Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 23 cze 2008, 09:24

Wrrr, mój ma dziś wolne, a ja mam egzamin pisemny o... 15 :| Ni w tentego, ni w oko. I pewnie przed 18 nie wyjdę.

[ Dodano: 2008-06-23, 09:38 ]
Zgłupiałam. Jest czerwiec, tak? Za oknem jest 28°, tak? To dlaczego, w mysią pipkę, czuję pęcherz? Obrazek
Ostatnio zmieniony 23 cze 2008, 09:39 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 cze 2008, 09:57

unlucky_sink pisze:Dostałam mnóstwo SMSów z kondolencjami z powodu przegranej Włochów <hahaha>

<hahaha>

unlucky_sink pisze:Dlacezgo dzisiaj Sex w wielkim mieście leci tak późno... <chory>

Ja się poważnie zastanawiam nad tym, żeby ściągnąć sobie wszystkie odcinki. Bo gotowe na wszystko to już obejrzałam wszystko co możliwe, a potrzeba mi takich klimatów :D.

unlucky_sink pisze:Gdze taką walizkę tanią kupiłaś? bo teraz tak sprawdzam i wszystkie kolorowe drogie są :|

Księzycówka po ile ją kupiłaś ?
Ja swoją za 130 złotych.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 cze 2008, 10:07

księżycówka pisze:A ja wiem? Jeszcze na Tobie żadnych badań nie robiłam

Pisałam kiedyś,że miałam badaia :) ponad 90% choleryka.

Gdze taką walizkę tanią kupiłaś? bo teraz tak sprawdzam i wszystkie kolorowe drogie są

w marketach właśnie ok 50-60zł

padłam wczoraj i oczywiście zaspałam :|

[ Dodano: 2008-06-23, 10:08 ]
Yasmine pisze:Księzycówka po ile ją kupiłaś ?
Ja swoją za 130 złotych.

ja też jakoś tak, żałuję, że nie kupiłam od razu mniejszej w taki sam deseń, żeby mieć komplet.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 cze 2008, 10:13

Mia pisze:Pisałam kiedyś,że miałam badaia :) ponad 90% choleryka.

takich to ja nie miałam. A gdzie ja mogę dorwać takie badania, bo ciekawa jestem co to za typ ze mnie. I nie pisać, ze u psychologa robią, bo moja ciekawość nie jest aż tak silna bym sie do takowego chciała fatygować

Ja tez bym małej walizki potrzebowała. Właśnie takiej trzydniówki. Bo mam taka na tydzień i taką na 10 dni ( mój mi wmawia, ze tam na 14 sie można spakować, ale mu nie wierzę)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 cze 2008, 10:25

Dzindzer pisze:Ja tez bym małej walizki potrzebowała. Właśnie takiej trzydniówki.

No moja to właśnie trzydniówka jest dla mnie :D. Ale to taki wieeelki kufer, coś w tym stylu http://www.allegro.pl/item380277327_soi ... _fvat.html
Ostatnio zmieniony 23 cze 2008, 10:26 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 cze 2008, 10:31

Moja też ;) ale na 3 dni potrzebuje czegoś mniejszego :P Taka rozmiarówka to ma 10 dni właśnie + bagaż podręczny ;P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 cze 2008, 10:38

Yas nie wiem czy chce wiedzieć co Ty na trzy dni zabierasz ze sobą ;)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 cze 2008, 10:41

A co do seksu w wielkim mieście to chcę do kina! :P
Ja widziałam ładna małą walizeczkę, tak na oko wyglądała właśnie na 2-5 dni, a takiej szukam, ale 150zł :/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 cze 2008, 10:46

Mia pisze:ale 150zł :/

no mi tez by było szkoda

Czasami w hipermarketach jakieś przeceny walizek mają
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 cze 2008, 10:53

Dzindzer pisze:no mi tez by było szkoda

no, dlatego czekam, aż może przecenią, ale jedna jest. Albo znajdę kogoś kto ma zniżkę do tego sklepu, bo ja mam od cholery zniżek, kart stałego klienta, ale tam się nie dorobilam, bo zwykle tylko biżuterię kupuje.

Dzindzer pisze:Czasami w hipermarketach jakieś przeceny walizek mają

Mają. Szukałam przed wyjazdem do Cannes, to cenowo do 60zł za takiej wielkości jak moja, ale ja chciałam mieć fajny design, a nie zwykłą jednokolorową ;P Przynajmniej nie będę swojej szukać na lotnisku ;P
Ostatnio zmieniony 23 cze 2008, 10:56 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 cze 2008, 10:58

Dzindzer pisze:Yas nie wiem czy chce wiedzieć co Ty na trzy dni zabierasz ze sobą ;)

Bielizna, byty na zmianę - zawsze mam płaskie i na obcasie, dużo ubrań (ja się bardzo brudzę, czasem muszę się przebierać w najmniej spodziewanym momencie - wychodzę na uczelnie, śpieszę się, a tu patrze się czymś upaćkałam nawet nie wiem kiedy i muszę na szybko się przebierać) plus dużo kosmetyków (to cały arsenał - szampon, odzywka, płyn do demakijażu, krem, pod prysznic, balsam do ciała, pianka do włosów, antyperspirant, perfum, kosmetyki do makijażu, maszynki do golenia, olejek rycynowy, wazelina, pasta, szczoteczka, suszarka) i takie rzeczy jak aparat, ładowarka, mp3, parasol (bo zawsze może padać), książka jakaś (bo zawsze będzie czas, żeby poczytać)
I tak, jest mi to niezbędne do życia ;DD
Na 2 tygodnie to bym wywiozła pół domu chyba :P.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 cze 2008, 10:59

Mia pisze:ale ja chciałam mieć fajny design, a nie zwykłą jednokolorową ;P

teraz to i ja tak chce. Ale jak kupowałam tamte to chciałam ciemne jednokolorowe. Wiec chyba taką powinnam dokupić. Ale jak zobaczę inna cudna z dobrą cena to biorę

Znajoma kiedyś jak leciała to zmywalną farbą na walizce napisała moja walizka. Fakt zdało egzamin od razu dostrzegła swoją. Ale niestety farba okazała sie tak nie do końca końca zmywalna :P
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 23 cze 2008, 11:03

Yasmine pisze:perfum

Ekhm <cisza>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 cze 2008, 11:06

Yasmine pisze:I tak, jest mi to niezbędne do życia

To ja to samo biorę ;P ale zbyt dużo ubrań nie biorę, bo od razu zestawy planuję, takk, żeby wszystko do siebie pasowało. Nio biorę tylko suszarki z Twojej listy, ale prostownicę już tak ;P

dzin, ja jak teraz lecialam i miałam czarną, zwyklą walizkę, pożyczoną, to stałam jak kolek na lotnisku i do końca czekałam, bo nie wiedziałam, która jest moja :| W drugą stronę nie było tego problemu :D
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 cze 2008, 11:09

wiedziałam, ze zareagujesz, wiedziałam, zastanawiałam sie tylko ile Ci to zajmie ;)

Yas tyle bierzesz, bo nie masz systemu. Ja sie teraz uczę efektywnego pakowania.
Spróbuj może sobie porobić komplety, czyli co z czym możesz i będziesz nosiła. I tak wygodniej jest brać mniej doków ( zwłaszcza spodni) ale więcej np. bluzek czy koszulek do tego ( mniej miejsca zajmują).
Ja sie staram na wyjazdach jak najmniej zabiegów kosmetycznych robić. Do tego po cholerę brać całe opakowania. Kup takie małe pudełka i buteleczki i przelewaj. Często są do tego takie karteczki przylepne, jak nie ma to zrób sama.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 cze 2008, 11:12

Dzindzer pisze: Do tego po cholerę brać całe opakowania

Szcególnie na 3 dni właśnie.
Dzindzer pisze: ( zwłaszcza spodni)

ja zawsze biorę jedną parę na krótki wyjazd,a jak dwie to jedną mam na sobie ;P
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 23 cze 2008, 11:17

Yasmine pisze:Ja się poważnie zastanawiam nad tym, żeby ściągnąć sobie wszystkie odcinki. Bo gotowe na wszystko to już obejrzałam wszystko co możliwe, a potrzeba mi takich klimatów :D .
Ja gotowe na wszystko też oglądam :)
Yasmine pisze:Ja swoją za 130 złotych.
taka która mi się podoba i jest w miarę solidna kosztuje 150zł-są i takie za 50, ale wyglądają jak z papieru. :(
Mia pisze:A co do seksu w wielkim mieście to chcę do kina! :P
Ja już połowę zobaczyłam-ściągnęłam sobie z netu, ale jakoś nie było okazji do zobaczenia całego.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 23 cze 2008, 11:18

Dzindzer pisze:Kup takie małe pudełka i buteleczki i przelewaj.

Gdzie się takie coś kupuje? Ja też zawsze biorę całe opakowania :D
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 cze 2008, 11:19

lollirot pisze:Ekhm <cisza>

perfumy <zawstydzony>

Mia pisze:To ja to samo biorę ;P ale zbyt dużo ubrań nie biorę, bo od razu zestawy planuję, takk, żeby wszystko do siebie pasowało. Nio biorę tylko suszarki z Twojej listy, ale prostownicę już tak ;P

ja nie umiem zestawów planować w ogóle. I jeszcze biorę ciepłe rzeczy jakby pogoda się zepsuła ;DD. A i leki, zawsze muszę mieć manti i apap :).

Dzindzer pisze:Ja sie staram na wyjazdach jak najmniej zabiegów kosmetycznych robić. Do tego po cholerę brać całe opakowania. Kup takie małe pudełka i buteleczki i przelewaj. Często są do tego takie karteczki przylepne, jak nie ma to zrób sama.

no to jest myśl. Ale ja prędzej zrezygnuje z jednej pary spodni niż z odżywki do włosów. Rąbnięta jestem na punkcie kosmetyków :(.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 cze 2008, 11:20

lollirot pisze:Gdzie się takie coś kupuje?

ja kupowałam w sephorze i w h&m
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 cze 2008, 11:25

Yasmine pisze:A i leki, zawsze muszę mieć manti i apap :) .

to to faktycznie tyyyle miejsca zajmuje ;)
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 23 cze 2008, 11:28

dzień dobry :)

[ Dodano: 2008-06-23, 11:28 ]
przysłali mi dzisiaj moją pierwszą kartę Visy <banan> ale radocha :P
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 cze 2008, 11:33

Dzindzer pisze:to to faktycznie tyyyle miejsca zajmuje ;)

ziarnko do ziarnka... ;)
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 23 cze 2008, 17:46

egzamin był tak jak się spodziewałam straszny <chory> w ogóle jednej lasce siedzącej koło mnie przewodnicząca komisji odjęła punkty za niepodpisaną kartkę, chociaż laska zorientowała się o tym 2 minuty po oddaniu tejże kartki :| tematy wypracowań mnie rozwalił, np. dlaczego sławne osoby jak np. angelina jolie adpotują dzieci?. jutro o 20 mam wyniki,ech :/.

potem byłam jeszcze na konsultacjach i jak wracałam do domu ktoś zaczął do mnie dzwonić. patrzę, że jakiś nieznany nr, odbieram i słyszę pani karolino czy pani zostawiła u mnie swój żakiet? to był mój wykładowca, heh ;DD gdzie ja mam głowę...
Mia pisze:A co do seksu w wielkim mieście to chcę do kina! :P

nigdy nie lubiłam serialu, ale z ciekawości może film obejrzę.
Dzindzer pisze:Czasami w hipermarketach jakieś przeceny walizek mają

w carrefourze ostatnio mieli takie fajne walizki małe na kółkach za 30 zł, koleżanka sobie kupiła.
Dzindzer pisze:Ja sie teraz uczę efektywnego pakowania.
Spróbuj może sobie porobić komplety, czyli co z czym możesz i będziesz nosiła.

ja już się trochę nauczyłam. ale najlepsze jest to, że choć biorę mało ciuchów, to i tak jest ich za dużo, bo łażę tylko w tych ulubionych na okrągło :D
Mia pisze:ja zawsze biorę jedną parę na krótki wyjazd,a jak dwie to jedną mam na sobie ;P

też tak robię,
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 cze 2008, 19:08

Nola pisze:to i tak jest ich za dużo, bo łażę tylko w tych ulubionych na okrągło

no :).

Załatwiłam receptę i zaświadczenie i chciałam robić zdjęcia pojutrze, a babcia chyba zmieniła zdanie, co do tego, że na wpisowe mi da :(.
Szkoda że się wkopałam w te praktyki, bo poszłabym do pracy, czy cuś.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 cze 2008, 19:34

Yasmine pisze:Księzycówka po ile ją kupiłaś ?
50 zł.
Mia pisze:Pisałam kiedyś,że miałam badaia :) ponad 90% choleryka.
W badaniach nic się w % nie podaje :> Jak nie wiem co i jak robione, jak raportu nie mam i nie przeczytam to nie wierzę. Poza tym to się z czasem zmienia.
Dzindzer pisze:A gdzie ja mogę dorwać takie badania, bo ciekawa jestem co to za typ ze mnie. I nie pisać, ze u psychologa robią, bo moja ciekawość nie jest aż tak silna bym sie do takowego chciała fatygować
To nie ma, Tylko u psychologa. Zrobię Ci jak dyplom już dostanę. :D
Mia pisze:od razu zestawy planuję, takk, żeby wszystko do siebie pasowało.
No ja też. Ewentualnie do jednego dołu więcej bluzek jakbym się upaćkać czymś miała.
unlucky_sink pisze:taka która mi się podoba i jest w miarę solidna kosztuje 150zł-są i takie za 50, ale wyglądają jak z papieru. :(
No mi na super hiper solidności nie zależy, biorąc pod uwagę, że nie podróżuję na dłużej niż weekendy częściej niż raz, dwa razy do roku :) Taka średnio solidna styka.
Mati pisze:przysłali mi dzisiaj moją pierwszą kartę Visy
Ja swoją pierwszą kartę miałam jak 13 lat skończyłam ;DD
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 23 cze 2008, 20:26

Mati pisze:przysłali mi dzisiaj moją pierwszą kartę Visy <banan>

To podeślij mi PIN i samą kartę, to uwierzę <diabel>

A w ogóle to cały dzień mnie boli głowa. Idę wziąć długaśną kąpiel :)
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 23 cze 2008, 22:40

gdzie wszystkich wywiało? e,no...
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 23 cze 2008, 23:00

Nola pisze:gdzie wszystkich wywiało? e,no...
gźić się poszli <diabel>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 cze 2008, 23:22

Blazej30 pisze:gźić się poszli <diabel>
Dlatego Ty siedzisz? <szczerbaty>

Ja wróciłam, ogarnę się jakoś bardziej sennie chyba w stylu zmyć makijaż, prysznic, koszulka nocna i do książek i znów do 4 siedzieć. :/
Dziś byłam tak nieprzytomna, że jak poszłam po przyjściu do pracy po parę podpisów na obiegówce na inne piętro to mnie pytali czy ja sama trafię na własne czy mnie odprowadzić trzeba :/

Wróć do „Śmietnik”