Grace pisze:Cześć wszystkim.
ooo czeeesc, ja ostatnio sie zastanawialam nawet gdzies zniknela
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:Obama to zgrabny, złotousty populista najgorszego sortu, którym ekscytują się "postępowcy". Wychowanej radykalnych islamistów, bożyszcze czarnych rasistów. Czarno widzę przyszłość białego Amerykanina w najbliższych latach. Ulubieniec pasożytujących na socjalu nierobów, mnożących się na potęgę i ciągnących benefity. Ohyda.
pani_minister pisze:A w ogóle to Obama jest Irlandczykiem.
lollirot pisze:Bardzo przystojny, co tylko potwierdza, że go odstrzelą. Kennedy też był przystojny
Grace pisze:Jeszcze słowo i Ted pójdzie pikietować pod siedzibę rządu o zabranie kobietom praw wyborczych
TedBundy pisze:Prezydent USraju to nie posada dyrektora objazdowego teatrzyku, ale facet, który de facto pociąga za sznurki na tym padole.
TedBundy pisze:Arabowie się cieszą, Ruscy, pedały, durnie spod znaku Zielonych, lesbijki, postępowi Francuzi i paru innych przyjemniaczków. Prezydent USraju to nie posada dyrektora objazdowego teatrzyku, ale facet, który de facto pociąga za sznurki na tym padole. Casus RPA i Zimbabwe nikomu nie dał do myślenia.
TedBundy pisze:nie wierz we wszystko, co Ci powie TV i mainstreamowa prasa.
Yasmine pisze:no i pewnie, jako że czarny to ma dużego![]()
no to zrobimy to na wesołoOlivia pisze:Augusto, dzięki za kuszącą propozycję, ale ja nie lubię upijać się na smutno. <browar>
no wspomnij tez ze zaglosowal na niego prawie kazdy kolorowy (wsrod czarnych az 97%)Krzych(TenTyp) pisze:Elektorat obamy to przede wszystkim młodzież oraz studenci, matki z potomstwem i wykształciuchy.
Augusto pisze:no wspomnij tez ze zaglosowal na niego prawie kazdy kolorowy (wsrod czarnych az 97%)
przewaga obamy ~ 5mlnKrzych(TenTyp) pisze:Po pierwsze głosy to głosy elektorskie czyt. senatorów dały Obamie prawie że podwójną przewagę głosów. Nie wiadomo jaki stosunek głosów zwykłych amerykanów jest. Ilość głosów pewnie gdzieś została juz opublikowana ale jeszcze nie miałem szansy do nich dotrzeć.
Blazej30 pisze:co by się dzialo jakby w Polsce na prezydenta wybrano cygana
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości