Nieprawda, ja nie kłamię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sir Charles pisze:Ananiasz

Coś masz z monitorem - są różoweSir Charles pisze:Fioletowe wargi...
O! Nick zobaczyłam

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
No to nie jest takie proste. Bo ja chce zeby byl widoczny ale nie zrobie na szyji twarzy czy rekach czy kostkach lydkach bo nie moge zwyczajnie. Jak ja pojde do pracy z tym?Purple Lips pisze:ludzie ktorzy chca aby ich tatuaze były widoczne robia je w miejscach widocznych.. osoby ktore niechca aby ich tatuaz ktos widział robi w mejscach niedostepnych dla innych..
zawsze mozesz wygolic troche wlosow i na glowie zrobic, pozniej ci zarosnie i bedziesz mala tylko dla siebiemoon pisze:No to nie jest takie proste. Bo ja chce zeby byl widoczny ale nie zrobie na szyji twarzy czy rekach czy kostkach lydkach bo nie moge zwyczajnie. Jak ja pojde do pracy z tym?![]()
a to gdybys nie musiala chodzic do pracy to bys sobie w tych miejscach zrobiła? dzizas...
natasza pisze:tatuaże na twarzy, głowie czy szyji.
natasza pisze:Może dlatego, że charakteryzuje je dalekoposunięty indywidualizm. :-)
TedBundy pisze:raczej ekstrawagancja na siłę Tudzież pobyt w pierdlu.
unlucky_sink pisze:mi na dloniachnatasza pisze:ale mi się właśnie najbardziej podobają tatuaże na twarzy
Tak zrobilabym sobie na rece czy łydce. A do prac y gdybym nie musiala chodzic to i tak bym chodzila to zyc tak jak Ty? - ta wizja mnie przeraza.Augusto pisze:a to gdybys nie musiala chodzic do pracy to bys sobie w tych miejscach zrobiła? dzizas...
Oj w zyciu! To jak z Omena! <boje_sie>unlucky_sink pisze:zawsze mozesz wygolic troche wlosow i na glowie zrobic, pozniej ci zarosnie i bedziesz mala tylko dla siebie
Yasmine pisze:le to co innego niz cięcie skory
Candy Killer pisze:poki mieszkam w polsce to srednio to widze;)
Haro pisze:Wracajac do tatuazy: slyszalem kiedys o tatuazach na wargach.
Haro pisze:Mam biegac z obisnietym wargulem i pokazywac?
Ale kazdy tatuaz jest robiony w zasadzie glownie z mysla o tym, zeby go pokazywac. Podnosza samoocene drugiego czlowieka jednoczesnie pozwalajac wyrazic Twoje wlasne "Ja".
Augusto pisze:a to gdybys nie musiala chodzic do pracy to bys sobie w tych miejscach zrobiła?
OneLove pisze:Candy Killer napisał/a:
poki mieszkam w polsce to srednio to widze;)
Gdybym się chciała tym przejmować to bym żadnego nie zrobiła![]()
No tak ale zwaz na charkter pracy. Ja pracuje w kancelarii a potem tez chce w biurach pracowac. A wlosow nie mam takich co by zakryly.
Candy Killer pisze:koro chce miec tatuaz to predzej czy pozniej sobie zrobie..nic mi nie ubedzie jak poczekam rok czy dwa
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 260 gości