Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Blazej30 pisze:ciekawe co by się dzialo jakby w Polsce na prezydenta wybrano cygana
zacznijmy od tego czy jakikolwiek chciałby kandydować?

TedBundy pisze:Wmówili, co jest be, co jest cacy.
to co jest be, a co cacy? w skrócie Tedziu, i pytam bez złośliwości, chce poznać Twoje zdanie
TedBundy pisze:I naród to łyka, jak bydło prowadzone na rzeź.
a co to za naród, który zgadza się na to by w szkole o profilu jakimś tam, było więcej lekcji religii niż lekcji z danego przedmiotu? tzn. dyrektor mówi, że nie widzi w tym problemu

o taka refleksja naszła mnie w sob na cmentarzu, jak to przez chrześcijaństwo człowiek został zniewolony, a Ty mój drogi martwisz się jakimiś mediami <browar>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Jak obejrzysz na YouTubie parę filmików, na których ludzie wypijają pół litra w kilka-kilkanaście sekund, to przestaniesz się uważać za ostrego zawodnikaAugusto pisze:np polowa 0.7 w godzine, z gwintaDzindzer pisze:A ile ten ostry zawodnik pija czyściocha

"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Zaq pisze:Jak obejrzysz na YouTubie parę filmików, na których ludzie wypijają pół litra w kilka-kilkanaście sekund, to przestaniesz się uważać za ostrego zawodnika
No nie, cieniasssss
Mati pisze:o taka refleksja naszła mnie w sob na cmentarzu, jak to przez chrześcijaństwo człowiek został zniewolony
Przecież religia nie jest obowiązkowa
Dzindzer pisze:Przecież religia nie jest obowiązkowa
no tak, ale i tak musisz siedzieć w szkole, teoretycznie. chodzi mi o zmarnowany czas uczniów, bo w te godziny można by dać dodatkowe biologie i chemię na profilu biologicznym, albo jakieś informatyki, albo puścić dzieciaki wcześniej do domu, a jak chcą to niech w niedzielę idą do kościoła i tam się uczą o Bogu.
[ Dodano: 2008-11-05, 21:00 ]
poza tym chodziło mi tak trochę o wieki ciemne, średniowiecze

Ostatnio zmieniony 05 lis 2008, 21:02 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzindzer pisze:U mnie kto nie chodził na religie ten szedł do domu, chyba, ze rodzice czegoś nie podpisali
a jak religia jest w środku dnia?? to za Twoich czasów Dżin, u mnie wszędzie było tak, że trzeba być w szkole, na etyce, czyli siedzisz w bibliotece i kisisz się przy kompie, albo zapieprzasz jako wół u pani bibliotekarki
Dzindzer pisze:Dla mnie w ogóle nie powinno byc religii w szkole, etyka czy filozofia jak najbardziej
zgadzam się z Tobą, ale to np. w ogólniakach.. w technikum, czyli szkołach o jakimś profilu powinno być więcej lekcji "na temat" imo
Dzindzer pisze:Mati Ty już zacząłeś wieczorne picie
nie, a czemu?
Ostatnio zmieniony 05 lis 2008, 21:16 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
już odpowiadam
cacy: PO, Michnik, Lis, Bartoszewski, Wałęsa, Olejnik, Żakowski, Lizut, Pacewicz, TVN, TOK FM, Łuczywo, Stasiński, Walter, Subotic i reszta wesołej czeredy. Tzw. Salon Warszawski.
be: Gwiazda, Walentynowicz, Tekieli, Wyszkowski, PiS, Cenckiewicz, IPN, Wildstein, Semka, Ziemkiewicz, Kwieciński, Sakiewicz itd.
Każdego dnia.
Każdej godziny.
Sączy się propagandowy jad.
cacy: PO, Michnik, Lis, Bartoszewski, Wałęsa, Olejnik, Żakowski, Lizut, Pacewicz, TVN, TOK FM, Łuczywo, Stasiński, Walter, Subotic i reszta wesołej czeredy. Tzw. Salon Warszawski.
be: Gwiazda, Walentynowicz, Tekieli, Wyszkowski, PiS, Cenckiewicz, IPN, Wildstein, Semka, Ziemkiewicz, Kwieciński, Sakiewicz itd.
Każdego dnia.
Każdej godziny.
Sączy się propagandowy jad.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy pisze:już odpowiadam
ok. dzięki za odp <browar>
TedBundy pisze:Sączy się propagandowy jad.
i zawsze tak będzie Ted. przyjdą rządy kogoś innego, włączy się propaganda nowej partii, nowego lidera itd. dopóki człowiek będzie żył, będą takie wynalazki jak wojna i propaganda i sterowanie słabszymi umysłami. kiedyś wystarczyło znać się na matmie i obliczyć datę zaćmienia słońca, potem wymyślić piekło i niebo, teraz trzeba bardziej eleganckich, dyskretnych sposobów I NIC NA TO NIE PORADZISZ Ted, a jak już Ci powiedzieli, nabawisz się wrzodów tylko z tego powodu.
- pani_minister
- Administrator
TFA pisze:pani_minister pisze:A w ogóle to Obama jest Irlandczykiem.
Tak, a Simon Mol pewnie japonczykiem.
Nie wiem, jak Mol, ale Obama po mamusi ma przodków irlandzkich. A dla tutejszych wyspiarzy znaczy to tyle, ze rodak wygrał
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Arabowie się cieszą, Ruscy, pedały, durnie spod znaku Zielonych, lesbijki, postępowi Francuzi i paru innych przyjemniaczków.
Boże, ile radości na świecie. Wszyscy się cieszą, tylko Ted malkontenci

lecz z powodu podobieństw do innego nieudacznika - Cartera
I dlatego zapewne, żeby wrażenie to zatrzeć, powszechnie wskazuje się na podobieństwa do Kennedy'ego
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
nt faceta bez jakichkolwiek osiągnięć politycznych
No. Prezydent? Pfff. Też mi osiągnięcie. Prezydent USA? Wiadomo, jak wyżej - nieudacznik

cacy: [...]
be:
A jest ktoś pośrodku, czy trzeba stać po jednej stronie barykady i nie można okrakiem?
skad wziąłeś tą złotą myśl towarzyszu, z forum onetu?Mati pisze:o taka refleksja naszła mnie w sob na cmentarzu, jak to przez chrześcijaństwo człowiek został zniewolony
[ Dodano: 2008-11-05, 21:48 ]
mnozemy pic z oddziałow lokalnych z domieszką rozmiękczaczaOlivia pisze:Cytat:
dalczego? w czym problem?
Nie piję wódki z centrali!
[ Dodano: 2008-11-05, 21:50 ]
A Kennedy jest przez trzezwe glowy uwazany za slabego prezydenta, tyle ze zabojstwo dorobilo mu slawe i martyrologie.
- Wujo Macias
- Maniak
Myslalem, zeby znow napisac cos o wesolym postrezeganiu swiata przez Matiego.
Nie chce mi sie.
Myslalem, zeby zaczac dyskusje z Tedem, ktory mimo ze wyksztalcony i nieglupi, daje latwo soba manipulowac.
Nie chce mi sie.
Napisze tylko "True blood", swietny serial. O wampirach, ktore dzieki masowej produkcji syntetycznej krwi, moga probowac legalnie wtopic sie w spoleczenstwo. Mocna rzecz. Akcja dzieje sie na poludniu USA, nie dla dzieci ( Mati, nie sciagaj!) bo i fucki sa i seks sie pojawia.
A, i luzna uwaga jeszcze- okazuje sie, ze okolice 1500 na reke na poczatek pracy (no, na razie mam ciut mniej, ale od nowego roku nowa umowa i prawdopodobnie wiekszy szmal.) nie byly jednak tak wygorowanymi zadaniami, jak to niektorzy twierdzili.
Nie chce mi sie.
Myslalem, zeby zaczac dyskusje z Tedem, ktory mimo ze wyksztalcony i nieglupi, daje latwo soba manipulowac.
Nie chce mi sie.
Napisze tylko "True blood", swietny serial. O wampirach, ktore dzieki masowej produkcji syntetycznej krwi, moga probowac legalnie wtopic sie w spoleczenstwo. Mocna rzecz. Akcja dzieje sie na poludniu USA, nie dla dzieci ( Mati, nie sciagaj!) bo i fucki sa i seks sie pojawia.
A, i luzna uwaga jeszcze- okazuje sie, ze okolice 1500 na reke na poczatek pracy (no, na razie mam ciut mniej, ale od nowego roku nowa umowa i prawdopodobnie wiekszy szmal.) nie byly jednak tak wygorowanymi zadaniami, jak to niektorzy twierdzili.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2008, 22:19 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
okazuje sie, ze okolice 1500 na reke na poczatek pracy (no, na razie mam ciut mniej, ale od nowego roku nowa umowa i prawdopodobnie wiekszy szmal.) nie byly jednak tak wygorowanymi zadaniami, jak to niektorzy twierdzili.
Może 2 lata temu był to problem. Teraz się realia zmieniły, dlatego Twoja pensja nie dziwi aż tak.
Ale i tak gratulacje.

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- Wujo Macias
- Maniak