Strach przed ciążą...
Moderator: modTeam
Strach przed ciążą...
Wiem,że to o co pytam wydaje się głupie ale ja jednak nie mogę tego zrozumieć i tym bardziej przestać się bać. Chodzi mi o petting. Tzn mój chłopak zapewnia mnie że tym,iż on robi mi minetke czy też bawi się moją myszką palcami na których nie ma spermy nie moge zajsc w ciąze i ja to rozumiem ale boje się że np on mógł poprawiać swojego "kolege" rękami a tam mogły być plemniki mimo braku wytrysku a jak potem mnie dotknie to zajdę w ciąże. Nie jestesmy parą gówniaży ale po prostu mnie to takkkk strasznie nurtuje 

- ksiezycowka
- Weteran
Słonko, przez petting nie da sie zajśc w ciąże.
A jak juz to jest to wyjątkowy pech. Jeśli facet zbliza sie do orgazmu to czasem na czubku penis pojawia sie "kropla miłości", to taka mini próbka spermy w ktorej znajduja się plemnini. Jedyne co ci może "zagrazać" to ta kropla, nieopatrzne dotknięcie penisem o twoje skarby
A jak juz to jest to wyjątkowy pech. Jeśli facet zbliza sie do orgazmu to czasem na czubku penis pojawia sie "kropla miłości", to taka mini próbka spermy w ktorej znajduja się plemnini. Jedyne co ci może "zagrazać" to ta kropla, nieopatrzne dotknięcie penisem o twoje skarby
- ksiezycowka
- Weteran
Kolejnalady.26 pisze:przez petting nie da sie zajśc w ciąże.

[ Dodano: 2006-06-18, 14:37 ]
Tez mam atake wrazenie.Tyrese pisze:Może po prostu nie jesteś jeszcze na to gotowa?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
street pisze:boje się że np on mógł poprawiać swojego "kolege" rękami a tam mogły być plemniki
No to My mamy zaufać Twojemu partnerowi, że nie popuścił w gacie i nie poprawiał ptaka łapkami????????????????? To utnij mu grabie i po kłopocie. Laski sam se nie zrobi - nie zaciążysz.
Dość topików o niskim poziomie intelektualnym byleby zaistnieć.
Dość robienia z ludzi na forum wała, bo komuś się nie chce poszukać w WY SZU KI WAR CE

Klozet

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”