Pokaż mi Avatar a powiem ci kim jesteś???
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Zastanawiałem sie czy nie zamieścic swojego foto w avatarze albo w poście o zdjeciach forumowiczów ale hamuje mnie jedna rzecz mianowićie że może tu wejść jakiś palant który mnie zna i nie będzie potrafił uszanować moich problemów (a pisałem tu o naprawde osobistych sprawach) i potem może się nabijac, szydzić i nie wiadomo co jeszcze
Ta odrobina anonimowości jak dla mnie powinna być z takich właśnie względów utrzymana.

Elspeth pisze:a ja tu tylko napisze zeby mnie nie mylic z nowa bywalczynia forum - MySzKa^^ ktora wkleila sobie moj poprzedni avatarek
Właśnie chciałam o tym napisać, bo już Cię pomyliłam do póki nie spojrzałam na nick
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gargul a Ty dlaczego zmieniłeś swój avatar? <bicz1> Znowu się trzeba przestawiać
gargul pisze:Zastanawiałem sie czy nie zamieścic swojego foto w avatarze albo w poście o zdjeciach forumowiczów ale hamuje mnie jedna rzecz mianowićie że może tu wejść jakiś palant który mnie zna i nie będzie potrafił uszanować moich problemów (a pisałem tu o naprawde osobistych sprawach) i potem może się nabijac, szydzić i nie wiadomo co jeszcze Nie rozumiem Ta odrobina anonimowości jak dla mnie powinna być z takich właśnie względów utrzymana.
heh mam to samo choć jeszcze nie napisałem noc takiego osobistego ale wole nie ryzykować
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mów mi co mam robić
gargul pisze:zybko sie przyzwyczaisz Jezor Zmieniłem bo czasem i ja potrzebuje powiewu świeżości
yhm ja tam jestem za poprzednim, nie lubie jak zmieniacie te avatarki!!!!
założe chyba kółko niezmieniaczy avatarków
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Mi Albercik to i z avatara i z nicka to z Einsteinem się skojarzył na początku, ale niestety się rozczarowałam. A z podpisa to cięzko coś znioskowawać. Jakas wlasna twórczośc czy maxyma?
Pitbull to ma boską emotę w podpisie na którą ciągle zwracam uwagę mimo,że normalnie na podpisy nie.
A u Sophie wolałam podpis niemiecki - jakoś tak bardziej pasował (no i bardziej go rozumiałam bo angielski to nie jest mój konic - nawet najsprosztsze zdania).
Pitbull to ma boską emotę w podpisie na którą ciągle zwracam uwagę mimo,że normalnie na podpisy nie.
A u Sophie wolałam podpis niemiecki - jakoś tak bardziej pasował (no i bardziej go rozumiałam bo angielski to nie jest mój konic - nawet najsprosztsze zdania).
moon pisze:A u Sophie wolałam podpis niemiecki - jakoś tak bardziej pasował (no i bardziej go rozumiałam bo angielski to nie jest mój konic - nawet najsprosztsze zdania).
U mnie podpisy się zmieniają co trochę. Tamten to byl cytat z Rammsteina - niezbyt optymistyczny (mialam kryzys w zwiazku)
Co do emoty pitbulla - tez mi sie podoba
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
firefox rulez
Wróć do „Wszystkie inne tematy”