Joasia pisze:MISTRZ MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!!!!!
DziewczynoJoasia pisze:Mistrzem Polski jest Legia!!!
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nawet w niemieckiej prasie piszą o tym dennym zachowaniu
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Joasia pisze:MISTRZ MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!!!!!
DziewczynoJoasia pisze:Mistrzem Polski jest Legia!!!
Swoją drogą angielskie rozwiązania w sprawie bezpieczeństwa na meczach krajowej ligi warto w stu procentach przeszczepić na nasz grunt.
Och wybacz mi panie że w taki sposób okazałam swoją radość.BT pisze:DziewczynoWiesz, że tymi okrzykami pokazujesz na jakim jestes poziomie? Stawiam Cię na równi z kibolami wykrzykujacymi te bezsensowne zlepki rzeczowników I co z tego, że jest? Wszyscy o tym wiedzą bez rozbijania witryn sklepowych. Serio Odnoszę wrażenie, że Ci którzy krzyczą "Legia Mistrzem" nie są świadomi, są w pewnien sposób ograniczeni ambicjonalnie.
Nawet w niemieckiej prasie piszą o tym dennym zachowaniu Nie ma co, bardzo ładny przykład okazywania polskiej radości.
Typowe myślenie typowego kibicaMalutkicycek pisze:nie chwale chuliganów ale z Policją też należy zrobić pożądek
Hyhy pisze:A teraz wyobrazcie sobie sytuacje kiedy zwyciestwo Legii swietuja do poznych godzin nocnych zamiast 20 tysiecy - 100 czy 500 tys. ludzi, stare babcie z wnuczkamiwszyscy studenci, starsi panowie i male dzieci, wszyscy kulturalnie spiewaja piosenki i dobrze sie bawia, potem jakis koncercik, dobry seks i mozna isc spac
Czy nie byloby przyjemniej?
Nie widzę przełożenia. Bo słowo "prowokuje" w odniesieniu do policji nie ma racji bytu. Czym prowokuje? Że pały mają? Dlaczego ja się nie czuję prowokowana?Malutkicycek pisze:w dużej mieże Policja sama prowokuje nie zroumiesz tego jeśli nie interesuje cię piłka i kibicowanie
Malutkicycek pisze:Tanebo chodzisz na mecze że wiesz nie sądze bo jak widze większość czasu spędzasz tutaj
To po co łazisz? Widocznie lubiszMalutkicycek pisze:Mrt dokładnie nie jeździsz na mecze i nie wiesz jak to jest gdy już odjeżdżasz z meczu a tu psy ci gaz wżucają do środka ostatnio psy tak gazowały Widzew że 2 panny w szpitalu a sędzia mecz przerwał bo nie dało się grać Mrt nie jeździsz na mecze i nie zrozumiesz tego nie jestem żadnym Hools itp ale mówie jak jest
Malutkicycek pisze:Mrt dokładnie nie jeździsz na mecze i nie wiesz jak to jest gdy już odjeżdżasz z meczu a tu psy ci gaz wżucają do środka ostatnio psy tak gazowały Widzew że 2 panny w szpitalu a sędzia mecz przerwał bo nie dało się grać Mrt nie jeździsz na mecze i nie zrozumiesz tego nie jestem żadnym Hools itp ale mówie jak jest
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 186 gości