homogenicznie
Moderator: modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
Do założenia tego tematu zainsprowały mnie wyznania kilku forumowiczów ( pozdro dla mav'a i lukasza 84)Czy mieliście homoseksualne marzenia
A może ja zrealizowaliście
Czy takie ciągotki są zboczone
czy możemy zaliczyć je do normy 
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
nie miałem, na szczęście, bo bym się ciężko wystraszył 

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Re: homogenicznie
Blazej30 pisze:Do założenia tego tematu zainsprowały mnie wyznania kilku forumowiczów ( pozdro dla mav'a i lukasza 84)Czy mieliście homoseksualne marzeniaA może ja zrealizowaliście
Czy takie ciągotki są zboczone
czy możemy zaliczyć je do normy
mialem , mogę sie przyznac bez bicia , za młodu był taki okres , jednak nie spróbowałem
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Miały miejsce fantazje, czy nawet ich delikatne wdrożenia. Ale nie było to nic znaczącego, zwykła ciekawośc, szybko uśpiona, nie rozkręcona, bo brak było takiej potrzeby. W dalszym ciągu z resztą nie mam takowej.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Ja chyba tak samo jak koleżanki miałyśmy odchyła w gimnazjum. Potem w liceum znów odnalazłam amatorki tego ,, sportu". Ale za daleko na szczeście nie zaszłyśmy. Aż mi głupio gdy o tym myśle... Powiedzmy burza hormonów...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Bywały krótkie momenty, że się zastanawiałam jak to jest i próbowałam to sobie wyobrazić. I na tym koniec
W praktyce mnie nie ciągnie.
A takie ciągoty są na tyle częste wśród ludzi, że według mnie nie są już nienormalne. Tak było przecież od wieków
A takie ciągoty są na tyle częste wśród ludzi, że według mnie nie są już nienormalne. Tak było przecież od wieków
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
-
- Bywalec
- Weteran
hohoho Lepiej żeby Giertych tu nie zaglądał
ciekawych rzeczy się dowiadujemy... tedzio będziemy się musieli podciągnąć
ja też nie miałem takich myśli... powinienem sprostować moje pozdrowienia do łukasz84 i mav'a. Podziwam ich odwagę. Zainspirowała mnie do poruszenia tego tematu. Muszę zaznaczyć że chodzi TYLKO O WYPOWIEDZI NA FORUM ogólnie dostępnym (temat "wyraź to") i nie napisałem tego pod wpływem innych informacji. I nie mam wiedzy na temat ich orientacji...

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
-
- Bywalec
raz widziałam całujace sie dzwieczyny myslałam ze zygne... rozumiem w policzek... ale lizac sie ... moze to robiły z powodu nadmiaru alkoholu...a moze i nie!! a wiadomo co było pózniej...
!! chyba nie chcialabym wiedziec... ja tam jestem za nie<u siebie> OCZYWISCIE ale to troche dziwnie sie patrzy na tych<obiojga płci> co sie całuja wsród ludzi...
No Blazej, jestes normalnie miszczem przekazywania informacji w sposob subtelny
Odwage? A co tu za odwage trzeba miec
Zastanawialem sie jak to moze byc, w formie fantazji, generalnie mofe fantazje sa baardzo zboczonoe
Homo to maly pikus przy innych. Choc bywaja tez bardziej konwencjonalne fantazje.
Nie zrealizowalem. Moze kiedys, jakos nie szukam okazji do spelnienia ich. A pisze moze bo nie wiadomo co przyniesie przyszlosc.
Ps: Nawet jak za kilka lat okaze sie ze jestem bi albo homo to i tak nie zmienie zdania na punkcie malzenstw homo
Sa niedopuszczalne i tak pozostanie 

Odwage? A co tu za odwage trzeba miec
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie zrealizowalem. Moze kiedys, jakos nie szukam okazji do spelnienia ich. A pisze moze bo nie wiadomo co przyniesie przyszlosc.
Ps: Nawet jak za kilka lat okaze sie ze jestem bi albo homo to i tak nie zmienie zdania na punkcie malzenstw homo
- Wstreciucha
- Weteran
Mialam fantazje, czasami wciaz miewam tyle ze wybredna jestem. Zrealizowalam, nawet kilka razy - teraz to w ogóle w gre nie wchodzi bo jestem zwiazana z mezczyzna.
Idiotyzmem jest twierdzenie, ze najwieksza rozkosz kobiecie potrafi sprawic TYLKO INNA kobieta. /sama tak kiedys myslalam/. To bzdura na resorach.
Idiotyzmem jest twierdzenie, ze najwieksza rozkosz kobiecie potrafi sprawic TYLKO INNA kobieta. /sama tak kiedys myslalam/. To bzdura na resorach.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ksiezycowka
- Weteran
Niom. Nieco zrealizowalam, ale bylo minelo. I uwazam, ze to normlane, w pewnym wieku. Jak czlowiek poznaje siebie dojrzewa poznaje chlopcow, dziewczeta i szuka swojej tozsamosci plciowej. Dowiaduje sie, jaka ma orientacje.katerina pisze:Fantazje - tak. Realizacja - w bardzo niewielkim zakresie.
Edit: Moon, proszę, pisz po ludzku, bo się czytać nie da...
Ostatnio zmieniony 12 lis 2006, 00:08 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
To było tak, że był taki jeden chłopak po prostu który mi się podobał. Ale to było dawno. I nawet wtedy inni chłopcy w ogóle mnie nie interesowali, a dziewczyny owszem zawsze. Nie wiem jak to rozumieć, bo to chodziło o tego jednego. Ogólnie faceci homo budzą mój niesmak. Więc czuję się całkowicie normalny i hetero.
ale wkoło jest wesoło
- FlyingDuck
- Pasjonat
raz widziałam całujace sie dzwieczyny myslałam ze zygne...
no proszę, a ja widziałem nie raz i bynajmniej nie żygałem
fantazje miałem, ale to raczej z kobietą w roli faceta
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- FlyingDuck
- Pasjonat
Można prosić precyzyjniej ?
nie Nie chcę o tym na wykładzie usłyszeć
Ależ ja jestem bardzo dyskretna.
To napisz na PW... Albo dobra nie pisz...
Bo chyba się domyślam już...

"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Wstreciucha pisze:Idiotyzmem jest twierdzenie, ze najwieksza rozkosz kobiecie potrafi sprawic TYLKO INNA kobieta. /sama tak kiedys myslalam/. To bzdura na resorach.
To Ty tak twierdzisz, są takie które uważają dokładnie na odwrót i nie ma powodów aby im nie wierzyć skoro wybrały życie z kobietą. <;)>
Jakoś seks między kobietami nie odrzuca mnie tak jak widok dwóch gości razem, prawdę mówiąc w ogóle mnie nie odrzuca a wręcz przeciwnie <smile> i nie ma to żadnego związku z fantazjami 2+1, po prostu kobiety z zasady są od nas ładniejsze i stąd to wszystko bardziej jakieś takie estetyczne się wydaje, oczywiście pod warunkiem że te kobiety są na poziomie, tj. atrakcyjne i zadbane, bo oglądanie dwóch tłustych i obleśnych bab jest równie niesmaczne co oglądanie w akcji dwóch panów.
moon pisze:I uwazam, ze to normlane, w pewnym wieku. Jak czlowiek poznaje siebie dojrzewa poznaje chlopcow, dziewczeta i szuka swojej tozsamosci plciowej. Dowiaduje sie, jaka ma orientacje.
Nie wiem co masz na myśli pisząc: "poznaje chłopców"? Ja tam w żadnym wieku nie musiałem "poznawać" chłopców aby określić swoją orientację, jakoś instynktownie już od przedszkola wiedziałem że bardziej podobają mi się dziewczynki.
Generalnie wychodzę z założenia że w życiu wszystkiego trzeba spróbować, ale są pewne rzeczy których próbować zwyczajnie nie mam ochoty, np. zapiąć w dupala kolegę. ;d
" Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym. " - Heraklit
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”