[ Dodano: 2008-06-23, 09:38 ]
Zgłupiałam. Jest czerwiec, tak? Za oknem jest 28°, tak? To dlaczego, w mysią pipkę, czuję pęcherz?

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
unlucky_sink pisze:Dostałam mnóstwo SMSów z kondolencjami z powodu przegranej Włochów
unlucky_sink pisze:Dlacezgo dzisiaj Sex w wielkim mieście leci tak późno...
unlucky_sink pisze:Gdze taką walizkę tanią kupiłaś? bo teraz tak sprawdzam i wszystkie kolorowe drogie są
księżycówka pisze:A ja wiem? Jeszcze na Tobie żadnych badań nie robiłam
Gdze taką walizkę tanią kupiłaś? bo teraz tak sprawdzam i wszystkie kolorowe drogie są
Yasmine pisze:Księzycówka po ile ją kupiłaś ?
Ja swoją za 130 złotych.
Mia pisze:Pisałam kiedyś,że miałam badaiaponad 90% choleryka.
Dzindzer pisze:Ja tez bym małej walizki potrzebowała. Właśnie takiej trzydniówki.
Dzindzer pisze:no mi tez by było szkoda
Dzindzer pisze:Czasami w hipermarketach jakieś przeceny walizek mają
Dzindzer pisze:Yas nie wiem czy chce wiedzieć co Ty na trzy dni zabierasz ze sobą
Mia pisze:ale ja chciałam mieć fajny design, a nie zwykłą jednokolorową ;P
Yasmine pisze:I tak, jest mi to niezbędne do życia
Dzindzer pisze: Do tego po cholerę brać całe opakowania
Dzindzer pisze: ( zwłaszcza spodni)
Ja gotowe na wszystko też oglądamYasmine pisze:Ja się poważnie zastanawiam nad tym, żeby ściągnąć sobie wszystkie odcinki. Bo gotowe na wszystko to już obejrzałam wszystko co możliwe, a potrzeba mi takich klimatów.
taka która mi się podoba i jest w miarę solidna kosztuje 150zł-są i takie za 50, ale wyglądają jak z papieru.Yasmine pisze:Ja swoją za 130 złotych.
Ja już połowę zobaczyłam-ściągnęłam sobie z netu, ale jakoś nie było okazji do zobaczenia całego.Mia pisze:A co do seksu w wielkim mieście to chcę do kina!![]()
lollirot pisze:Ekhm
Mia pisze:To ja to samo biorę ;P ale zbyt dużo ubrań nie biorę, bo od razu zestawy planuję, takk, żeby wszystko do siebie pasowało. Nio biorę tylko suszarki z Twojej listy, ale prostownicę już tak ;P
Dzindzer pisze:Ja sie staram na wyjazdach jak najmniej zabiegów kosmetycznych robić. Do tego po cholerę brać całe opakowania. Kup takie małe pudełka i buteleczki i przelewaj. Często są do tego takie karteczki przylepne, jak nie ma to zrób sama.
Mia pisze:A co do seksu w wielkim mieście to chcę do kina!![]()
Dzindzer pisze:Czasami w hipermarketach jakieś przeceny walizek mają
Dzindzer pisze:Ja sie teraz uczę efektywnego pakowania.
Spróbuj może sobie porobić komplety, czyli co z czym możesz i będziesz nosiła.
Mia pisze:ja zawsze biorę jedną parę na krótki wyjazd,a jak dwie to jedną mam na sobie ;P
50 zł.Yasmine pisze:Księzycówka po ile ją kupiłaś ?
W badaniach nic się w % nie podajeMia pisze:Pisałam kiedyś,że miałam badaiaponad 90% choleryka.
To nie ma, Tylko u psychologa. Zrobię Ci jak dyplom już dostanę.Dzindzer pisze:A gdzie ja mogę dorwać takie badania, bo ciekawa jestem co to za typ ze mnie. I nie pisać, ze u psychologa robią, bo moja ciekawość nie jest aż tak silna bym sie do takowego chciała fatygować
No ja też. Ewentualnie do jednego dołu więcej bluzek jakbym się upaćkać czymś miała.Mia pisze:od razu zestawy planuję, takk, żeby wszystko do siebie pasowało.
No mi na super hiper solidności nie zależy, biorąc pod uwagę, że nie podróżuję na dłużej niż weekendy częściej niż raz, dwa razy do rokuunlucky_sink pisze:taka która mi się podoba i jest w miarę solidna kosztuje 150zł-są i takie za 50, ale wyglądają jak z papieru.
Ja swoją pierwszą kartę miałam jak 13 lat skończyłam ;DDMati pisze:przysłali mi dzisiaj moją pierwszą kartę Visy
Dlatego Ty siedzisz?Blazej30 pisze:gźić się poszli![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości