Imperator pisze:Eeee brak Ci polotu i finezji. Z ziemniaka można cuda robić.
Wiem przecież [np. pieczątki

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Imperator pisze:Eeee brak Ci polotu i finezji. Z ziemniaka można cuda robić.
AMX pisze:No tak , przecież ty już Ted nie jedną firmę miałeś.
Gdzie Ty mieszkasz, że nie masz stacji benzynowej w zasięgu wzroku?księżycówka pisze:Sklepy pozamykane. Może i jakieś czynne są, ale łazić od sklepu do sklepu, bo nie wiadomo, który czynny to mi się nie chce.
Hm... nie wiem co ma mieszkanie do piwa, bo nie piję zazwyczaj w swoich okolicach, ale o stacji faktycznie nie pomyślałam.Zaq pisze:Gdzie Ty mieszkasz, że nie masz stacji benzynowej w zasięgu wzroku?![]()
wiemy, niepierwszyzna.Yasmine pisze:Ja nie wiem co robić
Eng się podszywaYasmine pisze:ktoś powiedział, że jest fotografem w Warszawa
no właśnie. za 30 lat może będziesz w tym samym miejscu. a życie daje czasami takie okazje. i nigdy nie wiadomo kiedy będzie kolejna okazja. nic nie tracisz. najwyżej zyskasz kolejne traumatyczne przeżycie. pierś do przodu i do dzieła. weź jakiegoś kolegę. powiedz komuś gdzie idziesz. i umów się w miejscu publicznym. i nie zakładaj makijażu przed...Yasmine pisze:ogólnie nic nie tracę.
Blazej30 pisze:wiemy, niepierwszyzna.
Blazej30 pisze:weź jakiegoś kolegę. powiedz komuś gdzie idziesz. i umów się w miejscu publicznym. i nie zakładaj makijażu przed...
może w ogóle jakąś dzide sobie załatw. najbezpieczniej będzie jeśli powiesz komuś odpowiedzialnemu gdzie idziesz i z kim się spotykasz. i że jak nie zadzwonisz za 3 godz. to ma cały świat powiadomić. i zachowasz pewne podstawowe zasady - np nie wsiadać do samochodu.Yasmine pisze:W ogóle ja już miałam w głowie, że kupie sobie gaz jakiś, albo nóż w torebce wezmę.
niech idzie z tobą.Yasmine pisze:Mój dostawał białej gorączki wczoraj jak mu powiedziałam i właśnie też stwierdził, że coś mu śmierdzi
a podał swoje nazwisko? wrzuć je do google.Yasmine pisze:Nie chodzi o fakt, że nie wiem czy się odważyć, tylko o to, czy takie coś jest możliwe, czy to nie żadna podpucha. Ja jestem z tych, co nikomu nie ufają i wszędzie podstęp i ściemę widzą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości