ponad 500 userow
Moderator: modTeam
ponad 500 userow
Na liczniku minelo ponad 500 uzytkownikow forum. Pomimo tego ze czesc z nich prawie w ogóle nie jest aktywnych na forum to i tak mysle ze jest to duzy sukces ze wielu z was tak czynnie w nim uczestniczy. Nigdy nie sadzilam (uruchamiajac je) ze bedzie cieszyc sie tak duza popularnoscia. Ciesze sie i zapraszam serdecznie kolejnych uzytkownikow.
Agnieszka
Agnieszka
dzieki Krzys - pamietasz te stare forum.? Bylo kiepskie ale dzialalo dopóki jakies dupki nie zaczely spamowac je do tego stopnia ze trzeba bylo je zamknac.
Partia polityczna - hmmm... czemu nie - wystarczy 100.000 podpisow (w tym polowa podrobiona :570: ) i sprawa zalatwiona. Teraz partie mozna zalozyc b. latwo
Partia polityczna - hmmm... czemu nie - wystarczy 100.000 podpisow (w tym polowa podrobiona :570: ) i sprawa zalatwiona. Teraz partie mozna zalozyc b. latwo
Pamietam i to bardzo dobrze , jak i to ze przyzwyczaiłem sie chyba za bardzo to szaty jego graficznej , jakoś bardzo łatwo sie przywiązuję do takich rzeczy
ale to nic teraz jest lepiej !i tak trzymać !
JESTEM ZAŁAMANY ! na tym zdjęciu Cie wcale nie widać
:567: :567: :567: :567:

JESTEM ZAŁAMANY ! na tym zdjęciu Cie wcale nie widać

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Kiedys zrobilem porzadek i usunalem recznie chyba ponad sto lub jeszcze wiecej tych ludzisk. Niebawem tez sie na cos takiego zbiore. Tylko ze ja kasuje tylko wtedy gy ktos nie ma postow, nie logowal sie wcale lub zalogowal wtedy kiedy konto zalozyl, lub bardzo dawno temu.a ja jestem za usuwaniem (np. po wczesniejszym powiadomieniu), niektywnych, z dorobkiem do 10 postów i nieobecnych min. pół roku. Po co oni są, jesli nigdy tu nie zagladaja?
hi hi
Dzięki ci krzysiu za stawanie w mojej obronie, i jak widzisz umie wejść.A Mav nie musi mi przesyłać hasła na poczte.Ciesze sie ze mnie nikt jeszcze nie wywalił!!!!!
Widocznie jak cie prosiłam byś wchodził tu za mnie by mnie nikt nie usuną za moje nieobecności wpisywałeś błędne hasło. :027:
Re: ponad 500 userow
Agnieszka pisze:Na liczniku minelo ponad 500 uzytkownikow forum. Pomimo tego ze czesc z nich prawie w ogóle nie jest aktywnych na forum to i tak mysle ze jest to duzy sukces ze wielu z was tak czynnie w nim uczestniczy. Nigdy nie sadzilam (uruchamiajac je) ze bedzie cieszyc sie tak duza popularnoscia. Ciesze sie i zapraszam serdecznie kolejnych uzytkownikow.
Agnieszka
jestem pod wrażeniem tego co stworzyłas, gdybym była na Twoim miejscu rezpierała by mnie duma
Natomiast co do użytkowników, wolę jak jest kameralnie. Na szczęście w tym przypadku mimo ponad 500 osób, nie zatraca sie tego bo i tak jest grupa najaktywniejszych forumowiczów.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Wlasnie sobie sprawdzilem ktory bylem ja
Mam numerek 48. Pamietam jak sie tu rejestrowalem to sie za bardzo nic nie dzialo , wystarczylo wejsc raz na 4 dni zeby szybciutko przeczytac pare postow. A teraz dwa razy dziennie trzeba po godzinie siedziec aby a i tak nigdy nie daje rady przeczytac wszystkiego.
Kociak zarestrowal sie jako 2000 user na tym forum. Tylko pogratulować! 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
jestem na forum niedługo, ale powiem ci Agnieszko że jest zajebiste!!! można dowiedzieć się tu niemal że wszystkiego a i zarazem niczego hehe śmieszne i w ogóle jakieś takie inne, bardzo ciekawe....od jakiegoś czasu lubie wygłaszać tu swoie opinje...... bardzo pozytywne forum!!!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczy!!!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczy!!!
Wróć do „Sprawy techniczne forum”