Na 18 osob 6 osob oblanych

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gosia... pisze:u nas w szkole nie zdarzylo sie, zeby ktos ustnego nie zdal,az 6 osob u nas rok temu 3 osoby nie zdaly pisemnych i to juz hanba byla
Gosia... pisze:no niestety to zaskakujace jak przecietniak ma wybitna prace
Gosia... pisze:tak czy siak 6 osob -bardzo duzo.
gratulacje Yas <browar>Yasmine pisze:stny polski - 80 %. Jestem zadowolona
U nas tez. 3 osoby na skzole Ustny polski kazdy chyba zdal. jedna osoba od nas z klasy niemca ustnego oblala.Gosia... pisze:u nas rok temu 3 osoby nie zdaly pisemnych
Tak jak ja <browar> Tyle ze ja do tej pory zaluje bo prace mialkam na maxaYasmine pisze:Ustny polski - 80 %
Sepik pisze:poprawka w przyszlym roku nieunikniona
moon pisze:Tak jak ja Tyle ze ja do tej pory zaluje bo prace mialkam na maxa
Sepik pisze:przecietny brytol nie wie gdzie lezy polska bo u nas to niedziwedzie polarne sobie mieszkaja i foki nawet mamy (nie przesadzam
Sepik pisze:przez 3 lata mojej nauki jezyka rzadko kiedy mowilem po ang wszystko opiera sie na wkuwaniu slowek i robienia czesci gramatycznej
TedBundy pisze:Jankesi nie wiedzą dalej
Sepik pisze:a w australii zadanie na 6 z geografi to zaznaczyc niemcy francje
Gosia... pisze:wlasnie sie dowiedzialam, ze moja kumpela z gimnazjum zdala rozszerzony angielski na 100%
Yasmine pisze:palnelam glupote ( nie jest wazne jaka
moon pisze:Podstawowy :
po 3 za kazda rozmowke, 6 za obrazke, 5 za jezyk w calosci [i obrazek i rozmowki]
Rozszerzony:
rozmowa na podstawie materialow 6, dyskusja z egzaminatorem i te pytania na dole 7 i jezyk w calosci 7.
W kazdej po 20 pkt.
moon pisze:http://cke.edu.pl nie boli
Yasmine pisze:Markam napisał/a:
Pracę pisałem w weekend, uczyłem się jej 2 godziny w szkole przed egzaminem i dostałem 20pkt
I tacy bezstresowcy dostaja 20 pkt
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości