TYLKO DLA KOBIET !!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Misio
Entuzjasta
Entuzjasta
TYLKO DLA KOBIET !!!

Postautor: Misio » 13 mar 2004, 13:44

Na wstepie chciałbym prosić aby nikt pułci męskiej nie odpowiadam na pytanie, gdyż jest to pytanie tylko dla kobiet.
Kobiety wpisujcie rzeczy które waszym zdaniem Facet powinien wiedziec albo o których powinien sie dowiedzieć. Tylko z góry prosze abyście sie nie rozpisywały tylko pisały konkrety. Kto wie moze dzieki temu lepiej was zrozumiemy.

Przykłady:

1) Ubóstwiam świadomość, że mąż opowiada kolegom, co mu robie w łóżku. Mam nadzieje, że są zazdrośni jak cholera.( Napisała Sulia 28 lat )

2) Dla mnie organem seksualnym jest całe moje ciało, a nie tylko pochwa ! ( Kate 25 lat )

3) Orgazm to nie tylko prezent od mężczyzny, musze sama na niego zapracować. ( Alicja 34 lata )

4) Lubie kiedy bierze mnie za ręke i prowadzi do sypialni ( Dorota 27 lat )

5) Każdego kochanka uczyłam jednego: wsuwaj powoli, wysuwaj szybko. ( Rose 23 lata )

6) Duże są najlepsze, uwielbiam jak wypełnia mnie po brzegi. ( Jenna 20 lat )

Przykłady pochodzą z książki która mam zeby dowiedziec sie czegos nowego o pragnieniach kobiet, chciałbym również dowiedziec sie czegos od Kobiet na tym forum.

Mam nadzieje ze podejdziecie do tego poważnie !
Pozdrawiam ![/b]
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 13 mar 2004, 15:19

No i jak do do tego podejść poważnie, skoro zadający pytania (myślę, że trochę odrzeczne) zna odpowieszi z książki
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 mar 2004, 18:48

Niew bede sie wiec wypowiadał bom nie kobieta , natomiast bardzo mnie ciekawi co chcesz osiągnąc piszac to tu i liczac na odpowiedzi , bo jakie by one nie były to nioc Ci przecież nie daja !! albowiek kazda kobieta jest inna ! wiec??
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Kinia***
Bywalec
Bywalec
Postautor: Kinia*** » 13 mar 2004, 19:08

Też tego nie rozumiem..Niektórych spraw nie można omówić ogólnikowo. Każda kobieta jest inna i jeśli napiszę że strasznie podnieca mnie jak facet delikatnie głaszcze mnie po brzuchu i piersiach to może być to tylko wskazówka..w końcu może trafić się tak, że dziewczyna z którą będziesz nie będzie lubić takich pieszczot tylko inne..hmm to wszystko jest dziwne wszędzie czytamy o strefach erogennych i dużo się o tym mówi. A ja jestem jednak zdania że każda z nas ma własne strefy erogenne i własne upodobania dlatego metoda poznawania swoich ciał nawzajem krok po kroku jest najlepsza, szczera rozmnowa również...myślę że zamiast czytać książki łatwiej będzie dojść do celu czytając reakcje ciała twojej kobiety :)
Keplianica

Postautor: Keplianica » 14 mar 2004, 19:16

Facet, jaja sobie robisz z takimi tematami??? Wex się swojej kobiety (jeśli ja masz) zapytaj, co chce, a nie jakieś idiotyczne poradniki cytować.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 17 mar 2004, 11:38

ja odpowiem a co :D
1) jakaś wariatka :576:
2) prawda
3) powiedzmy....
4) tak
5) tak
6) nie zgadzam sie