Nie znam chybaBlazej30 pisze:tak, tylko że to minimum 1600 PLN więc na raty kupują

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
W sensie, ze taka szkola to niby o krok blizej policji?Mati pisze:myślałem o jakiejś policealnej szkole ochroniarskiej, ale to raczej głupi pomysł, bo chcę mieć coś w zanadrzu gdyby mi się policja znudziła
księżycówka pisze:Dorośnij i poczuj mój ból
księżycówka pisze:Mati kwestie uczuć to na bok przy takich decyzjach.
To juz lepiej pojechac do UK, zaczac od zwyklego ochroniarza i robic rozne kursy- wiedza nt. matertialow wybuchowych itd.
Wujo Macias pisze:Idz na sensowne studia, nie kombinuj. A glina i tak nie zostaniesz.
księżycówka pisze:W sensie, ze to o krok bliżej dna.
Albo i w czwórkę. Co za różnica?Mati pisze:był plan taki by w czwórkę jechać, teraz najwyżej pojedziemy w trójkę. życie![]()
Proszę. Nie załamuj już mnie.Mati pisze:inaczej rozumiemy "dno" moja droga Mamciu <browar>
Dopiero 23Nola pisze:ale przysnęłam i teraz dupa ze spotkania, szkoda
Mati pisze:chociaż wszystko może się zdarzyć, ale z grubsza taki jest plan i tego się trzymam
Ale co, ma isc na cos, do czego moze w ogole nie miec melodii?księżycówka pisze:Ciężko mieć inneGrace pisze:Chętnie podyskutuję, jak ktoś ma inne zdanie
Wujo Macias pisze:ekonomicznych duperszmitow
Wujo Macias pisze:księżycówka napisał/a:
Grace napisał/a:
Chętnie podyskutuję, jak ktoś ma inne zdanie
Ciężko mieć inne
Ale co, ma isc na cos, do czego moze w ogole nie miec melodii?
księżycówka pisze:Albo i w czwórkę. Co za różnica?
Proszę. Nie załamuj już mnie.Jak chcesz zostać nikim to tak zrób, ale chociaż wtedy przestań mi mówić "Mamciu", bo ja do czegoś takiego się nie przyznam.
Grace pisze:kierunków ekonomię, finanse z rachunkowością
Grace pisze:albo kierunek mojego - informatykę
Wujo Macias pisze:bedzie lepsza opcja niz katowanie ekonomicznych duperszmitow.
Ale po cholere isc na studia? Jak bedzie chcial, to z tym co mu potrzebne w zakresie ekonomii, sie zapozna. Niech chlopak wyposrodkuje miedzy studiami praktycznymi a takimi co sie pokrywaja z jego zainteresowaniami.Grace pisze:Maćku, jak wyobrażasz sobie życie bez znajomości ekonomii?
Wujo Macias pisze:Ale co, ma isc na cos, do czego moze w ogole nie miec melodii?
Maćku, jak wyobrażasz sobie życie bez znajomości ekonomii?
Mati pisze:na tym jestem, tyle tylko, że jeszcze technikum
Mati pisze:Grace napisał/a:
albo kierunek mojego - informatykę
na tym jestem, tyle tylko, że jeszcze technikum
kierunków ekonomię, finanse z rachunkowością
matma, e-e
Mati pisze:Wujo Macias napisał/a:
bedzie lepsza opcja niz katowanie ekonomicznych duperszmitow.
w których w ogóle się nie ogarniam...
To jest kurcze standard myślenia ludzi w LO
Wujo Macias pisze:Mati, a co to znowu za akcja z Kami? Mow Jones, nikt nie slucha.
Grace pisze:jak wyobrażasz sobie życie bez znajomości ekonomii?
Ja to czekam, az Gosia w jakims topicu o frapujacym tytule "Problemy z erekcja", zapoda odpowiedz w stylu:A moge spytac jaki jest standard Twojego myslenia? Wszyscy powinni isc na jakies studia z zakresu finansow/ekonomii/rachunkowosci?
Grace pisze:(bo swoja drogą znając trochę rynek nieruchomości i luki prawne można mieć mieszkanie własnościowe za kilkanaście tysięcy PLN:) )
Dzindzer pisze: Gdzie ( poza studiami) mogłabym zdobyć wiedzę na temat ekonomii, co byś polecała
Wujo Macias pisze:Ale po cholere isc na studia?
Grace pisze:chyba śnisz.
Grace pisze:to faktycznie idź na policjanta
Grace pisze:Czyli w szkole informatykę musisz mieć kiepską, bo w przeciwnym razie matmę samą w sobie kochałbyś nad życie
Grace pisze:"matma e-e, to ja sobie pójdę do Wyższej Szkoły Bumelowania i Zabawy czy innej przedsiębiorczości-fotograficzności"
Elspeth pisze:Cytat:
To jest kurcze standard myślenia ludzi w LO
A moge spytac jaki jest standard Twojego myslenia? (bez obrazy - po prostu pytam)
Czyli w szkole informatykę musisz mieć kiepską, bo w przeciwnym razie matmę samą w sobie kochałbyś nad życie
hmm. typowy sposób myślenia nauczycieli matematyki
"matma e-e, to ja sobie pójdę do Wyższej Szkoły Bumelowania i Zabawy czy innej przedsiębiorczości-fotograficzności"
nie każdy musi być orłem z matmy i rozwiązywać zadania na poziomie studiów. podstawy wymagane i już
Dzindzer pisze:Blazej30 napisał/a:
nauka własna
Z nauk własnych to potrafię idealnie każda sumę upłynnić w rekordowym tempie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości