Niewiem co się dzieje ale nie jest miło!!!!!!!!! POMOCY!!!!!
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Niewiem co się dzieje ale nie jest miło!!!!!!!!! POMOCY!!!!!
Witam!!mam małą ale krępująca sprawe od jakiegos czasu gdy uprawiam stosunek z moja dziewczyna po jakims czasie gdy sie juz kochamy zaczyna odczuwac bóle-w ogolicach podbrzusza ale w srodku,bóle ustepuja gdy przestajemy to robic gdy chcemy kontycuowac i zaczynamy bóle znów powracaja!! prosze momózcie bo sam sobie z tym nie poradze a nie jestem najmadrzejszy na swiecie wiec Prosze o pomoc z góry THX
- Wstreciucha
- Weteran
To moze byc dyspareunia. Ma podloze psychologiczne, objawiajace sie bolem fizycznym. Najczesciej pojawia sie wtedy , gdy stosunek plciowy jest czynnikiem stresogennym, a raczej wlasciwie swiadomosc jego konsekwencji np. choroby, ciaza. Wplyw moga miec rowniez na to Twoje klopoty z partnerka , np akceptacja jej pewnych zachowan lub cech fizycznych. MOze okazac sie ze ja kochasz , ale pojawilo sie miedzy Wami cos, co u Ciebie jest nie do zaakceptowania, lub na odwrot - wszystko akceptujesz , ale niestety nie ma w tym milosci .
Mysle ze inna przyczyna , moze miec zwiazek z pecherzem-moze masz jakies z nim klopoty. Poczekaj az inni sie wypowiedza i poszukaj , moze taki temat juz byl . Tak na prawde to takie chodzenie po omacku, idz po prostu do lekarza.
Mysle ze inna przyczyna , moze miec zwiazek z pecherzem-moze masz jakies z nim klopoty. Poczekaj az inni sie wypowiedza i poszukaj , moze taki temat juz byl . Tak na prawde to takie chodzenie po omacku, idz po prostu do lekarza.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Luźno
NIE JESTEM DOKTOR I NIE OBRAŻAJ SIĘ ZA ŻARTOBLIWY TON MOJEJ WYPOWIEDZI ALE MOŻE po prostu Z WYSIŁKU MIĘŚNIE BRZUCHA CIĘ NAPIEPRZ....
Pozdro.

Pozdro.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”