http://muzyka.interia.pl/info/infid/666560
Britney Spears- urodziła :)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- beatkaktbg
- Zaglądający
Pozdrawiam serdecznie 
- ksiezycowka
- Weteran
Moja idolka
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- beatkaktbg
- Zaglądający
Tak chcąc niechcąc wszystkie nowinki o niej wiem
To moja rywalka - heee
kiedys chciał ją na pulpie umiescić zamiast mojej fotki - ale nie zezwoliłam! <aniolek2>
zawsze mówi moja " Brytneyka" wrrrr
Teraz będzie projektować ubrania dla swojego meża i synka - " męska kolekcja "
Tak chcąc niechcąc wszystkie nowinki o niej wiem
To moja rywalka - heee
kiedys chciał ją na pulpie umiescić zamiast mojej fotki - ale nie zezwoliłam! <aniolek2>
zawsze mówi moja " Brytneyka" wrrrr
Teraz będzie projektować ubrania dla swojego meża i synka - " męska kolekcja "
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2005, 23:07 przez beatkaktbg, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam serdecznie 
- beatkaktbg
- Zaglądający
No dobra, zasmucę Was - wiśniewski rozwodzi sie z mandaryną
D
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- beatkaktbg
- Zaglądający
heee
>> 15 września 2005 <<
Wiśniewski: "Nie jesteśmy już razem" "Marta i Ja nie jesteśmy już razem" - taki sensacyjny komunikat zamieścił Michał Wiśniewski na oficjalnej stronie zespołu Ich Troje.
Fakt "Największa porażka... Moja porażka... W moim życiu... I tak będę Cię kochał..." - dodaje muzyk.
Nie wiadomo dokładnie, dlaczego Wiśniewski ogłosił tak dramatyczną decyzję. Małżeństwo znalazło się w kryzysie w związku z aferą, jaka wynikła po rozpowszechnieniu koncertowego nagrania fałszującej Mandaryny, a także z powodu nie najlepszego występu tej piosenkarki na festiwalu w Sopocie.
Ile w tym prawdy???? heee
>> 15 września 2005 <<
Wiśniewski: "Nie jesteśmy już razem" "Marta i Ja nie jesteśmy już razem" - taki sensacyjny komunikat zamieścił Michał Wiśniewski na oficjalnej stronie zespołu Ich Troje.
Fakt "Największa porażka... Moja porażka... W moim życiu... I tak będę Cię kochał..." - dodaje muzyk.
Nie wiadomo dokładnie, dlaczego Wiśniewski ogłosił tak dramatyczną decyzję. Małżeństwo znalazło się w kryzysie w związku z aferą, jaka wynikła po rozpowszechnieniu koncertowego nagrania fałszującej Mandaryny, a także z powodu nie najlepszego występu tej piosenkarki na festiwalu w Sopocie.
Ile w tym prawdy???? heee
Pozdrawiam serdecznie 
- ksiezycowka
- Weteran
Ok. Idę ignorowac ten temat jako jedyny nie z działu politycznego.
Co mnie obchodza jakies pustaki i ich zycie?Przeciez patrząc na nich i tak żal dupe ściska.
heh tylko czekałem aż się tu zaroi od postów bo takie tamaty to niby nikogo nie obchodzą, ale każdy tu wchodzi i to czyta i mówi, że go to nie obchodzi
ludzie jak nie chcecie wejśc do jakiegoś sklepu to tam wchodzicie oglądacie towar a potem wychodzicie?? zastanówcie się czasem... heh
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
A wiecie, że Edyta Górniak cierpi na poważne zapalenie tchawicy? Obecnie przebywa w domu i kuruje gardło przy użyciu domowych specyfików. <rofl3>
Zamknąć ten temat w ch*****, bo bedzie kusić
Zamknąć ten temat w ch*****, bo bedzie kusić
Wróć do „Wszystkie inne tematy”