Anja pisze:Dlaczego Twoje rachunki (chodzi o faceta) za telefon komórkowy wynoszą
aż 150 zł/miesiąc a moje (kobieta) tylko 300.
ihihihih <lol2>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Haro pisze:Jasiu mówi do mamy:
- Mamo mysle, ze wujek jest pedalem.
- Dlaczego tak sadzisz synku?
- Bo jak mu wczoraj loda robilem, to mial kawalek gówna pod napletem
FlyingDuck pisze:Zmarł Papież. Idzie do nieba i staje przed niebieskimi wrotami. Puka. Otwiera się małe okienko a w nim Jezus.
- Kto tam
- Papież
- Czego?
- Jak to? Chcę wejść.
- Sekundę, sprawdzę na liście.
Mija parę chwil...
- Papież? Nie ma Papieża na liście. Nie możesz wejść.
- Jak to nie ma? Byłem papieżem na ziemi. Sprawdź. Może Jan Paweł II jest na liście...
Mija znów chwila...
- Hmmm. Nie ma.
- A Karol Wojtyła ?
- ......... Nie ma
- To jakiś cyrk. Papieża nie ma na liście ? Przecież byłem głową kościoła katolickiego!
Wtedy Jezus nagle coś sobie przypomina i zaczyna pokładać się ze śmiechu. Idzie do ojca.
- Ojcze, pamiętasz? Jakieś 2000 lat temu wysłałeś mnie na Ziemię.
- No, pamiętam, wysłałem.
- Założyłem wtedy takie kółko rybackie. Ty wiesz że oni jeszcze działają?!
FlyingDuck pisze:"Nie z czasownikami pisze się osobno. Na przykład: nie zabijaj, nie kradnij, nie cudzołóż itd".
-mam tylko 7 -__-Mona pisze:8. Ze 130 dni wakacji przechodzi na 14.
-nic nowego, zawsze tak byloMona pisze:11. Rodzina swobodnie żartuje przy tobie o seksie.
-nigdy nie wiedzialamMona pisze:12. Nie wiesz, o której zamykają McDonalda.
-ubezpieczenie nie spadnie jeszcze przez najblizsze piec i pol roku- rachunki owszem- wyzejMona pisze:13. Ubezpieczenie za samochód spadło, ale twoje rachunki wzrosły.
tak Ci sie tylko wydajeSir Charles pisze:To akurat będzie objaw mojej dorosłości, a nie niedorosłości
Jawka pisze:Mona napisał/a:
Butelka wina za 10 zł to nie jest już "całkiem niezły alkoholik".
eeeee to ja jeszcze młoda jestem
Sir Charles pisze:jak będę stary będę miał więcej bronów niż szamy
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 89 gości