Na wstepie chciałbym prosić aby nikt pułci męskiej nie odpowiadam na pytanie, gdyż jest to pytanie tylko dla kobiet.
Kobiety wpisujcie rzeczy które waszym zdaniem Facet powinien wiedziec albo o których powinien sie dowiedzieć. Tylko z góry prosze abyście sie nie rozpisywały tylko pisały konkrety. Kto wie moze dzieki temu lepiej was zrozumiemy.
Przykłady:
1) Ubóstwiam świadomość, że mąż opowiada kolegom, co mu robie w łóżku. Mam nadzieje, że są zazdrośni jak cholera.( Napisała Sulia 28 lat )
2) Dla mnie organem seksualnym jest całe moje ciało, a nie tylko pochwa ! ( Kate 25 lat )
3) Orgazm to nie tylko prezent od mężczyzny, musze sama na niego zapracować. ( Alicja 34 lata )
4) Lubie kiedy bierze mnie za ręke i prowadzi do sypialni ( Dorota 27 lat )
5) Każdego kochanka uczyłam jednego: wsuwaj powoli, wysuwaj szybko. ( Rose 23 lata )
6) Duże są najlepsze, uwielbiam jak wypełnia mnie po brzegi. ( Jenna 20 lat )
Przykłady pochodzą z książki która mam zeby dowiedziec sie czegos nowego o pragnieniach kobiet, chciałbym również dowiedziec sie czegos od Kobiet na tym forum.
Mam nadzieje ze podejdziecie do tego poważnie !
Pozdrawiam ![/b]
TYLKO DLA KOBIET !!!
Moderator: modTeam
Też tego nie rozumiem..Niektórych spraw nie można omówić ogólnikowo. Każda kobieta jest inna i jeśli napiszę że strasznie podnieca mnie jak facet delikatnie głaszcze mnie po brzuchu i piersiach to może być to tylko wskazówka..w końcu może trafić się tak, że dziewczyna z którą będziesz nie będzie lubić takich pieszczot tylko inne..hmm to wszystko jest dziwne wszędzie czytamy o strefach erogennych i dużo się o tym mówi. A ja jestem jednak zdania że każda z nas ma własne strefy erogenne i własne upodobania dlatego metoda poznawania swoich ciał nawzajem krok po kroku jest najlepsza, szczera rozmnowa również...myślę że zamiast czytać książki łatwiej będzie dojść do celu czytając reakcje ciała twojej kobiety 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”