[ Dodano: 2006-11-18, 19:37 ]
proszę was o pomoc

Moderator: modTeam
izka pisze: nie widze z jego strony zadnego zainteresowania w tej kwestji
izka pisze:Mówisz o zachęcaniu czy rozmowie
izka pisze:boje sie ze zrobie czy powiem coś nie tak ...i wszystko zepsuje (nie jestem pewna siebie)
ja sie nie mam nad czym zastanawiać ...po prostu pewnego razu dokłądniej dyskoteka...zostałam zaciagnięta do łazienki i zmuszana do robienia loda nieznanej mi osobie (od tamtej pory po prostu nie umiem)(a wstydze się rozmawiać o tym ze znjomymi)
izka pisze:Mam problem ...a mianowicie jestem z chłopakiem już około 5 miesiecy bardzo go kocham i bardzo chciałabym zacząć z nom wspóżyć ..Lecz nie widze z jego strony zadnego zainteresowania w tej kwestji...Rozmowa na ten temat tez wydaje mi się trudna ...ile razy prubowałam zpytać lecz nie mumien zacząć
nasze spotkania nie są bezowocne bo sprawia mi wielka przyjemnosć kiedy jego rączka zchodzi w dół ...lecz to juz mi nie wystarcza potrzebuje czegoś więcej
tylko jak mam go spytać o to
![]()
[ Dodano: 2006-11-18, 19:37 ]
proszę was o pomoc:(:(:(
izka pisze:Proszę o wypowiedz panów ...chce wiedzieć czy to jest dy problem
artsex pisze:no to jest raczej duzy problem i radze ci sie przelamac i polubic
madzix:) pisze:artsex ale dałeś dziewczynie porade uuulllaaa serio![]()
jeśli czegoś nie polubi to czy warto ją do tego zmuszać.Jeśli chłopak naprawde ją kocha to nie będzie zmuszał ją do robienia lodów a jeszcze bardzije byłabym tego pewna gdyby znał jej traumatyczne wspomnienia z przeszłości co do zaspokajania chłopaka w taki sposób.
artsex pisze:madzix:) pisze:artsex ale dałeś dziewczynie porade uuulllaaa serio![]()
jeśli czegoś nie polubi to czy warto ją do tego zmuszać.Jeśli chłopak naprawde ją kocha to nie będzie zmuszał ją do robienia lodów a jeszcze bardzije byłabym tego pewna gdyby znał jej traumatyczne wspomnienia z przeszłości co do zaspokajania chłopaka w taki sposób.
no racja racja, ogolnie nieciekawa sytacjatu moze tylko seksuolog pomodz zeby bylo wszystkim dobrze
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 210 gości