Mysiorek pisze:Andrew napisał/a:
moze Ty lubial bys dymac kozy , ja wybrał bym jednak swą raczkę i uzył wyobrazni
Zrobiłbyś palcówę kozie?Chcę to zobaczyć
![]()

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
betusia pisze:Ja tu po jamłużne nie przyszłam. Nie lubie pieniędzy pożyczać i nie lubie za nic dostawać, więc dzięki za propozycje, chyba, że dsyponujesz większą gotówką. Bo jak mi wpłacisz 100 zł to nie pogardzę.
vkajot pisze:jest taki kawał, że 80% kobiet się masturbuje a pozostałe 30 się do tego nie przyznaje:)
betusia pisze:Temat uprasza się o zamknięcie.
betusia pisze:Bycie niedowiarkiem pozbawia czegoś taką osobę... Pozbawia tego metafizycznego duchowego wymiary życia, moim zdaniem również przez tą zmniejsza przyjemność w seksie [...]
Ech... musicie się co niektórzy ponawracać.... Argument o zwiększeniu przyjemność powinienien być przekonywujący
pani_minister pisze:betusia napisał/a:
Bycie niedowiarkiem pozbawia czegoś taką osobę... Pozbawia tego metafizycznego duchowego wymiary życia, moim zdaniem również przez tą zmniejsza przyjemność w seksie [...]
Ech... musicie się co niektórzy ponawracać.... Argument o zwiększeniu przyjemność powinienien być przekonywujący
pani_minister pisze:betusia napisał/a:
Bycie niedowiarkiem pozbawia czegoś taką osobę... Pozbawia tego metafizycznego duchowego wymiary życia, moim zdaniem również przez tą zmniejsza przyjemność w seksie [...]
betusia pisze:Oragazmu metafizycznego też nie da się tak po prostu opisać - tego trzeba doświadczyć.
MaxDistrust pisze:betusia pisze:Właśnie wróciłam od ginekologa jak zwykle szcześliwa i zaspokojona.
co on jej tam robi?
Haro pisze:Fajnie ze z byle jaka szmata nie pojdzie do lozka. Musi najpierw do tej szmaty cos czuc
Andrew pisze:zalezy Eng ! bo czasem, stajac z boku (nie reagujac na zło) bierzesz berny udział jak i dajesz na takowe przyzwolenie .
przykład
widzisz , ze ktos cos kradnie , nie reagujesz i to błąd ! zakablowanie w tym wypadku jest mimo wszystko dobrem
Andrew pisze:Ale robicie problem ! no rany julek ! mysle , ze az 50 % tam gdzie jest brat i siostra dochodzi w wczesniejszych okresach lub puzniejszych do podobnych scen , gdzie brat dotyka swoja siostre , albo prubuje to robic ! ,czy tez ma na to ochotę , ale wie iż nie wolno , jednak ochota jest i nic wielkiego sie nie dzieje .Dostaje taki po łapkach i po temacie
A tu co ? moze jeszcze na policje pujdziesz zgłosisz o molestowanie ?
W sumie co sie wlasciwie stało ? pomacał twoje cycki ?
Mona pisze:Andrew pisze:Monia , gdybys ty widziala ze twoje dziecko cos kradnie , to jak bys zareagowała , zgłosiła to ? nie sadzę !
Wciąż mylisz dziecko z dorosłą osobą! Dzieci nie wsadza się do więzienia!
Mody - sorry za off, ale musiałam
Olivia pisze:Haro pisze:Smiesznie brzmi, co?
Nie?
A bo Haro, ja i foxy chyba też na pierwszy rzut oka zrozumieliśmy to tak, jakby ta znajoma przyjechała do matki złotookiej kotki (literówka - zamiast "do mojej matki" to "do mojego matki"), brzmi jakby jej matka była rodzaju męskiego. Mi od razu nasunęły się dowcipy o dzieciach, które mają dwóch ojców
A moon widzę, że od razu odebrała to tak, jak miało być zrozumiane. Ciekawe od czego to zależy. Wszyscy to samo czytają, a inaczej interpretują.
TFA pisze:No ja tez zrozumialem na pierwszy rzut oka jak Haro i wcale nie jest dla mnie dziwne ze tak zrozumialem, bo zdanie ma powaloną skladnie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 88 gości