tatuaż / body piercing
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- unlucky_sink
- Maniak
Candy- i jaskolki na plecak pana i gwiazdy kojarza mi sie z oi-owskimi klimtamiCandy Killer pisze:http://img.photobucket.co...00_2317copy.jpg

ja wlasnie myslalam o tym, ale odradzano mi.Candy Killer pisze:moj kolega ma na stopie
Haro pisze:Czy dzielo sztuki? Mysle, ze nie dla Was Dla mnie na pewno
Robilam w Rybniku-u tego samego faceta co moj tata. Placilam 240 zl, a moj tata za mniejszy, ale bardziej szczegolowy zaplacil 180 http://img185.imageshack.us/img185/3900/img2857qb4.jpg (duzo roznych zwierzat jak sie dobrze wpatrzec)moon pisze:Unlucky a ile Ty dalas za swoj i gdzie robilas?
i taki
http://img183.imageshack.us/img183/4940/img6340ad5.jpg
i
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- ksiezycowka
- Weteran
Ni tam. 3 miesiace temu mi dopiero 20stka stuknelaOneLove pisze:Eeee...A ja myslałam,że Ty w moim wieku jesteś a nie młodsza! A to niespodzianka
DziekujeHaro pisze:Napisz mi na PW co chcesz miec wytatuowane. Ale dokladnie, ze szczegolami. Jak bede mial problem to sie zapytam i sprobujemy cos z tym zrobic

To nieduzo. Zwlaszcza ze nie jest najmniejszy i jest kolorowy. To moj czarny u Ciebie pewnie ze 100 zł najwyzej bedzie kosztowal.unlucky_sink pisze:Placilam 240 zl

- Candy Killer
- Uzależniony
unlucky_sink pisze:Candy- i jaskolki na plecak pana i gwiazdy kojarza mi sie z oi-owskimi klimtami
nie no nie no bez takich ;P ja wiem ze na oi -owskich stronach z ciuchami chociazby sa jaskolki i gwiazdki ale to nic z tych rzeczy hehe
unlucky..pokazywalas gdzies swoj tatuaz? bo mi przemknal gdzies;) a ten Twojego taty to fajny z tymi zwierzakami:) ladnie zrobiony. <browar>
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- unlucky_sink
- Maniak
czy to znaczy ze przyjedziesz?moon pisze:To moj czarny u Ciebie pewnie ze 100 zł najwyzej bedzie kosztowal.

Po prostu Ci się podobały?Candy Killer pisze:ja wiem ze na oi -owskich stronach z ciuchami chociazby sa jaskolki i gwiazdki ale to nic z tych rzeczy
wysleYasmine pisze:unlucky_sink, pokaz swoj
[ Dodano: 2007-02-26, 18:42 ]
tez go lubie najbardziej z wszystkich ktore posiadaCandy Killer pisze: a ten Twojego taty to fajny z tymi zwierzakami:) ladnie zrobiony.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- Candy Killer
- Uzależniony
unlucky_sink pisze:Po prostu Ci się podobały?![]()
zawsze chcialam miec gwiazdki..dla kazdego znacza cos innego ..ja swoje zrobilam bo a) chcialam,b)podobaly mi sie od zawsze c) maja dla mnie jakies osobiste znaczenie

unlucky_sink pisze:wysle
Wysylaj wysylaj ja tez chce;)
- ksiezycowka
- Weteran
Jak sie zdecyduje czemu nie. Poki co mamy w planach z moim Kraków w majuunlucky_sink pisze:czy to znaczy ze przyjedziesz?
Tez poprosze.unlucky_sink pisze:wysle
unlucky_sink skoro wszyscy się tak domagają to znaczy,że masz jakiś sensacyjny tatuaż. Mogę też prosić? Bom ciekawa 
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Candy Killer
- Uzależniony
moon..w wawce jest kilka dobrych salonow (chocby u Juniora) w ktorych mozna fajny wzor zrobic;)ale pewnie ceny maja..europejskie;)
Ostatnio zmieniony 26 lut 2007, 23:42 przez Candy Killer, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
hehe a kto ma pensje europejska?:)moglabys pojechac do rudy sl.do saurona bo koles jest genialny i co mu powiesz to narysuje i to jest w nim najlepsze;) tylko ze do niego trzeba sie umawiac z miesiacznym lub dwumiesiecznym wyprzedzeniem;)
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
to i ja moze mam krakow w majumoon pisze:Jak sie zdecyduje czemu nie. Poki co mamy w planach z moim Kraków w maju Ale czemu by o Twoje strony nie zachaczyc?
Twoje zachaczenie

Wszystkim ciekawskim wysle, tylko, ze nie spodziewac sie rewelacji, bo sama projektowalam, jak moon powiedziala, jesli chodzi o malowanie zatrzymalam sie na poziomie 6latka... ale i tak kocham swoj tatuaz

Yasmine pisze:Ale bolu sie boje
No na kręgosłupie to może być nie smiesznie,mnie nie bolało ,raczej było to dziwne uczucie. Zależy jak ból znosisz.
Yasmine pisze:Mi sie bardzo podoba.
Mnie też. A jaka dobra jakość zdjęcia,nie to co moich

Haro pisze:Otworzenie salonu tatuazu to dobry pomysl?
A masz talent?
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Candy Killer
- Uzależniony
Haro pisze:Hm. Otworzenie salonu tatuazu to dobry pomysl?
to bardzo dobry pomysl pod warunkiem ze umiesz to robic:P
ja mialam w planach zrobic sobie cale plecy,ale cos mi sie odwidzialo narazie..bynajmniej zmniejszylo sie to do gornej czesci plecow tak od ramion po konce lopatek..mniej wiecej taka wielkosc;) chcialam jeszcze na lydce zrobic i jeszcze slave'a na ktorejs rece no aleee poki mieszkam w polsce to srednio to widze;)
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
- Zaglądający
- Zaglądający
Pojawia się i znika, bo ciągle warny dostaje. Już się wszyscy przyzwyczaili.Purple Lips pisze:Haro to typ człowieka zapracowanego hehe moze dlatego tak znika i pojawia sie...
Nie wiem, jak można mu podpaść. Ja go kochamHaro pisze:Jak nie podpadnie Mysiorkowi tak jak ja to pewnie dluzej zagrzeje miejsce

- Purple Lips
- Zaglądający
- Weteran
Bo zupa byla za slona

Po prostu Lullaby bylo zajete
Wracajac do tatuazy: slyszalem kiedys o tatuazach na wargach. I zastanawia mnie po kiego grzyba ludzie to robia? tatuaz ma wyrazac nas, tego jacy jestesmy i podkreslac nasza indywidualnosc. Slowem - niech widza, ze jestem inny. A jak maja widziec jak na wewnetrznej stronie wargi mam dziarke? Mam biegac z obisnietym wargulem i pokazywac?

Wróć do „Wszystkie inne tematy”