moon pisze:A i Sainta tu nie chce urazic ale jakos zle mi sie kojarzy mam nadzieje opinie zweryfikowac
A od Sainta mi wara

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Andrew pisze:Runeko ! nie poznaje Cie ! ... jeszcze chwila i sie w Tobie zakocham
Andrew pisze:A od Sainta mi wara
On nie jest nowy a jedynie dawnyruneko pisze:owy tu wleciał co całkiem dobrze gada.
Ranisz mnie Andrew! Tzn ze ja juz nie jestem Twoim "wrogiem nr 1" jak kiedys napisales?Andrew pisze:A od Sainta mi warato mój ulubiony przeciwnik w dyskusji
Tez tak mysle. I zabawny juz nie jest wiec ja pomykam stad i prosze juz na mnie nie jechac tylko jesli naprawde interesuja Was problemy Magicznej jej pomocruneko pisze:Myślę, że temat można by było zamknąć bo tylko niepotrzebny dym sie robi.
moon pisze:Poza tym tu nie jest o rpoblemach, ale o "sprostowaniu" tego co tu pisala Agna.
Andrew pisze:A od Sainta mi warato mój ulubiony przeciwnik w dyskusji
Nie wiem, co ma Magiczna, ale wiem, co może miałabym ja, gdyby obcy ludzie wycierali sobie moją osobą gębę. Każdy ma prawo do obrony i trudno patrzeć, że ktoś wstawia ciemnotę na temat mojego życia i tego, co dla mnie ważne.lollirot pisze:masz aż tak niskie poczucie własnej wartości, że czujesz potrzebę sprostowywania przed grupą kompletnie obcych, w dodatku anonimowych ludzi, któzy przeczytają to i zapomną 5 minut później? współczuję
mrt pisze:Nie rozumiem, skąd nagle wszyscy na Magiczną najechali - że nie ma co robić, że durna, niedojrzała, że czas marnuje. Dlaczego? Czym zawiniła? Czym?
runeko pisze:a Yasmine rżnie piękną studentkę.
.mrt pisze:Runeko, Yas nie jest z Warszawy.
Nie rozumiem, skąd nagle wszyscy na Magiczną najechali
Magiczna pisze:Yasmine napisał/a:
Ja mam wyśmienity humor, ale masz racje, nie warto brac udzialu w tej dyskusji, skoro juz nawet moderatorzy uwazaja,ze to temat na smietnik,a nie do konkretnego dzialu.
Tak wiec zegnam.
nie dla wszystkich moderatorzy sa wyrocznia co do wartosci tematow
niektorzy maja swoj mozg i swoje zdanie
mrt pisze:Kiedy ma się dziecko, to się pewnie inaczej na wszystko patrzy i na wiele rzeczy przymyka oko
Gosia... pisze:przeczytaj temat, który napisałaś i walnij się mocno w głowę - może wreszcie cos do niej trafi.
moon pisze:runeko napisał/a:
Naprawe istnieją faceci, którzy lecą na wszystko co wymalowane
Moze i istenieja ja takich prywmitywow nie znam wiec sie nie dziw...
saint pisze:Gosia... napisał/a:
przeczytaj temat, który napisałaś i walnij się mocno w głowę - może wreszcie cos do niej trafi.
Hmmm wiec dla niej jest jakas nadzieja ze moze cos do niej trafi Bo dla Ciebie raczej nie ma juz zadnej
Yasmine pisze:runeko napisał/a:
a Yasmine rżnie piękną studentkę.
Może nasz błąd polega na tym, że przyzwyczailiśmy się do Agny, zaczęliśmy traktować pobłażliwie, podchodzic do niej jak do z lekka szurniętej, przeciętnej nastolatki. A to błąd. Bo Agna znalazła tu znajomych, jakieś swoje miejsce, lecz poza tym, że każdy mówił, że się doigra i gra bez sensu, nikt nie zauważył, że Agna postępuje po prostu podle. Myślałam, że może post Magicznej trochę otrzeźwi towarzystwo, ale skąd!saint pisze:Moze dlatego ze agna goscila tu od dawna a magiczna pojawila sie kilka dni temu Nie wiem moze sie myle ale czasem odnosze wrazenie ze bez wzgledu na okolicznosci poparcie znajdzie osoba ktora gosci tu od dawna w konfrontacj z osoba nowa , bez wzgledu na to jakie sa fakty
Gosia... pisze:Magiczna, nie pasuje Ci to wynocha:) jesteś po prostu beznadziejna. i szczerze to ani Twoj charakterek, ani wygląd pierwszej klasy nie jest. Współczuję tylko dziecku, którego mamusia opowiada na forum jak to tatusiowi inna robiła loda, a mamusia machnęła na to ręką i jescze gada, że to wszystko wina tej drugiej. Spójrz w lustro, przeczytaj temat, który napisałaś i walnij się mocno w głowę - może wreszcie cos do niej trafi. Żalosna jesteś, dziecino![]()
Podpisuję się całym sercem pod Yas
Gosia... pisze:cieszymy sie, że opowiadasz nam o swoich mezach/chlopach, exach/ czy innych znajomkow
Gosia... pisze:To nie my wychodzi za maż tylko po to, żeby się zaraz rozwieść, tak jak moon nie znam takich prymitywów,
Mysiorek pisze:Gosia... napisał/a:
cieszymy sie, że opowiadasz nam o swoich mezach/chlopach, exach/ czy innych znajomkow
Czym się cieszysz? Wynosisz cokolwiek z tego?
Mysiorek pisze:Gosia... napisał/a:
To nie my wychodzi za maż tylko po to, żeby się zaraz rozwieść, tak jak moon nie znam takich prymitywów,
A tą zbitkę natychmiast mi wytłumacz!
saint pisze:Gosia... napisał/a:
trudno, ale nie licz na moje opowiastki jak to znalazlam zdjecie meza, jak mu inna robi loda:)
zaczynam watpic ze go znajdziesz kiedys ale powodzenia zycze
Mysiorek pisze:się robi jakieś towarzycho wzajemnej adoracji.
Nie szuka się prawdy (może mózg nie pozwala), tylko robi się klikę!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 309 gości