sadi pisze:Rodzina swieta rzecz, ale w tym wypadku, kto wie co to tam jest.
agna 24, puknij sie glowe, odejdz z forum jak tam ktos mowil, ze planowalas i nie wpierdalaj sie miedzy wodke, a zakaske nigdy wiecej.
Yasmine, nie blaznij sie swoimi postami
Nic dodać, nic ująć. Podsumowanie tematu...
lollirot pisze:Magiczna napisał/a:
powinnam była tu o tym napisac, wlasnie tu gdzie moja osoba zostala obrazona
masz aż tak niskie poczucie własnej wartości, że czujesz potrzebę sprostowywania przed grupą kompletnie obcych, w dodatku anonimowych ludzi, którzy przeczytają to i zapomną 5 minut później? współczuję
Myślę, że dobrze zrobiła prostując tą sytuacje bo
Agna sobie jeździła jak chciała (nikt jej nie wierzył do końca ale jednak).
Agna ma mentalność przedszkolaka i dobrze, że znalazł sie ktoś kto całemu forum to ładnie pokazał. Dobrze zrobiła też pokazująć swoje zdjęcie (wyobrażałam ją sobie jako 300 kg pryszczatą harpię z tłustymi włosami- jak widać tak nie jest). Ktoś napisał, że wiele kobiet rodziło i wcale nie trzeba źle po tym wyglądać. Mimo, że nie rodziłam powiem: urodźcie to zobaczycie czy będziecie miały siłę od razu być piękne i gładkie. Widziałam swoją bratową po porodzie, widziałam inne kobiety z rodziny. Po prostu uderzył mni brak zrozumienia wśród kobiet na tym forum...To samo o tym, że żona chodzi w dresach- czy wy przy swoich chłopakach od samego rana w kiecach i makijażu paradujecie? Bo jak musicie to przykro mi.
moon pisze:Magiczna napisał/a:
z wielkim brzuchem, zmeczona, niewyspana(bo np cala noc dziecko ci sie wiercilo i kopalo i nie spalas ani minuty), z podkrazonymi oczami zona jest mniej atrakcyjna niz odpicowana kochanka
Tak sobie to tlumacz

Zrób światu przysługę
moon i nie rozmnażaj się...Naprawe istnieją faceci, którzy lecą na wszystko co wymalowane i jak im się żona jednego dnia nie spodoba to lecą do innej. Znajomy miał piękną żonę- urodziła dziecko, nie zbrzydła ani troche ale on i tak łaził na dupy bo mu się przestała z jakiegoś powodu podobać. I weź tu bądź mądry,
Andrew pisze:Wole czytac o problemach innych , niz o ciaglym dupceniu , wyrazaniu tego co sie chce , co kto jadł , wartosci pieniadzach , szmirach , polityce , ale kazdy tez woli cos innego- zatem
Dlatego już to forum mnie nudzi. Większość stałych bywalców produkuje niesamowite bzdety- nie ma o czym rozmawiać. Bo jak nie
Ted wyjedzie z gejami i szmirami to
moon wyjeżdża z postami, które równie dobrze mogłyby brzmieć: "WTF OMG STFU NOOB AH PAWNZ YA" (nie widzę zresztą różnicy) a
Yasmine rżnie piękną studentkę. Wstyd człowiekowi, że z tego samego pokolenia to wyszło. Warszawa chyba jednak źle wychowuje...
moon pisze:Magiczna napisał/a:
jak ci to sprawia taka radoche, prosze bardzo
No widzisz wiec jednak zrozumialas moje stanowisko? Cieszy mnie tym bardziej ze mam Twoje przywolenie
>.> Tak odpowiadają ośmiolatki...
moon pisze:saint napisał/a:
nie szkoda ci bylo czasu na ten temat skoro zagladalas czytalas i rozbieralas posty innych na czynniki pierwsze
Cii po prostu nie wszytskie p owazniejsze rzeczy lubie a na pewno nie nauke do egzaminow Czas sobie odwlekam
Idź lepiej zagrać w bierki...
moon pisze:Ale mozesz zrozumiec ze zaden z probblemow Agny nie jest powazny?Przynajmniej dla mnei?
Tak samo ja mam w dupie, że twoja matka była w szpitalu. Dla każego JEGO problemy są priorytetem.
moon pisze: Mam prawo pisac nawet jak komus to nie lezy
Ale że też nie widzisz granicy w pisaniu a robieniu z siebie cyrku... _-_
Magiczna, nie wiem co Ci powiedzieć, nie byłam w takiej sytuacji. Ale skoro jest między Wami znów spokój to myślę, że da się to odbudować. Sprowadziliście na świat nowe życie- dziecko potrzebuje obojga rodziców. Życzę pomyślności
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)