Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Oj Mati ta zbieżność mnie śmieszy po prostuMati pisze:a co w tym takiego??
Nie, Ty takich nie masz przecieżMati pisze:że moje?
Uff. Jak dobrze, że mam już 22 ;DDWujo Macias pisze:Fajki i alko od 21, do 18 lat granica przebywania na dworze to okolice 23-24 -> tak tytulem walki z mlodziezowa dzicza.
Brzmi jak inny świat zupełnie.TedBundy pisze:klasa maturalna, jak ktoś wziął numer na imprezie czy przelizał jakąś chętną, to był bogiem i byli tacy, co go podziwiali![]()
Po maturze niektórzy zaczęli szaleć. A najprędzej to parę lat wstecz, lub całkiem niedawno, jak zaczęli pracować i regularnie zarabiać.
Ted, ja tez mam kilku takich kumpli. Wszyscy oni trzymaja sie razem i stanowia takie stowrzyszenie prawiczkow. Co prawd u niektorych cos rusza, ale ogolnie raczej liga blazejowa. Wiec wiesz, to nie tyle czasy byly inne, co Wy byliscie akuat z tych dupowatych. Bez urazy.TedBundy pisze:klasa maturalna, jak ktoś wziął numer na imprezie czy przelizał jakąś chętną, to był bogiem i byli tacy, co go podziwiali![]()
Po maturze niektórzy zaczęli szaleć. A najprędzej to parę lat wstecz, lub całkiem niedawno, jak zaczęli pracować i regularnie zarabiać.
Wujo Macias pisze:Wiec wiesz, to nie tyle czasy byly inne, co Wy byliscie akuat z tych dupowatych. Bez urazy.
Wujo Macias pisze:Ted, ja tez mam kilku takich kumpli. Wszyscy oni trzymaja sie razem i stanowia takie stowrzyszenie prawiczkow. Co prawd u niektorych cos rusza, ale ogolnie raczej liga blazejowa. Wiec wiesz, to nie tyle czasy byly inne, co Wy byliscie akuat z tych dupowatych. Bez urazy.
Wujo Macias pisze:Ted, ja tez mam kilku takich kumpli. Wszyscy oni trzymaja sie razem i stanowia takie stowrzyszenie prawiczkow. Co prawd u niektorych cos rusza, ale ogolnie raczej liga blazejowa. Wiec wiesz, to nie tyle czasy byly inne, co Wy byliscie akuat z tych dupowatych. Bez urazy.
Mia pisze:KCB Kamii![]()
Mia pisze:Ogólnie nastolatków
Wujo Macias pisze:granica przebywania na dworze to okolice 23-24 ->
Mati pisze:w tej chwili 16-latkowie o tej godzinie wychodzą na balety
Andrew pisze:Gdzie tak jest ? Mati ?
TedBundy pisze:a gdzie są rodzice, do jasnej cholery?
Andrew pisze:A ty ich wylegitymowaleś ?
TedBundy pisze:to że coś widzisz i obserwujesz, Mati, nie znaczy, że jest dobre, pożądane, normalne i wychowawcze.
TedBundy pisze:co za dniówka, szlag. 6.40 wyjście, 18.30 przyjście.
AMX pisze:Eee, ale przecież to tylko 12 godzin.Normalny dzień pracy
Mia pisze:To nie można miec koleżanki? Przyjaciółki? Kogoś z kim można porozmawiać i podyskutować, jak ma się wspólne pasje? Tylko seks albo zakładanie rodziny się liczy?
Martinoo pisze:Spotykacie sie czasem z byłymi parterami/partnerkami?
Martinoo pisze:Co sie na takich spotkaniach robi?
AMX pisze:Ty mi się kojarzysz z cinquecento, marissa z lodem bez połykania, moon z pissingiem a yasmin z szampanem(chociaż nie wiem za bardzo dlaczego).
Grace pisze:taka to ci prywatna poradnia, gdzie na dodatek ktoś mnie ograbił z szalika!
TedBundy pisze:Najwięksi nawet teraz censored czy inni biznesmeni byli prawiczkam
TedBundy pisze:klasa maturalna, jak ktoś wziął numer na imprezie czy przelizał jakąś chętną, to był bogiem i byli tacy, co go podziwiali
AMX pisze:
No właśnie zaczynałem się zastanawiać, do jakiej szkoły ja chodziłem. Bo z tego co pamiętam to raczej życie towarzysko/używkowo/erotyczne kwitnęło w pełni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości