Jesli Wam cos "nie dziala" to...

Tematy dotyczące części technicznej forum, sugestie, propozycje, opinie, moderowanie wpisów, dodawanie nowych działów itp.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Posty: 3294
Rejestracja: 02 maja 2005, 00:52
Skąd: ...
Płeć:

Postautor: lollirot » 02 kwie 2009, 16:18

A mi działa.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Posty: 12688
Rejestracja: 13 paź 2004, 13:17
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: ksiezycowka » 02 kwie 2009, 16:24

Bo to raz działa, a raz nie. Mi w jednym wątku nie działało, w innym już tak.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Posty: 7679
Rejestracja: 04 sty 2004, 21:49
Skąd: Eden
Płeć:

Postautor: Maverick » 03 kwie 2009, 00:09

To samo.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Posty: 5286
Rejestracja: 10 kwie 2005, 18:40
Skąd: stąd ;)
Płeć:

Postautor: Yasmine » 04 kwie 2009, 20:49

Też mi nie działa edycja postu :/
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Posty: 2114
Rejestracja: 21 wrz 2005, 10:18
Skąd: z nikąd
Płeć:

Postautor: kot_schrodingera » 09 kwie 2009, 21:09

Zatem używam google chrome. bo jest szybka i seksowna. tylko że nie do końca współpracuje z agnieszką. mianowicie nie mogę cytować selektywnie w szybkiej odpowiedzi. zaznaczam <belt> tekst. tekst się zaznacza. ale jak wciskam cytowanie to wyświetla się komunikat: zaznacz najpierw tekst
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Posty: 5887
Rejestracja: 14 lip 2004, 11:22
Skąd: z wykopalisk
Płeć:

Postautor: Mysiorek » 30 kwie 2009, 20:32

Wyszukiwarka 2 tygodnie temu zgubiła 1 rok (do czerwca ub. roku).
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 30 kwie 2009, 21:02

Jak rok zgubiła ??
Marcinnnek
Zaglądający
Zaglądający
Posty: 11
Rejestracja: 01 maja 2009, 22:22
Skąd: Zabrze
Płeć:

Postautor: Marcinnnek » 01 maja 2009, 23:00

Ja tez uzywam seksownej chrome, ale wszystko dziala. Blazej moze sciagnij nowa wersje ??
Byłem, jestem, będe. Jebak z Doliny OZ :)
Złoty
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 167
Rejestracja: 19 wrz 2007, 11:14
Skąd: Warszawa
Płeć:

Postautor: Złoty » 12 maja 2009, 14:39

Korzystam z Firefoxa.
Szlag mnie trafia bo często gdy wysyłam post znika z niego kilka słów. Nie widzę w tym żadnej prawidłowości, znikają losowo. Gdy wejdę w edycję posta i poprawię braki muszę kliknąć ,,wyślij post" po raz drugi i znów często w tym momencie znika mi jedno lub więcej słów. Niektóre posty edytuję po 3 razy aby mimo znikających słów zachować sens zdań.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 12 maja 2009, 14:42

Ja tez mam ff i nie mam takich problemów
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Posty: 2011
Rejestracja: 23 kwie 2006, 05:29
Skąd: Dublin
Płeć:

Postautor: pani_minister » 12 maja 2009, 14:46

Mogę dostać przykładowe wyrazy? Może być na priv.
Moi pierwszym podejrzanym jest ten cholerny gadżet reklamowy do podświetlania wyrazów.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Posty: 1525
Rejestracja: 15 lip 2004, 12:22
Skąd: Dublin
Płeć:

Postautor: Elspeth » 12 maja 2009, 14:53

pani_minister pisze:Moi pierwszym podejrzanym jest ten cholerny gadżet reklamowy do podświetlania wyrazów

Wlasnie jak mozna sie tego cholerstwa pozbyc? :(
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Posty: 7679
Rejestracja: 04 sty 2004, 21:49
Skąd: Eden
Płeć:

Postautor: Maverick » 12 maja 2009, 17:07

To juz wiem dlaczego czasem nie bylo wyrazow mimo ze przysiaglbym ze je napisalem. Mam ff najnowszego i mam to samo czasem.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 12 maja 2009, 17:12

Ja tez mam najnowszego i mam wszystkie które napisze, czasami nie mam litery, ale ja tak mam, że czasami opuszczę

A to zielone to mnie irytuje, bo ja przywykłam do tego, ze jak coś podkreślone czy kolorem wyszczególnione to ważne jest
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Posty: 3294
Rejestracja: 02 maja 2005, 00:52
Skąd: ...
Płeć:

Postautor: lollirot » 12 maja 2009, 17:59

A ja często widzę, że w zdaniach słów brakuje. Za często żeby to zwalić na roztargnienie autorów.
W swoich nie zauważyłam.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 12 maja 2009, 21:27

W cudzych tez widuje i to coraz częściej, we własnych chyba nie
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Posty: 2611
Rejestracja: 29 mar 2004, 01:41
Skąd: Warszawa
Płeć:

Postautor: Hyhy » 12 maja 2009, 21:35

Złoty pisze:Korzystam z Firefoxa.
Szlag mnie trafia bo często gdy wysyłam post znika z niego kilka słów. Nie w tym żadnej prawidłowości, znikają losowo. Gdy wejdę w edycję posta i poprawię braki muszę kliknąć ,,wyślij post" po raz drugi i znów często w tym momencie znika mi jedno lub więcej słów. Niektóre posty edytuję po 3 razy aby mimo znikających słów zachować sens zdań.


Sciagnij opere i napisz posta pod FF, natomiast potem sprawdz co widac w IE i Operze. I daj znac.

Ja z kolei spotkalem sie na FF (i ni chu chu nie wiem skad to jest i dlaczego) ze czasami nie wyswietla zwrotu "nie" i w jakimkolwiek wyrazie czy bez niego po prostu nie ma "nie". Nie dotyczy to tylko forum, widzialem takie cos na fotka.pl i na innym forum. Na zwyklych stronkach tez. POmaga zamkniecie i otwarcie przegladarki natomiast nie wiem gdzie jest przyczyna. Moze to samo jest u Was. Braku innych czesci zdan nie zauwyzlem.

Natomiast dawno nie bylem na forum i jak teraz zajrzalem irytuje mnie straszliwie jedna rzecz. Jak wchodze w jakis temat, firefox ZAWSZE odpowiada okienkiem, ze skrypt zostal przerwany i czy chce kontyunowac czy nie. Jako ze mam starego kompa to szlak mnie trafia, nie wiem czy to od tego podkreslonego zielonego gowna o ktorym dyskutowaliscie. Moglby sie ktos ze mna skontaktowac, to bysmy sprawdzili. I wezcie te zielone smietniki wywalcie bo to DO NICZEGO nie sluzy a tylko wkurza. A i jeszcze "Legii" nie podkresla:)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Posty: 12688
Rejestracja: 13 paź 2004, 13:17
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: ksiezycowka » 12 maja 2009, 21:46

Też mam FF i nie zauważyłam. Tzn myślałam, że to ja tak "zjadam" wyrazy.
Problemów jakie ma Hyhy nie mam.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 12 maja 2009, 23:40

Hyhy pisze:Jak wchodze w jakis temat, firefox ZAWSZE odpowiada okienkiem, ze skrypt zostal przerwany i czy chce kontyunowac czy nie

Ja miałam raz, ale miałam włączone od cholery zakładek i trzy gry

Padłam ofiarą tego pożeracza słów
Ostatnio zmieniony 13 maja 2009, 21:17 przez Dzindzer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Posty: 12688
Rejestracja: 13 paź 2004, 13:17
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: ksiezycowka » 04 cze 2009, 13:01

Znów albo nadal nie działa moduł urodzinowy.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Posty: 1525
Rejestracja: 15 lip 2004, 12:22
Skąd: Dublin
Płeć:

Postautor: Elspeth » 12 cze 2009, 20:53

Ponawiam pytanie
Elspeth pisze:
pani_minister pisze:Moi pierwszym podejrzanym jest ten cholerny gadżet reklamowy do podświetlania wyrazów


Wlasnie jak mozna sie tego cholerstwa pozbyc? :(

ponawiam pytanie... ktos wie jak to wylaczyc?
Poza tym co z tym 'zjadaniem' wyrazow? Czy to tez 'wina' Mozilli? :(
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Posty: 1864
Rejestracja: 30 maja 2006, 11:46
Skąd: XxX
Płeć:

Postautor: Marissa » 12 cze 2009, 23:28

Elspeth pisze:ktos wie jak to wylaczyc?

chyba nie mozna :/
a mnie on niesamowicie wkurza
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Posty: 2114
Rejestracja: 21 wrz 2005, 10:18
Skąd: z nikąd
Płeć:

Postautor: kot_schrodingera » 13 cze 2009, 08:42

Elspeth pisze:Czy to tez 'wina' Mozilli?
chyba nie bo ja używam chrome i też podświetla :(
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Posty: 2611
Rejestracja: 29 mar 2004, 01:41
Skąd: Warszawa
Płeć:

Postautor: Hyhy » 15 cze 2009, 20:54

A kto to wprowazil i po co? Moze ta osoba to wylaczy z laski swojej, poklikajmy lepiej w pajacyka czy cos...
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "



hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Posty: 2611
Rejestracja: 29 mar 2004, 01:41
Skąd: Warszawa
Płeć:

Postautor: Hyhy » 15 cze 2009, 20:55

A po co jest ten temat, ze tak sie zapytam? :)

[ Dodano: 2009-06-15, 20:59 ]
przy okazji pytanie - po cholere tu wszedzie milion pincet przyklejonych tematow, nie mozna zrobic jakiegos dzialu gdzie by sie je wszystkie najwazniejsze zamiescilo jako przyklejone?

Prosbe-sugestie swa motywuje tym, ze:
1. Czesto sa to tematy powtarzajace sie w kazdym ??????, a co za tym idzie tylko zajmuja miejsce i trzeba sie przez nie przewinac zeby zejsc do normalnych tematow co moze nie jest jakims wielkim problemem ale jednak:)
2. W przypadku 15 przyklejonych tematow nie chce misie czytac ani zagladac w zaden. Nie mowie juz o ludziach ktorzy pierwszy raz wygooglowali "anal-z gumka czy bez?" :D

No i to chyba tyle:D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "



hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Posty: 7679
Rejestracja: 04 sty 2004, 21:49
Skąd: Eden
Płeć:

Postautor: Maverick » 16 cze 2009, 08:53

Jezeli ten sam temat jest przyklejony na kazdym ?????? to oznacza ze jest to globalne ogloszenie i ze wlasnie tak ma byc.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Posty: 12396
Rejestracja: 23 lis 2003, 14:38
Skąd: z domu
Płeć:

Postautor: Andrew » 16 cze 2009, 13:04

ale Ted po czesci ma racje , ja zjezdzam prawie cały kraj i znaczna czesc i w przełozeniu tego na drogi Slaska - wcale nie jest zle ! wiec nie rozumiem niby gdzie jest lepiej ?
oznakowanie też nie nastarcza mi problemu nie wiekszego niz Kraków ! np.

wlasnie czesto musze edytowac posty i uzupelniac , w pierwotnej wersji w poscie ktory jest tu wklejony zjadło mi Kraków - mimo ze był wpisany i zjadło mi niemcy , i tak jest wszedzie gdzie moje posty sa edytowane co widac , ze np. zmienił trasc 4 razy ?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Posty: 12688
Rejestracja: 13 paź 2004, 13:17
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: ksiezycowka » 16 cze 2009, 13:07

Wszyscy tak mamy. Wyrazy znikają same. To chyba kwestia nowego Firefoxa.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 16 cze 2009, 13:22

ale Ted po czesci ma racje , ja zjezdzam prawie cały kraj i znaczna czesc i w przełozeniu tego na drogi Slaska - wcale nie jest zle ! wiec nie rozumiem niby gdzie jest lepiej ?
oznakowanie też nie nastarcza mi problemu nie wiekszego niz Kraków ! np.

??
Chyba tematy pomyliłeś :)
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Posty: 2011
Rejestracja: 23 kwie 2006, 05:29
Skąd: Dublin
Płeć:

Postautor: pani_minister » 16 cze 2009, 14:34

Nie, pokazał, co mu zjadło :)

Wróć do „Sprawy techniczne forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości