ZAINSTALUJ 7.0 !
Olivia pisze:Spróbuj starszą jeszcze.
po co ?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
pani_minister pisze:Podobno GG ma jakies chimeryczne zabezpieczenie przed spamem, przynajmniej tak mi to tłumaczono, kiedy stało się cos podobnego. Jeśli piszesz zbyt szybko i wysyłasz za duzo wiadomości w krotkim okresie (mi działo się tak przy wysyłaniu obrazków głównie) możesz zostac chwilowo zablokowany. Nie wiem, na ile to prawda, samo przechodzi po jakimś czasie, a żadna reinstalacja nie pomaga.
KAROLA pisze:a ja tam nie rozumiem tego przywiazania do wadliwego programu.
alekz pisze:KAROLA pisze:a ja tam nie rozumiem tego przywiazania do wadliwego programu.
Jak ktoś uzywa GG juz od SMS Expres to raczej nikle sa szanse, ze sie przerzuci kiedykolwiek na cokolwiek innego
Jestem tylko ciekaw co by sie stalo gdyby wszyscy na hura przerzucili sie z GG na tlen ... mysle, ze wtedy tlenowe serwery i obsluga techniczna tez raczej by nie wyrobila .
Mati_00 pisze:weźcie wyrzućcie gg z dysków...zainstalujcie sobie tlena...jest lepszy
Marissa pisze:Jeśli ma się najnowszą wersję tlenu to nie ma problemu już z przesyłaniem/dostawaniem plików od znajomych z GG
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 392 gości