mrt pisze:Pani Minister pewnie dziś zatańczy
W czwartek w Stajni. Dziś raczej libacja sie szykuje. Kto wie, może i zatańczę, jeśli libacja ta będzie odpowiednio nastrojowa
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
mrt pisze:Pani Minister pewnie dziś zatańczy
mrt pisze:Chociaż na starcie masz same krechy, bo jesteś Ryba
A to nie znam. Pewnie jesteś zrównoważona aż do wyrzygania.pani_minister pisze:Ja? Waga nie żadna Ryba
Yasmine pisze:Baran - wszystkie barany uwielbialy wrecz flirt i romanse,
Yasmine pisze:Ryby - przyjacielskie
pani_minister pisze:Pfffff...wypraszam sobie
Ja jestem Strzelcem mam Skorpionem jak i brat ii z bratem kłotnie moze ze 2 razy w zyciu mialam, a mama. To juz inna kwestia ale znak do tego ma niewiele. Nie przesadzajmy.mrt pisze:U mnie ojciec był Strzelec, mama Skorpion. Widok jajecznicy na ścianie jest nie do zapomnienia
To ze tchórz to sie zgodzemrt pisze:A Strzelce są nijakie i dwulicowe. Do tego tchórze straszne.
Ja zyje w zwiazku z Wodniczka jedna przyjacielskim od juz chyba 14 lat i nic trwalszego i bardziej udanego nam sie w zyciu nie trafiloktoś ale nie mrt'a pisze:a wodniczki ponoc maja sklonnosci do biseksualizmu i wogle wodniki jako jedyne ze znakow zodiaku pasuja do siebie i tworza czesto udane zwiazki
Moon, jak Ty cytujesz?! Przecież nie ja część pisałam!moon pisze:Ja jestem Strzelcem mam Skorpionem jak i brat ii z bratem kłotnie moze ze 2 razy w zyciu mialam, a mama. To juz inna kwestia ale znak do tego ma niewiele. Nie przesadzajmy.mrt pisze:U mnie ojciec był Strzelec, mama Skorpion. Widok jajecznicy na ścianie jest nie do zapomnieniaTo ze tchórz to sie zgodzemrt pisze:A Strzelce są nijakie i dwulicowe. Do tego tchórze straszne.NIjaka starm sie nie byc bo to najgorsze co bys moze. A dwulicowa nigdy nie bylam - co najwyzej zle odebrana przez ogol
Ale jestem w miare poukladana. Tzn do pedantki mi baaardzo daleko ale bajzlu w papieram ksiazkach teczkach o w zyciu. Ja wszystko musz emiewc posegregowane iosobno i opisane
Ja zyje w zwiazku z Wodniczka jedna przyjacielskim od juz chyba 14 lat i nic trwalszego i bardziej udanego nam sie w zyciu nie trafilomrt pisze:a wodniczki ponoc maja sklonnosci do biseksualizmu i wogle wodniki jako jedyne ze znakow zodiaku pasuja do siebie i tworza czesto udane zwiazki
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 266 gości