TedBundy pisze:Posiadam pewną cechę - świadomość rasową i świadomość faktu, że rasy różnią się od siebie.
Ja tez ja posiadam i wieżę ze zgodzisz się ze mną w tym że ludzie stanów zjednoczonych starali się osłabić tężyznę fizyczną rasy czarnej przez ostatnie 15o lat i w związku z tym obecnie poziom jest taki jaki jest. Wyobraź sobie ze mechanizm osłabiania człowieka zawsze jakoś stał z boku nigdy rząd nie starał się zapobiec, braku edukacji w niższych warstwach społecznych, opieki medycznej, czy też równo uprawnienia klas społecznych.
Zawsze bazował na tym aby ludzi podzielić, i skłucić ze sobą. TedBundy pisze:Swoją drogą, ciekawe, ile islamiści i Gazprom dali mu kapuchy na kampanię
Na bank te dane są dostępne w internecie. Jedno mnie ciekawi skoro oddał ~ 250 dolców swojej krewnej to czemu nikt z biegłych nie wyłuskał informacji które zmusiły by go do oddania większej sumy pieniędzy. W zasadzie sam nie odpowiadam sobie na pytanie ponieważ nie mam wystarczających informacji na ten temat.
Blazej30 pisze:ciekawe co by się dzialo jakby w Polsce na prezydenta wybrano cygana

Byśmy pili na cmentarzach w zaduszki =]
TedBundy pisze:co jest be, co jest cacy.
Cacy = różnorodność / pluralizm , be = jednolitość / sarmatyzm
pani_minister pisze:I dlatego zapewne, żeby wrażenie to zatrzeć, powszechnie wskazuje się na podobieństwa do Kennedy'ego
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie mówiąc już o tym, że jak wiadomo, nieudacznictwo jest powszechną cechą prezydentów maleńkiego, prowincjonalnego państewka, jakim są Stany. Tylko takich tam wybierają
Mierząc tą samą miarą nasze społeczeństwo nie dorosło do tak odważnych dokonań.
Ps. Brat mnie censored bo mieliśmy wyść razem do jebanego kina, ja poszedłem po browary i pojechałem do złego kina. Co za censored z niego ja pierdole !!!!!!!
Zamiast wyjść ze mną to poszedł sam i nie dojechałem.
Ale censored z tym mam 6 browarów
Jeszcze nie wrócił