księżycówka pisze:To czym mi tyłek wiózł po nocy z Katowic do Rybnika ?
a mój z Katowic do Gliwic?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
a mój wdzięk i urokDzindzer pisze:Nie masz samochodu, mieszkania, kasy
AMX pisze:runeko, gdybyś przeżyła dwa obozy dla uchodźców,większość twoje rodziny wymordowali by brudni turbaniarze a ciebie samą trzymali by przez dwa lata w głębokiej dziurze w kompleksie jaskiń Tora Bora ,po czym udało by ci się z tego kompleksu uciec i w śmierdzącej burce przemierzyła byś cały Afganistan i część plemienną Pakistanu to odcisnęło by się to na twojej psychice. Teraz rozumiesz, a Ted był wtedy tylko dzieckiem i przeżył.On ma prawo nienawidzieć , bo on tego wszystkiego doświadczył
...... i z tym żyje.
Nola pisze:księżycówka pisze:Yasmine napisał/a:
1 za godzinę
Cytat:
Dzisiaj 16:33
<boje_sie>
o tej porze?
Blazej30 pisze:czyli standard
Augusto pisze:szmirowatosc
Augusto pisze:jasmin rozstalas sie juz ze swoim poprzednim chlopem oficjalnie?
Yasmine pisze:Mi się wydaje, że dla kobiety jest coś z tym pociągającego. To takie wyzwanie. Sprawić, żeby taki niepokorny typ... zobaczył w Tobie coś więcej niż w innych.
ja ci juz podalem - i ona jest najlepsiejsza
Yasmine pisze:Mi się wydaje, że dla kobiety jest coś z tym pociągającego. To takie wyzwanie. Sprawić, żeby taki niepokorny typ... zobaczył w Tobie coś więcej niż w innych. Ale baby są pokręcone
nie łącz mnie z wypowiedzią Augusto,Yasmine pisze:jeszcze sobie pobluzgajcie
ile to ja już razy słyszałem:"on się dla mnie zmieni"Yasmine pisze:dla kobiety jest coś z tym pociągającego. To takie wyzwanie. Sprawić, żeby taki niepokorny typ... zobaczył w Tobie coś więcej niż w innych. Ale baby są pokręcone
Błażej autorce chyba nie o to chodziło, żeby facet potem dla niej się zmienił.Blazej30 pisze:Yasmine napisał/a:
dla kobiety jest coś z tym pociągającego. To takie wyzwanie. Sprawić, żeby taki niepokorny typ... zobaczył w Tobie coś więcej niż w innych. Ale baby są pokręcone
ile to ja już razy słyszałem:"on się dla mnie zmieni"tylko dlaczego facet który zmienia kobiety częściej niż bieliznę ma się zmienić dla niej
prędzej kobietę zmieni
Yasmine pisze:mi się wydaje, że dla kobiety jest coś z tym pociągającego. To takie wyzwanie. Sprawić, żeby taki niepokorny typ... zobaczył w Tobie coś więcej niż w innych. Ale baby są pokręcone
Ja niepokornych lubię z jednego względu - nie są problematyczni i są jak ja. Świetnie się dogadujeYasmine pisze:Mi się wydaje, że dla kobiety jest coś z tym pociągającego. To takie wyzwanie. Sprawić, żeby taki niepokorny typ... zobaczył w Tobie coś więcej niż w innych. Ale baby są pokręcone
Dzindzer pisze:no chyba ze trzeci raz pytam, uznam, ze mnie nie lubisz, dyskryminujesz albo cos jeszcze gorszego
Dzindzer pisze:Sugerujesz, ze się myle, że mijam się z parawda, że kłamie, że łże jak pies
Dzindzer pisze:Ministrowaaaaaa on powiedział że jestem suka
Nooo, ale tak łatwo mi sie nie wywiniesz
Dzindzer pisze:Nie, wersja wymijająca była mi milsza.
Dzindzer pisze:a właściwie to czemu tak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości