Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 lut 2009, 11:42

Yasmine pisze:abcia pewnie zastanawia się, czy jej wnuczka nie jest anorektyczką
Oj myślę, że już się nie zastanawia tylko jedzenie gotuje, smaży itd. żeby Ci życie ratować :P
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 02 lut 2009, 12:00

Yasmine pisze:Tak bardzo nie chce jechać do domu w niedzielę i słuchać biadolenia, ale nie byłam od świąt, więc mnie zabiją

Powiedź, że masz dużo nauki. zostań ale nie siedź i się nie zamartwiaj. znasz na pewno sposoby by Yas uszczęśliwiać.

Oj myślę, że już się nie zastanawia tylko jedzenie gotuje, smaży itd. żeby Ci życie ratować :P

Zapas masła pewnie juz jest
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 02 lut 2009, 12:15

Dzindzer pisze:Powiedź, że masz dużo nauki. zostań ale nie siedź i się nie zamartwiaj. znasz na pewno sposoby by Yas uszczęśliwiać.

ahahaha, nie znasz mojej rodzinki. Po 1,5 miesiąca by tu przyjechali i mnie siłą wyciągnęli. Muszę, ale to tylko 4 dni, 4 dni. Ale minie szybko. Mam się spotkać z 3 koleżankami w tym jedna ma jeszcze dla mnie zaległy prezent urodzinowy (to muszę jechać, nie ;DD ). Muszę dopisać jeden rozdział pracy licencjackiej, bo promotorka tak sobie zapragnęła.
Zawalili nam na przyszły semestr zajęcia od poniedziałku do piątku i w piątek od razu po zajęciach do drugiej szkoły, nie będę miała czasu myśleć.

[ Dodano: 2009-02-02, 12:15 ]
księżycówka pisze:Oj myślę, że już się nie zastanawia tylko jedzenie gotuje, smaży itd. żeby Ci życie ratować :P

fakt [:D]
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 14:35

tarantula pisze:Jak najbardziej ino ten tydzien odpada jako ,ze chora jestem (piekielna grypa).

Ja też teraz choruję, a grają od 20tego :)

Yas nie daj się!
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 02 lut 2009, 14:58

księżycówka pisze:Augusto jest w moim wieku

say what?!?! :| ja myślałem, że on jest w wieku Błażeja gdzieś :|

Dzindzer pisze:Iśc i zdawać ten próbny egzamin. Panikujesz jak by to był egzamin własciwy.
Ja przed próbnymi maturami nie uczyłam się nic na nie. Chciałam posprawdzać ile już umiem, czego sie musze nauczyć

no tak, ale się okaże, ze połowa klasy nie zda :) z resztą, żałuje, że poszedłem do technikum. mogłem zaliczyć liceum i teraz być na I roku studiów. rok w plecy psia mać :/ poza tym, ja rzadko Dżin panikuje. ja jestem bardziej zdenerwowany na nich i całą organizacje tego :/

Yasminko masz tu przytulasa <przytul>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 lut 2009, 15:19

Mati pisze:say what?!?!
Ano tak ;) Gimnazjum chłopak przerabiał ;)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 16:58

Jak tak siedzę w domu i choruje, to żałuje, że nie kupiłam sobie jeszcze kolekcji kino latino. Przynajmniej miałabym co robić. Teraz też niby oglądam 2-3 filmy dziennie, ale takie raczej przypadkowe.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 02 lut 2009, 17:56

Yas nie daj się!

Mati pisze:Yasminko masz tu przytulasa <przytul>

Dzięki :).

Lepiej mi, przyszły wyniki z egzaminu z fizjologii. 4 osoby na roku dostały piątkę w tym ja :). Dostałam motywacji do nauki na piątek ;).
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 17:58

Yasmine pisze:Lepiej mi, przyszły wyniki z egzaminu z fizjologii. 4 osoby na roku dostały piątkę w tym ja :)

Gratulacje!
Moi rodzice chętnie by Cię adoptowali albo zamnieli ze mną :P Chociaż, ja w sumie miałam dobre oceny zawsze, ale i tak słuchałam, że to fuksem, bo nie widzą mnie nad książkami, więc się nie uczę.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2009, 17:59 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 lut 2009, 18:19

Wrrrrr....
Nie mogę przejść od pół h planszy w mahjonga. Cały czas tej samej, jakbym jej nie ugryzła :/
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 02 lut 2009, 18:22

Mia pisze:To fakt, wszędzie go pełno. I chyba o "aferze" na UŚ też cała Polska już wie.

[ Dodano: 2009-01-31, 22:31 ]
Pegaz, a Ty co sądzisz?

Hmm spodziewałem się tego... zgadzam się z Tedem. Moment w którym to wypływa jest nieco zaskakujący.. problem lustracji trawi uczelnie od kilku lat.. nie tylko UŚ
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 02 lut 2009, 18:28

Mia pisze:Chociaż, ja w sumie miałam dobre oceny zawsze, ale i tak słuchałam, że to fuksem, bo nie widzą mnie nad książkami, więc się nie uczę.
moi moają podobne podejście. we wszystkim.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 02 lut 2009, 18:39

co za dniówka, szlag. 6.40 wyjście, 18.30 przyjście.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 18:40

Grr. Dlaczego faceci nastawiają się tylko na seks i związki? Jak tylko się powie takiemu, że nie ma na to szans, natychmiast rezygnuje z fajnych spotkań, kina i długich konwersacji. Beznadzieja <chory>
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 02 lut 2009, 18:41

TedBundy pisze:co za dniówka, szlag. 6.40 wyjście, 18.30 przyjście

Eee, ale przecież to tylko 12 godzin.Normalny dzień pracy :?

[ Dodano: 2009-02-02, 18:43 ]
Mia pisze:Grr. Dlaczego faceci nastawiają się tylko na seks i związki? Jak tylko się powie takiemu, że nie ma na to szans, natychmiast rezygnuje z fajnych spotkań, kina i długich konwersacji. Beznadzieja <chory>

Bo nie chcą się katować obecnością osoby do której ich ciągnie a której nie mogą "mieć".
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 18:44

AMX pisze:Bo nie chcą się katować obecnością osoby do której ich ciągnie a której nie mogą "mieć".

To nie można miec koleżanki? Przyjaciółki? Kogoś z kim można porozmawiać i podyskutować, jak ma się wspólne pasje? Tylko seks albo zakładanie rodziny się liczy?
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 02 lut 2009, 18:45

Mia pisze:rr. Dlaczego faceci nastawiają się tylko na seks i związki? Jak tylko się powie takiemu, że nie ma na to szans, natychmiast rezygnuje z fajnych spotkań, kina i długich konwersacji. Beznadzieja <chory>
ja się zgadzam. czasami. :> może proponujesz to za późno :>
Ostatnio zmieniony 02 lut 2009, 18:46 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 18:47

Ja ostatnio usłyszałam, że ok, możemy rozmawiać - ale tylko przez internet. Dramat. Zawsze wiedziałam, że nie rozumiem facetów i pewnie nigdy nie zrozumiem.

[ Dodano: 2009-02-02, 18:48 ]
Blazej30 pisze:może proponujesz to za późno :>

Nie, zwykle od razu mówię, na czym stoi. To, że facet potem myśli, że pfff, ale co tam, nie ma takiej przeszkody....itp. to potem też zawsze moja wina. Wkurzam się.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 02 lut 2009, 18:51

Mia pisze:Nie, zwykle od razu mówię, na czym stoi.
bo takich zberezieństw nie proponuje się nowo poznanym facetom. poszukaj wśród starych znajomych

Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 02 lut 2009, 18:52

To nie można miec koleżanki? Przyjaciółki? Kogoś z kim można porozmawiać i podyskutować, jak ma się wspólne pasje? Tylko seks albo zakładanie rodziny się liczy?

Oczywiście,że można. Tylko zazwyczaj na koleżanki,przyjaciółki wybiera się dziewczyny które w odbiorze oscylują w granicach neutralności ,ewentualnie takie o których można pomyśleć może i by nam fajnie razem było ale( i tutaj jakiś powód).A nie takie,do których smalenie cholewek już jest na takim poziomie,że ta druga strona nie ma złudzeń co do naszych intencji.A jak dodatkowo jeszcze dostajemy po nosie to.....hmmm
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 18:54

Blazej30 pisze:bo takich zberezieństw nie proponuje się nowo poznanym facetom. poszukaj wśród starych znajomych

Nie proponuje ;) Raczej właśnie są to odnawiane stare znajomości. Ja rzadko kiedy poznaję kogoś nowego Błażej ;-) Nieważne. Trudno.

[ Dodano: 2009-02-02, 18:56 ]
AMX pisze:A jak dodatkowo jeszcze dostajemy po nosie to.....hmmm

Od razu po nosie, przyjaciele/dobrzy znajomi zostają, a to faceci się zmieniają. Czasem warto.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 02 lut 2009, 18:58

Mia pisze:To nie można miec koleżanki? Przyjaciółki? Kogoś z kim można porozmawiać i podyskutować, jak ma się wspólne pasje?

nie <diabel>

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 02 lut 2009, 19:01

Mia pisze:Grr. Dlaczego faceci nastawiają się tylko na seks i związki? Jak tylko się powie takiemu, że nie ma na to szans, natychmiast rezygnuje z fajnych spotkań, kina i długich konwersacji. Beznadzieja <chory>
jak to wyglada? na początku znaomosci mowisz: "tylko nie mys z emnie wydupczysz"?

Ja ostatnio usłyszałam, że ok, możemy rozmawiać - ale tylko przez internet. Dramat. Zawsze wiedziałam, że nie rozumiem facetów i pewnie nigdy nie zrozumiem.
bo chlop mysli glownie o tym, jeden mnie drugi bardziej,
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 02 lut 2009, 19:03

Mia pisze:Od razu po nosie, przyjaciele/dobrzy znajomi zostają, a to faceci się zmieniają. Czasem warto.

Wiesz, jeśli traktuje się drugą stronę poważnie, to chyba rzadko zakłada się na starcie ,że będzie się facetem przejściowym.Raczej działa zasada wszystko albo nic. Więc mając do wyboru bycie samym przyjacielem a bycie przyjacielem i facetem zarazem, wybiera się to drugie.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 02 lut 2009, 19:04

od porad, picia i wypadów ma kumpli, po prostu. A kobiety zdobywa, a nie szuka koleżanek.
Inaczej - koleżanka bywa przydatna, ale tylko wtedy, że zwiększa możliwość poznania kogoś - grono się powiększa, bo ma koleżanki itd. Co kto lubi. Ja nigdy nie lubiłem.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2009, 19:04 przez Ted Bundy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 19:04

Augusto pisze:jak to wyglada? na początku znaomosci mowisz: "tylko nie mys z emnie wydupczysz"?

mówię, że a) nie chce się wiązać b) jestem już związana, więc chodzi mi tylko wyłącznie o kino/kawę/rozmowę itp.

W sumie wiem, że to też kwestia czasu. Jak ktoś jest związany, to często nie ma wiele czasu na inne znajomości, a jak ktoś jest singlem, to prioretem jest znalezienie partnera/partnerki.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 02 lut 2009, 19:07

Mia pisze:b) jestem już związana, więc chodzi mi tylko wyłącznie o kino/kawę/rozmowę itp

W takim wypadku to nie kapuję reakcji faceta.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 19:07

AMX pisze:Wiesz, jeśli traktuje się drugą stronę poważnie, to chyba rzadko zakłada się na starcie ,że będzie się facetem przejściowym.

To też racja. Wydaje mi się też, że ludzie często nie doceniają pozazwiązkowych znajomości. Już nie mówiąc, że wielu takich się znajdzie, co wraz z odnalezieniem drugiej połówki, nikogo już więcej nie potrzebuje. Może to ja dziwna jestem?

TedBundy pisze:od porad, picia i wypadów ma kupli, po prostu.

To zależy. Wiele kobiet na tym forum, powie Ci to samo, ze od porad/picia i wypadów ma właśnie kumpli :)

[ Dodano: 2009-02-02, 19:08 ]
AMX pisze:W takim wypadku to nie kapuję reakcji faceta.

Kilak razy mialam tak, że relacja się rozwijała, ale facet myśł sobie, że żaden związek nie trwa wiecznie i jak się rozpadnie mój, to on będzie najbliżej wtedy... :/
Awatar użytkownika
Martinoo
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Martinoo » 02 lut 2009, 19:09

Spotykacie sie czasem z byłymi parterami/partnerkami? Co sie na takich spotkaniach robi? <aniolek> Bo chce sie ze mna spotkac znajoma ktora ma faceta i z rok jej nie widziałem. Przyznam ze mam mieszane odczucia :)
Gdy w Rycerzu gaśnie duch, trza wykonać sexy ruch!
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 lut 2009, 19:11

Martinoo pisze:Spotykacie sie czasem z byłymi parterami/partnerkami?

Owszem. Normalne spotkanie, czasem wkradnie się jakieś wspomnienie, ale w sumie głównie wymiana informacji, co się zmieniło od tego czasu.

Wróć do „Śmietnik”