Jazdy osobiste..
Moderator: modTeam
Jazdy osobiste..
mav proponuje usuwać wcześniej różnego rodzaju jazdy osobiste w których uczestnicy obrażają siebie odbiegając od tematu i niepotrzebnie forum jest zasyfione.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- Sir Charles
- Weteran
Popieram. Jak najbardziej. Usuwac! Zwlaszcza straszenie Unimilami, bo to moze przyniesc fatalne skutki dla naszego wzrostu gospodarczego
Ja też popieram
Pegaz pisze:Dla wszystkich nie wyrzytych
że niby , dla mnie miedzy innymi
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- Sir Charles
- Weteran
- Pasjonat
w ogóle to może specjalny dział pt."Kłótnie" założyć
Dla wszystkich nie wyrzytych
[/quote]
śmiało sobie mozecie temat kłótnie załozyć!!!
A i tak wątpie ze w tematach nie bedzie żadnej kłótni....... nasz metalnośc jest inna......niestety!!
w ogóle to może specjalny dział pt."Kłótnie" założyć
śmiało sobie mozecie temat kłótnie załozyć!!!
A i tak wątpie ze w tematach nie bedzie żadnej kłótni....... nasz metalnośc jest inna......niestety!!
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Ciezko czasem wyczuc ze tekst moze byc dla kogos obrazliwy. Ja przynajmniej jestem dosyc tolerancyjny na wiele spraw i liberalny.
Ale zawsze mzoecie zareagowac! Sluzy do tego opcja zgloszenia posta do moderacji. To jest taki maly wykrzyknikpo w prawym gornym rogu kazdego posta. Klikacie i dajecie tym samym znac moderatorom ze cos z tym postem jest nie tak.
Jezeli po dluzszym czasie nic nie zostanie zmienione mozna wyslac priva i wyasnic co z ostem sie nie podoba.
Ale mozliwosci sa, nie wymaga to ani wiele czasu ani specjalych umiejetnosci wiec...
Ale zawsze mzoecie zareagowac! Sluzy do tego opcja zgloszenia posta do moderacji. To jest taki maly wykrzyknikpo w prawym gornym rogu kazdego posta. Klikacie i dajecie tym samym znac moderatorom ze cos z tym postem jest nie tak.
Jezeli po dluzszym czasie nic nie zostanie zmienione mozna wyslac priva i wyasnic co z ostem sie nie podoba.
Ale mozliwosci sa, nie wymaga to ani wiele czasu ani specjalych umiejetnosci wiec...
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Maverick pisze:Dla mnie to bez sensu. Jak mam udowodnic ze czegos nie jestem wielbladem? I dlaczego to saint nie ma udowadniac ze nie klamie?
Choc intuicja podpowiada mi, ze Saint mowi prawde, a Mav blefuje, to jednak obiektywnie masz Mav w powyzszym poscie racje. Nie wiem o co jeszcze tutaj chodzi

soul of a woman was created below
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran