unlucky_sink pisze:JaKIE NAJCZĘŚCIEJ ZADAJEMY SOBIE PYTANIA?

Moja lista...
Powiem tobie szczeże jako rasowy lojalny ćpun.
Dlaczego mężczyźni się żenią?
Bo kobiety są takie ze aż chce się je mieć na własność.
Dlaczego telefon milczy skoro jest włączony?
Ja zazwyczaj w takich momętach obdzwaniam pół bydgoszczy zeby gdzieś się ustawić i pogadać.
Dlaczego raz mi zimno a raz gorąco?
no kobietki tak mają to sprawa fizjologiczna. Lub jesteś strasznie zestresowana, zmartwona brak Tobie czegoś czego pragniesz z całego serca dlatego marzniesz.
Dlaczego mnie tak boli w sercu...?
Serce nie może boleć tka bez przyczyny. To wszystko siedzi w głowie i jesteś wstanie tym naipulować!
Dlaczego nudzę się będąc sama?
Bo za mało myślisz.[poważnie jak ci się nudzi to odpoczywaj aktywnie]
Dlaczego jestem sama?
też tak myślałem, ale wystarczy rozmawiać. Faktem jest ze każdy człowiek rodząc się skazany jest na samotnosć. Z własnymi myślami.
Dlaczego wszyscy są tak daleko?
To tylko złdzenie, tak naprawdę poradził bym tobie przeczytanie takiej jednej stronki gdzie
Było napisane ze ktoś zawsze przed snem myśli o tobie
Dlaczego nigdy nie może być po prostu dobrze?
To jest subiektywne odczucie, tka jak już mówiłem żeczywistość nie jest do okoła tylko w nas samych. I można ja kreowac na własny indywidualny sposób. MYŚL POZYTYWNIE!!!
Dlaczego nie mam w domu nic słodkiego?
Chciałem tobie właśnie zaproponowć marsa lub snikersa

Ten sam tok myślenia lecz inne samopoczucie
Dlaczego tak dużo myślę?
Za moało !!
Dlaczego mi smutno w środku?
Rozchmóż się przecież możesz popatrzeć w gwiazdy posłuchać muzy. Zadzwonić do przyjaciółki przyjaciela. Jak masz do kogo się przytulić to się przytul. bez interesowanie dostaniesz coś w zamian

Spokuj i relax.
Dlaczego tylko w snach jest tak...jakbym chciała żeby było...?
Wykożystaj to co się tobie sni jako realizację mażeń. Dąż do tego aby tak było
Dlaczego niektórzy bez starań dostają to, o co ja sie staram tak bardzo..od tak dawna...?
Dlatego że myślą pozytywnie i są zachartowanie w życiu przez takie właśnie sytuacje i doskonale manipulują żeczywistością.
Dłowa do góry