Ktos by sie spotkal w Wwie?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Łojezu, jakby z nocowaniem był jakiś problem akurat. Też se wymyśliłeś. Masz inną wymówkę w zestawie?
Aha! Nie wiem, czy wiecie, ale zdaje się, że Damian będzie. Zostawia u nas samochód, idziemy, potem wracamy do nas, a do południa jedzie dalej
Dziś ma potwierdzić
bo on jak bumerang. Się pojawia i znika. znaczy wraca 
Aha! Nie wiem, czy wiecie, ale zdaje się, że Damian będzie. Zostawia u nas samochód, idziemy, potem wracamy do nas, a do południa jedzie dalej
sophie pisze: Poduszka tez sie znajdzie
A jakaś dupka tez się znajdzie?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Hyhy pisze:No to dziekuje kupie duzo prezerwatyw
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Ehehe, ale to będzie nad ranem, po kilku piffkach nikt nie bedzie w stanie wystawić kanapy na balkon 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Nie jestem tak bezczelny zeby sie dobierac do kobiety ktora robi grzecznosc i chce mnie przenocowac
Poza tym ma faceta, wiec ja jej nie tkne
Ale... dam Ci znac co i jak, bo jeszcze moze dam rade cos se zalatwic. By nawet lepiej bylo, bo mam zajecia cala sobote censored i musze byc na ostatnich cwiczeniach.
Ale uprzedzam, nie moge byc w takim stanie zebym pod siebie wymiotowal
Poza tym ma faceta, wiec ja jej nie tkne
Ale... dam Ci znac co i jak, bo jeszcze moze dam rade cos se zalatwic. By nawet lepiej bylo, bo mam zajecia cala sobote censored i musze byc na ostatnich cwiczeniach.
Ale uprzedzam, nie moge byc w takim stanie zebym pod siebie wymiotowal
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran