Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
- Maniak
księżycówka pisze:Skoro mówisz, że są ok to wieżę. Po prostu jakieś 90% dziewczyn, które w rurkach łażą baaardzo stanowczo nie powinny ich nosić. Wyglądają jak ułomy jakieś. Ale to samo jest z długimi włosami czy spodniami wpuszczanymi w kozaki. To samo było kiedyś z biodrówkami - wylewający się tłuszcz. Osobiście mnie takie rzeczy obrzydzają
no ja się zgadzam, mnie też obrzydza wylewający się tłuszcz i biodrówki, tylko że mi się tłuszcz nie wylewa .Taki fason mi się podoba i nie będę z niego rezygnowała, tylko dlatego, że nie wyglądam od pasa w dół jak chłopak

.Dzindzer pisze:Posłuchaj, jesteś Kobieta_Promocja, umiesz okazyjkę wyczuć. Masz okazje jechać tam gdzie jest więcej ciuchów, tańsze, więc jest szansa, że lepsze promocje. Więc powinnaś czuć się winna jak nie pojedziesz. Bo za jakiś czas i tak coś kupisz a w stosunku do tego co tam byś mogła to przepłacisz
O tym, że zakupy z koleżankami nie służą jedynie nabywaniu dóbr a pełnia inne powiedzmy społeczne funkcje pisać nie będę już

Ostatnio zmieniony 19 paź 2008, 17:58 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Miltonia pisze:A to nie znacie takich kobiet, ktore potrafia zarabiac na siebie i jeszcze im cos zostaje?
Ja znam tylko takie.
Miltoniu, patrz na to co piszę,przez palce

Wujo Macias pisze:Ja to widze tak, a pamietaj ze mowie z perspektywy bylego antyzwiazkowca, ze bycie z kims nierzadko o wiele bardzej mobilizuje do robienia czegos z soba, niz jak sie jest samemu. Pewnie, zalezy od charakteru, ale patrzac po znajomych widze, ze jak sie jet razem mobilizacja jest nierzadko duzo wieksza, gdy jestes z kims.
Pewnie tak,tylko ja chcę dawać z siebie tak samo dużo jak jestem sam jak i jestem z kimś.A motywacja w postaci życiowej partnerki jest pewnie i świetna ale chyba dość ulotna.Zresztą, pierwsze trzeba samemu sensownie poukładać siebie by móc oddać komuś coś przynajmniej przyzwoitego a nie jakiś wybrak.
Wy jeździcie, My latamy.
W ogóle to żałuję, że nie miałyśmy czasu pozwiedzać sobie tego Wrocławia, bo niestety mam jakieś pierwsze wrażenie nieciekawe. Przeludnienie, przeludnienie i jeszcze raz przeludnienie. Brzydki dworzec, jakiś śmierdzący żuł, który się doczepił do nas w tramwaju i śpiewał na cały głos Dla kochasia, który odszedł w siną dal 

Yasmine pisze:Za 120 złotych się obkupiłam, że ulala.
dlatego też często robię tam zakupy. po prostu bardziej się opłaca niż w moim mniejszym mieście, a jeszcze jak jest okres przecen, to już w ogóle
Yasmine pisze:W ogóle to żałuję, że nie miałyśmy czasu pozwiedzać sobie tego Wrocławia, bo niestety mam jakieś pierwsze wrażenie nieciekawe.
możemy kiedyś razem pozwiedzać
Ostatnio zmieniony 19 paź 2008, 18:50 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran
<rotfl2> Ale dziękiAugusto pisze:[ Dodano: 2008-10-19, 11:48 ]
moon mam strone dla ciebie:
http://anty-rurki.blog.onet.pl/

Ale ja Cię nie posądzam o wylewający się tłuszcz. Broń Boże! Mówię ogólnie o takich tendencjach jak ktoś jak głupi leci za modą chociaż coś nie jest fasonem dla niego.Yasmine pisze:no ja się zgadzam, mnie też obrzydza wylewający się tłuszcz i biodrówki, tylko że mi się tłuszcz nie wylewa .
Jak na stałe się przeniesie. Ja już obiecałam wtedy wpaśćNola pisze:i odwiedzimy Unlucky
księżycówka pisze:Mówię ogólnie o takich tendencjach jak ktoś jak głupi leci za modą chociaż coś nie jest fasonem dla niego.
rozumiem
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Nola pisze:możemy kiedyś razem pozwiedzaći odwiedzimy Unlucky
z miłą chęcią
I dlatego chodzisz w obszarpanych- błękitnych spodenkach, które wygladają jak wyciągnięte z teledysku disco-gwiazdy rodem z latach 90-tych?księżycówka pisze:Jeszcze wkurzającym jest też to, że przez takie mody nie można nic normalnego kupić.
Tak w ogole to cześć.
Zła się robię- za mało słońca- to stanowczo na mnie źle działa. Dobrze, że jest jeszcze sport (czytaj: endorfiny) bo bym chyba z okna skoczyła... wrrrrr....
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
- ksiezycowka
- Weteran
Ale są obrzydliwe, i wygladasz w nich obrzydliwe- szczególnie w połączeniu z czarnymi rajtuzami
Twoje spodenki biją na głowę wszystki tłuszcz wystający z biodrówek jaki widziałam (w których może chodzą właśnie dlatego, że są wygodne, wakacyjne i je lubią)
Bez obrozy oczywiście, urocza z Ciebie istota, ale bezguście straszne
Jak tam prawo jazdy? Z głowy już? :
Bez obrozy oczywiście, urocza z Ciebie istota, ale bezguście straszne
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Jak tam prawo jazdy? Z głowy już? :
- ksiezycowka
- Weteran
Ale ja je kochamJawka pisze:Ale są obrzydliwe, i wygladasz w nich obrzydliwe- szczególnie w połączeniu z czarnymi rajtuzami![]()

Niestety wiem. ;DDJawka pisze:bezguście straszne
A pewnie. Zrobione, odebraneJawka pisze:Jak tam prawo jazdy? Z głowy już? :
No jak kochasz to inna sprawa- siłą wyższa
Ja tylko lojalnie ostrzegam- chyba czas je rzucić....
poboli, poboli, ale przejdzie. Czas leczy rany
Prawka gratuluję. A co tam masz za komplikacje pracowo-mieszkaniowe? Wyprowadzasz się jednak?
poboli, poboli, ale przejdzie. Czas leczy rany
Prawka gratuluję. A co tam masz za komplikacje pracowo-mieszkaniowe? Wyprowadzasz się jednak?
- Wujo Macias
- Maniak
- Maniak
- Weteran
Z facetem już łatwiej się rozstać niż z niektórymi ciuchamiJawka pisze:Ja tylko lojalnie ostrzegam- chyba czas je rzucić....
poboli, poboli, ale przejdzie. Czas leczy rany![]()
DziękujęJawka pisze:Prawka gratuluję.
Brat wobec znacznej likwidacji etatów stracił pracę i dopóki nowej nie znajdzie nie chcemy się pchać w wynajem, bo nie wiadomo jak to będzie wyglądać. U mnie w pracy też wszystko na głowie staje wobec kryzysu. Zmiana pracy na stałe na bank może być wobec tego nieco niemożliwa, a na nią liczyłam. Teraz kończy mi się umowa, już wszystko wiem o kolejnym przedłużeniu, ale sama nie wiem ile w tym bajzlu wytrzymam i czy nie zmienię. Czekam na rozwój wydarzeń. No, a w tej chwili nie będzie mnie stać i w grudniu na opłatę czesnego i na auto i na czynsz z góry+kaucja+ew. prowizja. Więc zobaczymy jak będzie z pracą brata i mieszkaniem. Jeśli np będziemy czekać jeszcze z 3-4 miesiące (powiedzmy, że coś złapie i po okresie próbnym już będzie) to auto wpierw kupię, a jeśli nie to ważniejsze mieszkanie.Jawka pisze:A co tam masz za komplikacje pracowo-mieszkaniowe? Wyprowadzasz się jednak?
Ja się ze śmiechu popłakałam
Dzisiaj wracając autobusem do akademika to najpierw widziałam trzech księży, później plakat z papieżem (w Kinopleksie puszczają jakiś film nowy), a pod akademikiem już 3 siostry zakonne. Więc idę z koleżanką i mówię jej, że to jakiś znak i tak myślę, myślę i stwierdziłam, że Świętojebliwa przyjdzie. Przychodzę do akademika i się pytam drugiej czy była dzisiaj tutaj Karolina ? Na co ona zdziwiona, że nie, że po co miałaby przychodzić. Na to ja, że dzisiaj widziałam znaki i że przyjdzie ! Zaczęła się śmiać i nie wzięła poważnie. 10 minut temu zapukała Świętojebliwa

Dzisiaj wracając autobusem do akademika to najpierw widziałam trzech księży, później plakat z papieżem (w Kinopleksie puszczają jakiś film nowy), a pod akademikiem już 3 siostry zakonne. Więc idę z koleżanką i mówię jej, że to jakiś znak i tak myślę, myślę i stwierdziłam, że Świętojebliwa przyjdzie. Przychodzę do akademika i się pytam drugiej czy była dzisiaj tutaj Karolina ? Na co ona zdziwiona, że nie, że po co miałaby przychodzić. Na to ja, że dzisiaj widziałam znaki i że przyjdzie ! Zaczęła się śmiać i nie wzięła poważnie. 10 minut temu zapukała Świętojebliwa

- ksiezycowka
- Weteran