krótkie wędzidełko
Moderator: modTeam
krótkie wędzidełko
witam !
pytanie kieruje do Panow, a mianowicie czy ktoś z was miał może za krótkie wędzidełko ? Może byliście na zabiegu ? ile trwa? boli ? i czy w 100% pomaga ?
pytanie kieruje do Panow, a mianowicie czy ktoś z was miał może za krótkie wędzidełko ? Może byliście na zabiegu ? ile trwa? boli ? i czy w 100% pomaga ?
"Od krzywd się nie odłączy nikt, za żadne skarby.
Zbrodnia poczucie winy karmi.
Nieważne elitarny czy zwykły, w każdym strach zmusza do modlitwy.
W obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych.
Straszy brak uzyskania drugiej szansy!"
OSTR
Zbrodnia poczucie winy karmi.
Nieważne elitarny czy zwykły, w każdym strach zmusza do modlitwy.
W obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych.
Straszy brak uzyskania drugiej szansy!"
OSTR
ja mialem takowy problem,
zabiegu 10minut, bezbolesnie sie odbywa, najgorsza jest dezynfekcja, po tym piecze tak ze wytrzymac sie tego nie da, doslownie skreca, i boli samo znieczulenie na sam widok jak patrzysz jak koles wbija Ci igle w ptaka.... i po wszystkim, pierwsze dwie noce sa nieprzyjemne.... lekarz mowi ze 2 tygodnie abstynencji wystarcza... jednak ja radze dac se spokoj z wytezaniem ptaka na dluzej, (moja luba jak sie dorwala po dwoch tygodniach to z zachwytu mi naderwala to co mi sie zroslo
)
no i to by bylo na tyle, im wczesniej zdecydujesz sie na zabieg tym lepiej:)
pozdrawiam
zabiegu 10minut, bezbolesnie sie odbywa, najgorsza jest dezynfekcja, po tym piecze tak ze wytrzymac sie tego nie da, doslownie skreca, i boli samo znieczulenie na sam widok jak patrzysz jak koles wbija Ci igle w ptaka.... i po wszystkim, pierwsze dwie noce sa nieprzyjemne.... lekarz mowi ze 2 tygodnie abstynencji wystarcza... jednak ja radze dac se spokoj z wytezaniem ptaka na dluzej, (moja luba jak sie dorwala po dwoch tygodniach to z zachwytu mi naderwala to co mi sie zroslo

no i to by bylo na tyle, im wczesniej zdecydujesz sie na zabieg tym lepiej:)
pozdrawiam
a tak BTW, to czy zbyt krótkie wędzidełko "skutecznie" przeszkadza w stosunku?
Do tej pory nie uprawiałem seksu (masturbacja, petting..), i zastanawiam się czy będzie to miało jakieś odbicie w życiu seksualnym, czy będą jakieś problemy itp.
Do tej pory nie uprawiałem seksu (masturbacja, petting..), i zastanawiam się czy będzie to miało jakieś odbicie w życiu seksualnym, czy będą jakieś problemy itp.
- A jakie jest największe kłamstwo świata? - To mianowicie, że nadchodzi taka chwila, kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna nim rządzić los. W tym tkwi największe kłamstwo świata.
Bash pisze:Fenix_, chyba mam taki sam problem jak Ty.
Jakos skręca mnie na sama myśl o lekarzu
Mam wrażenie, że ktoś musi mnie tam zaciągnąć
Sepik pisze:prawdopodobnie zerwie sie podczas stosunku co wize sie z bolem i krwawieniem i okolo 2 tyg przerwa
jak będzie tak, jak napisał sepik, to będziesz pędził do lekarza, aż się będzie na zakrętach kurzyło
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
wlasciwie kazdy dyskomfort moze na to wskazywac przy sciaganiu napletka , po prostu musisz sprawdzic czy "latwo" schodzi - zarowno w spoczynku jak i podczas wzwodu . I skonczcie pisac o zoledziach - mowi sie zoledzi. Z zoledzi , ta zoladz.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Fenix_ pisze:pytanie kieruje do Panow, a mianowicie czy ktoś z was miał może za krótkie wędzidełko ? Może byliście na zabiegu ? ile trwa? boli ? i czy w 100% pomaga ?
Trwa jakieś 5 minut, nie boli bo jest znieczulenie. Pomaga w 100% choć musisz wyłączyć się z życia seksualnego na ok. miesiąc.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Dopisuje, żeby nie zakładać nowego tematu.
Mianowicie podejrzewam (a raczej wiem:P) że mam troche zbyt krótkie wędzidełko.
W związku z tym, zawsze nawet podczas wzwodu napletek był na żołędziu i teraz pojawił się problem: Nadwrażliwość żołędzia. Pieszczoty żołędzia sprawiają mi ból (chyba, że jest dobrze bardzo nawilżony, ale mimo wszystko czuje dyskomfort i doznania są o wiele "gorsze" niż pieszczoty przez napletek) Wie ktoś jak sobie z taką nadwrażliwośćią poradzić?
Gdzieś czytałem, żeby próbować codziennie przyzywyczajac żołądź do dotyku np. przed codziennym prysznicem, pomagając sobie maścią nagietkową. nie wiem jednak na ile to skuteczne. I tak BTW. czy odrobine za krótkie wędzidełko może sprawić duże problemy natury seksualnej? z góry dziękuje za odpowiedź
Mianowicie podejrzewam (a raczej wiem:P) że mam troche zbyt krótkie wędzidełko.
W związku z tym, zawsze nawet podczas wzwodu napletek był na żołędziu i teraz pojawił się problem: Nadwrażliwość żołędzia. Pieszczoty żołędzia sprawiają mi ból (chyba, że jest dobrze bardzo nawilżony, ale mimo wszystko czuje dyskomfort i doznania są o wiele "gorsze" niż pieszczoty przez napletek) Wie ktoś jak sobie z taką nadwrażliwośćią poradzić?
Gdzieś czytałem, żeby próbować codziennie przyzywyczajac żołądź do dotyku np. przed codziennym prysznicem, pomagając sobie maścią nagietkową. nie wiem jednak na ile to skuteczne. I tak BTW. czy odrobine za krótkie wędzidełko może sprawić duże problemy natury seksualnej? z góry dziękuje za odpowiedź
- A jakie jest największe kłamstwo świata? - To mianowicie, że nadchodzi taka chwila, kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna nim rządzić los. W tym tkwi największe kłamstwo świata.
Pójdź do lekarza i tyle. On zbada i Ci powie ,ale powiem Ci ,że bój się publicznych. Wolę nie mówić czemu. Ja po 2 latach trafiłem do dobrego ,który zrobił mi zabieg w 15min. Po wędzidełku nie masz nawet bandaży, szwy samo rozpuszczalne. Jedyny dyskomfort to golenie... Nic nie boli chyba, że masz nadwrażliwość wacusia co jest częste.
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”