"oznacz wszystkie fora jako przeczytane"

Tematy dotyczące części technicznej forum, sugestie, propozycje, opinie, moderowanie wpisów, dodawanie nowych działów itp.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Posty: 3146
Rejestracja: 02 wrz 2004, 11:38
Skąd: sponad chaosu
Płeć:

"oznacz wszystkie fora jako przeczytane"

Postautor: Sir Charles » 11 sty 2007, 10:38

Po raz n-ty przypadkiem nacisnąłem to i nie wiem teraz co mam nieprzeczytane :/

Po co to komu na głównej stronie i czy nie można tego przenieść gdzie indziej?
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Posty: 7679
Rejestracja: 04 sty 2004, 21:49
Skąd: Eden
Płeć:

Postautor: Maverick » 11 sty 2007, 11:03

Nie wiem jak Ty to robisz. JA zawsze musze tego szukac zeby tego uzyc, a co dopiero przypadkiem wcisnac :]
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 11 sty 2007, 13:53

ja bym ostatnio przez przypadek nacisnęła sobie.
Dla mnie ta opcja jest niefunkcjonalna. w poszczególnych działach to rozumiem, bo moze ktos jakis omijac i mu sie nazbiera, to sobie odznacza i ma spokój. a na glównej to chyba nikt nie uzywa
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Posty: 2011
Rejestracja: 23 kwie 2006, 05:29
Skąd: Dublin
Płeć:

Postautor: pani_minister » 11 sty 2007, 14:12

Ja używam :D Najpierw klikam na "pokaż nowe wiadomości", potem otwieram te, które mnie interesują w kilkunastu / kilkudziesięciu oknach, a potem daję "zaznacz wszystkie fora..." i już mam porządek :)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Posty: 2726
Rejestracja: 17 maja 2004, 08:13
Skąd: Vaarsaa
Płeć:

Postautor: sophie » 11 sty 2007, 14:19

Dzindzer pisze:a na glównej to chyba nikt nie uzywa
Ja używam :) W działach też, ale na głównej także.
Trzeba uważać, by nie wcisnąć przypadkiem - mi też się kiedyś tak stało - i tyle :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 11 sty 2007, 14:21

to wychodzi na to, ze ja tylko jakas taka inna co nie uzywa.
w zwiazku z tym cofam to co napisałam na temat nieuzyteczności, bo sa osoby uzywajace. wiec chce zeby było jak jest
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Posty: 12688
Rejestracja: 13 paź 2004, 13:17
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: ksiezycowka » 11 sty 2007, 17:44

NIe mozna tego przeniesc Charlie. Trzeb apo prostu uwazac.

I tak ja tez tego codziennie uzywam :)
megane
Maniak
Maniak
Posty: 762
Rejestracja: 22 maja 2006, 13:13
Skąd: z południa
Płeć:

Postautor: megane » 12 sty 2007, 01:23

Też używam, czytam co mnie interesuje, a później wszystko na raz oznaczam jako przeczytane.

Maverick pisze:JA zawsze musze tego szukac zeby tego uzyc, a co dopiero przypadkiem wcisnac

Szczerze mówiąc ja tak samo :P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Posty: 12396
Rejestracja: 23 lis 2003, 14:38
Skąd: z domu
Płeć:

Postautor: Andrew » 12 sty 2007, 08:51

mnie to potrzebne!!!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Posty: 3354
Rejestracja: 31 lip 2004, 22:44
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: mrt » 12 sty 2007, 09:19

Mrt też używa. Nie tykać <mlotek>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 12 sty 2007, 09:30

no po moim zdziwieniu, że tego sie używa tez bronie tej funkcji ( choc nadal nie uzywam )
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Posty: 7679
Rejestracja: 04 sty 2004, 21:49
Skąd: Eden
Płeć:

Postautor: Maverick » 12 sty 2007, 12:17

No i tyle na ten temat :)

Wróć do „Sprawy techniczne forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości