Co myślicie o....
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
No włąśnie co myślicie o seksie w większym gronie?? Np. 2K+1M albo 2M+1K lub inne jak 2K + 2M?? Czekam na opinie... 
Mysle ze to juz bylo wiec jezeli chcesz poczytac opinie to jest ich tu sporo:
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... .php?t=613
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... .php?t=613
-
- Zaglądający
No w sumie to my tez myslelismy o ukladzie 2 + 2 bez wymiany partnerow...
;P
Ja sobie nie moge wyobrazić jak dwie inne osoby patrzą jak kocham sie ze swoim chłopakiem, w ogóle nie wyobrazam sobie jak mogą ogląć mnie i niego nago albo my ich...to przeczy wyznawanym przezemnie zasadom...
Ja moje ciało są jego tylko jego i na odwrót...
Nie, nie i jeszcze raz nie. Stawiam na miłość i intymność przede wszystkim!!! To nasza sprawa jak to robimy, jak się kochamy, jak wyglądamy z jakiej racji obcy ludzie mają na to patrzeć??? Żebyśmy się podniecili wszyscy razem???!!! Wystarczająco podnieca mnie mój chłopak bo jest tylko mój, jego ciało jest dla moich oczu, jego serce jest dla mojej duszy. Dla mnie to najgorsze urozmaicenie współżycia, jest zupełnie sprzeczne z moim systemem wartości i poczuciem prywatności... :573:
:)
Ja bym się nogdy nie zgodził na takie coś żeby jakiś koleś robił to mojej dziewczynie na moich oczach. Więc jestem na NIE! A jeżeli chodzi o 2 kobiety to też jestem na NIE bo moja Madzia na pewno by tego nie chciała, a po drugie to się tylko powinno robić z osobą którą się kocha a nie z dwoma
Wg mnie nie jest to romantyczne...
Tylko ludzie o pewnych predyspozycjach psychicznych mogą sobie na cos takiego pozwolićI nigdy nie wiadomo jak wasza psychika na to zareaguje , dlatego nie polecam ! jesli macie stałego juz ukochanego partnera na takie zabawy !
Dobrze powiedziane
To tez :dNie, nie i jeszcze raz nie. Stawiam na miłość i intymność przede wszystkim!!! To nasza sprawa jak to robimy, jak się kochamy, jak wyglądamy z jakiej racji obcy ludzie mają na to patrzeć??? Żebyśmy się podniecili wszyscy razem???!!! Wystarczająco podnieca mnie mój chłopak bo jest tylko mój, jego ciało jest dla moich oczu, jego serce jest dla mojej duszy
Ale tak generalnie wniosek jeden: jak sie ma partnera tylko na seks, bez uczucia to mozna tworzyc rozne figury geometryczne, ale jak w gre wchodzi milosc... to lepiej pozostac przy "odcinkach" (jak juz w figurach geometrycznych jestesmy) :d
Ale tak generalnie wniosek jeden: jak sie ma partnera tylko na seks, bez uczucia to mozna tworzyc rozne figury geometryczne, ale jak w gre wchodzi milosc... to lepiej pozostac przy "odcinkach" (jak juz w figurach geometrycznych jestesmy)
LOL
Aleś wymyślił porównanie. Chyba odwrotnie jeśli już - odcinki są wtedy, kiedy brakuje miłości, a całe figury kiedy się jednocześnie przy tym kocha. Niezapominajmy, że seks jest tylko elementem (odcinkiem, bokiem) całego związku (figury geometrycznej). Skoro już przy geometrii jesteśmy.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Emperor pisze:Ale tak generalnie wniosek jeden: jak sie ma partnera tylko na seks, bez uczucia to mozna tworzyc rozne figury geometryczne, ale jak w gre wchodzi milosc... to lepiej pozostac przy "odcinkach" (jak juz w figurach geometrycznych jestesmy)
LOL
Aleś wymyślił porównanie. Chyba odwrotnie jeśli już - odcinki są wtedy, kiedy brakuje miłości, a całe figury kiedy się jednocześnie przy tym kocha. Niezapominajmy, że seks jest tylko elementem (odcinkiem, bokiem) całego związku (figury geometrycznej). Skoro już przy geometrii jesteśmy.
Tak se przemysałem to co pisał Maverik i Ty i wydaje mi sie ze to Maveric ma chyba rację !!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Tak se przemysałem to co pisał Maverik i Ty i wydaje mi sie ze to Maveric ma chyba rację !!!
Zależy od punktu widzenia, od interpretacji i zależności między podanymi pojęciami. Jeszcze raz przeczytałem to co Maverick pisał i ja. Stwierdzam jednak, że on też w sumie ma rację.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Aga pisze:Mnie się podoba opcja 2 na 2, oczywiście każdy tylko ze swoim partnerem, ale fakt że można się nawzajem podglądać jest podniecający.
gluptasek81 pisze:No w sumie to my tez myslelismy o ukladzie 2 + 2 bez wymiany partnerow...
;P
Jestem za!! To moze byc calkiem fajne doswiadczenie. Tylko warunek , zadnej wymiany partnerow. Po prostu kochac sie razem w jednym pomieszczeniu i moc patrzyc na siebie nawzajem
Znaczna czesc kobiet wypowiada sie tu na NIE troszke jestem tym zaskoczony
Moze wyjasnei dlaczego Kilka lat temu wybralismy sie w 8 osob czyli 4 pary na weekend w gory I jak to na takich wypadach bywa podczas wieczornego posilu (lekko zakrapianego 0
Zaczol sie temat seksu
Zaszedl on tak daleko ze padlo pytanie czy wszyscy tu obocni maja ochote na wspulny seks bez wymiany partnerow
Jakie byly wyniki ano takie ze wszystkie 4 kobiety byly za
Ale przeciw bylo 3 facetow
Jak widzicie mam przyklad myslec ze kobiety sa bardziej otwarte na takie uklady a wy co o tym myslicie ?
Szkoda ze nei chcialy sie w 4 zgodzic z jednym facetem
taka propozycja tez juz wtedy padla 

Szkoda ze nei chcialy sie w 4 zgodzic z jednym facetem
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”