TedBundy pisze:To zaplanowana akcja. Plugawa i obrzydliwa, jak ta pokraczna partia. Ale dość o tym.

TedBundy pisze:te telewizyjne śmieci?
no, przynajmniej Cie nie obrażają
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
nikt pdo polityki Prezydenta nie zmuszał. jak mu się nie podoba to niech zabiera zabawki sio z piaskownicy...TedBundy pisze:To zaplanowana akcja. Plugawa i obrzydliwa, jak ta pokraczna partia. Ale dość o tym.
Mama mnie pocieszyła. Pokazałam jej gdzie boli, a ta że chyba żartuję i nerki są wyżej. ;DDBlazej30 pisze:znajomą bolały. poszła do lekarza. ten jak zobaczył wyniki to wezwał karetkę. podobno jeśli poczekała by jeszcze tydzień to zamiast antybiotyków czekały by ją dializy, potem przeszczep i góra 15 lat życia. a to "tylko " zakażenie było.
Mama mówi, że to korzonki.Blazej30 pisze:czyli bolą cię biodra?
Byłeś prawie u mnieTFA pisze:wlasnie wrocilem z arkadii
Poczekam z badaniami. Jeśli będzie ciągle bolało to wtedy pójdę.Dzindzer pisze:I tak się przebadaj, bo to niżej tez może wymaga leczenia
TedBundy pisze:a jak inaczej? Chleb w zamrażarce? Nie upadłem jeszcze na głowę
księżycówka pisze:Większość zapracowanych ludzi, których znam tak robi.
Nieeee, jest jeszcze czekoladaElspeth pisze:Jezeli to bedzie jedyny sposob zebym sobie poprawic humor to prosze zastrzelcie mnie
Dzindzer pisze:myślałam, ze chcesz mieć wpływ na to z jaką zagrycha się do Ciebie wbijam
Ja już chyba godzinę ściągam 83 odcinek Naruto, a jest dopiero 50%Elspeth pisze:sie tak wooolno sciagaja...
Dzindzer pisze:Właśnie zadzwonił kumpel z pytaniem czy ma kupić popcorn zwykły czy maślany, ja mu mówię żeby się swojej kobiety zapytał a nie po ludziach wydzwaniał, a ten pff myślałam, ze chcesz mieć wpływ na to z jaką zagrycha się do Ciebie wbijam
księżycówka pisze:TFA, zamieszkaj ze mną i chodź co rano po to wszystko do sklepu!
księżycówka pisze:Poranki nie mają uroku dla mnie...
Ja tak nie mam. Rano nie kontaktuję, okna nie otwieram, bo zimno, a w mieszkaniu odgłosów miasta nie słychać.TFA pisze:Dla mnie tez by nie mialy, gdybym budzac sie slyszal dzwiek tramwajow, klaksonow i po otwarciu okna delektowal sie smrodem mgly zmieszanje ze spalinami.
No to mamy podobnie. Ja lubię ten gwar, ale w ciągu dnia. Mieszkac bym chciała w ciszy i spokoju. Ty mieszkasz pod Warszawą, prawda?TFA pisze:Warszawa mnie przytlaczabo ja lubie cisze i spokoj.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości