ona nie chce "oralu"
Moderator: modTeam
ona nie chce "oralu"
witam wszystkich!
mam problem. a mianowicie od jakiegos czasu z moja dziewczyna uprawiamy peeting, mamy zamiar niedlugo zaczac wspolzyc. Jednak w czym tkwi problem. Ona nie chce oralu. Rozumiem ze ona nie chce mi robic ale ona nawet nie chce abym ja jej zrobil minetke! Nie bardzo jej rozumiem. Co mogę zrobic?
pomocy!
mam problem. a mianowicie od jakiegos czasu z moja dziewczyna uprawiamy peeting, mamy zamiar niedlugo zaczac wspolzyc. Jednak w czym tkwi problem. Ona nie chce oralu. Rozumiem ze ona nie chce mi robic ale ona nawet nie chce abym ja jej zrobil minetke! Nie bardzo jej rozumiem. Co mogę zrobic?
pomocy!
- zagubiona_wenus
- Pasjonat
No cóż... Zależy czym się Twoja Luba kieruje... Jeżeli ma just poglądy jak moja koleżanka: "usta są dla ust"... Może być ciężko... Ale nie ma sytuacji z której nie możnaby wybrnąć...
Najważniejsze: Nie nalegaj! Niewiele w ten sposób osiągniesz...
Postaraj się po prostu dużo z nią na ten temat rozmawiać.
Na sam początek proponuje zacząć z nią w ogóle rozmawiać na temat miłości fizycznej. Wymieniać opinię na temat tego co lubicie, jakie są wasze fantazje. Może najpierw staraj się mniej mówić, a bardziej ją nakłonić do tego by się uzewnętrzniła. Postaraj się poznać jej pobudki, opinie, wszystko czym może się kierować... Gdy poczujesz, że swobodnie potraficie rozmawiać na te tematy zacznij część drugą: Pokaż jej piękno seksu
ale w tej mniej satysfakcjonującej Cię formie... Po prostu rozmawiaj z nią - jak ważna jest miłość fizyczna, jak bliscy muszą być sobie ludzie by współżyć, jak bardzo muszą ufać sobie nawzajem.
Dzięki temu Twoja Luba "oswoi się"
Następnie zacznij z nią rozmawiać na temat miłości oralnej. Jak bardzo trzeba akceptować partnera, Kochać go, by chcieć go obdarzyć tak delikatną pieszczotą... Powiedz jej, że Ty ją w pełni akceptujesz i pociąga Cię każdy fragment jej ciała. Powiedz jej jakiś komplement. Nietypowy (nic w stylu: jesteś sexy) . Np. masz przepiękne ramiona (brzuszek, plecy, nogi)...
A następnie spróbuj przejśc do czynu... Myślę, że tak oswojona partnerka nie będzie się czuła niepewnie podczas tego typu pieszczot, a i sama chętnie w pewnym momencie zechce Cię nimi obdarzyć...
Powodzenia... <browar>
Najważniejsze: Nie nalegaj! Niewiele w ten sposób osiągniesz...
Postaraj się po prostu dużo z nią na ten temat rozmawiać.
Na sam początek proponuje zacząć z nią w ogóle rozmawiać na temat miłości fizycznej. Wymieniać opinię na temat tego co lubicie, jakie są wasze fantazje. Może najpierw staraj się mniej mówić, a bardziej ją nakłonić do tego by się uzewnętrzniła. Postaraj się poznać jej pobudki, opinie, wszystko czym może się kierować... Gdy poczujesz, że swobodnie potraficie rozmawiać na te tematy zacznij część drugą: Pokaż jej piękno seksu
Dzięki temu Twoja Luba "oswoi się"
Następnie zacznij z nią rozmawiać na temat miłości oralnej. Jak bardzo trzeba akceptować partnera, Kochać go, by chcieć go obdarzyć tak delikatną pieszczotą... Powiedz jej, że Ty ją w pełni akceptujesz i pociąga Cię każdy fragment jej ciała. Powiedz jej jakiś komplement. Nietypowy (nic w stylu: jesteś sexy) . Np. masz przepiękne ramiona (brzuszek, plecy, nogi)...
A następnie spróbuj przejśc do czynu... Myślę, że tak oswojona partnerka nie będzie się czuła niepewnie podczas tego typu pieszczot, a i sama chętnie w pewnym momencie zechce Cię nimi obdarzyć...
Powodzenia... <browar>
Skseruj swoje życie - jeżeli je stracisz zostanie Ci chociaż kopia..
hmmm ciężka sparawa, mój facet miał pdobnie ze swoj byłą i neistey przez 4 lata przy dosć słabym dorze przekonywania nie nakłonił jej do loda, a on jej chlapnoł może z 3 razy...
hmmm moze ją upi i zrób jej dobrze jezyczkim, albo namów na wspólną kąpiel i dopiero potem zrób jej dobrze... a jak się jej spodoba to oan ci się odwdzięczy tym samym, przecierz to najwspanialsza rzecz na świecie!!
jak można tego nie chcieć
??
mnie namawiać nie trzebabyło...

hmmm moze ją upi i zrób jej dobrze jezyczkim, albo namów na wspólną kąpiel i dopiero potem zrób jej dobrze... a jak się jej spodoba to oan ci się odwdzięczy tym samym, przecierz to najwspanialsza rzecz na świecie!!

- Mroczny Piskacz
- Maniak
mateo pisze:Ona nie chce oralu. Rozumiem ze ona nie chce mi robic ale ona nawet nie chce abym ja jej zrobil minetke! Nie bardzo jej rozumiem. Co mogę zrobic?
Upij z dodatkiem afrodyzjaku albo kup jakieś pixy gwałtu na dysce

Na serio, zachowaj się jak facet i pójdź na kompromis z samym sobą. Nie rezygnuj całkowicie, ale nie naciskaj też na nią. W miarę jak będziecie bliżej i będzie pewniejsza Ciebie i swoich uczuć to nie takie rzeczy jeszcze zrobi i sam będziesz się zastanawiał skąd w niej takie dzikie seksualne zwierzę

Najważniejsze

Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- Mroczny Piskacz
- Maniak
TFA pisze:Zeby facet babe prosil zeby zrobic jej dobrze ?![]()
Bo on pewnie chce na zasadzie "ja Ci zrobiłem to teraz Ty" i ona czuje to w moczu

[ Dodano: 2006-07-25, 17:56 ]
mateo, swoją drogą ile Ty masz latek a ile ona
[ Dodano: 2006-07-25, 17:59 ]
mateo, swoją drogą ile Ty masz latek a ile ona
Widzę że z czasem sens słów się zmienia

- Mroczny Piskacz
- Maniak
zadurzona, "hmmm moze ją upi i zrób jej dobrze jezyczkim"
...tak mi się chce jak czytam takie rzeczy.
"Ach Ci młodzi, wszystko by chcieli od razu " natomiast to , to kwintesencja całego zagadnienia. Oni dopiero zaczynają zabawe z seksem i od razu chcieliby Bóg wie jakiś akrobacji. Oral, to jedna z najbardziej intymnych technik, wymaga dużego zaufania do partnera i przede wszystkim osfojenia się z ciałem kochanki/ka . Spokojnie, nie od razu Kraków zbudowano

"Ach Ci młodzi, wszystko by chcieli od razu " natomiast to , to kwintesencja całego zagadnienia. Oni dopiero zaczynają zabawe z seksem i od razu chcieliby Bóg wie jakiś akrobacji. Oral, to jedna z najbardziej intymnych technik, wymaga dużego zaufania do partnera i przede wszystkim osfojenia się z ciałem kochanki/ka . Spokojnie, nie od razu Kraków zbudowano

Lady.26 masz 100% racji.
"Ach Ci młodzi, wszystko by chcieli od razu " - właśnie. Dla mnie też miłość oralna to bardzo intymna sprawa, jedna z nawiększych możliwych bliskości. Zaczęłam współżycie wcześnie (może nawet zbyt wcześnie), ale wtedy nie myślałam nawet że mogłabym się zgodzić na minetę. Półtora roku się poznawaliśmy, 'uczyłam się' i oswajałam, żeby się na to zdecydować. Po czym sama poczułam, że chcę się mu 'odwdzięcczyć' (chociaż zupełnie inaczej to odczuwałam wtedy, po prostu chciałam).
Przyjmijcie więc, że niekażdy jest taki chętny od razy i nie ma żadnych oporów. Lepiej się ich stopniowo pozbyć, niż dusić w sobie. Bo widzę, że niektórzy tego nie rozumieją. Kto kiedy na co jest gotowy to sprawa indywidualna.
"Ach Ci młodzi, wszystko by chcieli od razu " - właśnie. Dla mnie też miłość oralna to bardzo intymna sprawa, jedna z nawiększych możliwych bliskości. Zaczęłam współżycie wcześnie (może nawet zbyt wcześnie), ale wtedy nie myślałam nawet że mogłabym się zgodzić na minetę. Półtora roku się poznawaliśmy, 'uczyłam się' i oswajałam, żeby się na to zdecydować. Po czym sama poczułam, że chcę się mu 'odwdzięcczyć' (chociaż zupełnie inaczej to odczuwałam wtedy, po prostu chciałam).
Przyjmijcie więc, że niekażdy jest taki chętny od razy i nie ma żadnych oporów. Lepiej się ich stopniowo pozbyć, niż dusić w sobie. Bo widzę, że niektórzy tego nie rozumieją. Kto kiedy na co jest gotowy to sprawa indywidualna.
moja dziewczyna jeśli chodzi o mnie sama próbowała po trochu, nie musiałem nawet prosić.
a jesli chodzi o minetkę to na początku nie chciała, ja po prostu próbowałem, nie naciskałem, i w sumie po niedługim czasie od początku moich starań przy kolejnej próbie nie usłyszałem "jeszcze nie", polubiła i to bardzo ale tez nie zawsze ma akurat na to ochote
nie ma co namawiać, trzba próbować, ta kżeby nie odczuwała że musi się zrewanżować i pokazać kobiecie, że akceptujesz jej ciało w 200%
a jesli chodzi o minetkę to na początku nie chciała, ja po prostu próbowałem, nie naciskałem, i w sumie po niedługim czasie od początku moich starań przy kolejnej próbie nie usłyszałem "jeszcze nie", polubiła i to bardzo ale tez nie zawsze ma akurat na to ochote
nie ma co namawiać, trzba próbować, ta kżeby nie odczuwała że musi się zrewanżować i pokazać kobiecie, że akceptujesz jej ciało w 200%
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
To wynikało z tego, że na początku czułam się skrępowana po prostu. Byłam dość nieśmiałą dziewczynką jeszcze, a pojęcie na temat seksu miałam w teorii, ale w praktyce bardzo mgliste. Wydaje mi się, że to naturalne, że potrzebowałam czasu na dojście do tego, że chcę się kochać oralnie, jeszcze większej pewności partnera, poczucie w 100% akceptacji. Miałam wtedy 15 lat, może 3 lata później bym miała inne podejście.
To bardzo nielogiczne?
To bardzo nielogiczne?
oral to preludium
Znów się z TFA zgadzam 

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Dzindzer pisze:Dla wielu kobiet ten rodzaj pieszczot jest bardzo intymny, nawet bardziej niz seks.
oral to preludium Znów się z TFA zgadzam
A ja się zgodzę z Dzindzer. Może preludium to dla facetów, ale dla kobiet, szczególnie tych początkujących, to wyraz naprawdę wielkiej miłości i zaufania. Niektórym łatwiej zdecydować się na zwykły stosunek niż na oral. Niektóre nigdy się na to nie godzą. To tu na forum mamy takie nowoczesne dziewczyny, które lubią i zachwalają seks francuski, a w realu jest mnóstwo dziewczyn, które tego w ogóle nie akceptują. To raczej panowie powinni wiedzieć, bo oni mają te swoje męskie rozmowy (chociaż nie wiem czy pytanie "Czy Twoja dziewczyna robi Ci loda?" wchodzi w grę). Mi też się kiedyś wydawało, że najpierw będzie seks, a oral to dopiero później. A że wyszło inaczej to tylko dlatego, że przy oralu nie trzeba się martwić o antykoncepcję.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”