AMX pisze:(świece i inne chu... muje).
Jakiś Ty romantyczny

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Unfuckinbelievable.Mati pisze:http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=NHH-6ZQktRQ
<jestdobrze2>
Wujo Macias pisze:"Coz Ci zyczyc drogi Wuju,
Coz Ci na harmonii grac,
Zyj nam 100 lat glupi ch..uju,
Ja pier..dole, ku..rwa mac."
Dobre, nie Ted?
runeko pisze:czy tylko ja tak mam, że schudnę zewnętrznie a wewnętrznie czuję się grubsza niż byłam?
Nemezis pisze:Może mi ktoś sensownie odpowiedzieć, jak to się dzieje, że czuję się i wyglądam na grubszą, mimo iż od kilku lat utrzymuje mi się taka sama waga?
Pegaz pisze:Więc próbuje..
Mona pisze:Nemezis napisał/a:
Może mi ktoś sensownie odpowiedzieć, jak to się dzieje, że czuję się i wyglądam na grubszą, mimo iż od kilku lat utrzymuje mi się taka sama waga?
Zmienia się Twoja figura i już nie jest figurą nastolatki![]()
Pegaz pisze:a najbardziej portale sryzys sryzys sryzys po stokroć sryzys..
ślNemezis pisze:No, ale jak to się dzieje, że waga cały czas jest taka sama (mniej więcej od 18-stki)? Kobiece kształty (szersze biodra, ładne wcięcie w talii) mam od ok. 13-14 roku życia i patrząc po centymetrach niewiele się zmieniło
Nemezis pisze:Ale czuję się i wyglądam grubiej
Nemezis pisze:A może zaczął mi się tłuszczyk inaczej niż do tej pory odkładać i oznacza to, że będę musiała zacząć dbać o linię?
Mój drogi. Takie durne i utarte frazesy włóż między bajki. To raz, a dwa, że ja nigdzie nie pisałam o urodzieBlazej30 pisze:moja droga. mężczyznę poznaje się po tym jak kończy a nie po urodzie. i chyba aż tak brzydki nie jestem![]()
Ja i moje życieGolly Gee pisze:Co się zmieniło?
Właśnie sobie zrobiłam zieloną herbatkę z opuncją i se piję i trawię. A Ty?Mati pisze:co robicie?
I to jest powód dlaczego ja nie zostałam. Ja tak nie chcę i tak mieć nie będę.Blazej30 pisze:rozdziewiczać analnie trzeba ostrożnie![]()
Bardzo możliweNemezis pisze:może zaczął mi się tłuszczyk inaczej niż do tej pory odkładać i oznacza to, że będę musiała zacząć dbać o linię? <boje_sie>
To nie odmawiaj, ale np ćwiczW życiu sobie niczego nie odmawiałam....
księżycówka pisze:Właśnie sobie zrobiłam zieloną herbatkę z opuncją i se piję i trawię. A Ty?
księżycówka pisze:To nie odmawiaj, ale np ćwicz
Pegaz pisze:spekulanci się śmieją..
Przeczytaj książkę Philippy Gregory "Kochanice króla", na której podstawie został nakręcony film "The other Boleyn girl"
TedBundy pisze:Kobieta chciała, bym ją w tym dniu zaskoczył
Mona pisze:Możliwe, że zaczęłaś bardziej przyglądać się sobie.
Mona pisze:Myślę, że sekret tkwi właśnie w nocnym objadaniu się
Mati pisze:księżycówka napisał/a:
To nie odmawiaj, ale np ćwicz
tak jak my z Księżycówką i Mią <browar> <browar> <browar>
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości