Problemy przy zmianie pozycji...pomocy

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

kolka
Początkujący
Początkujący
Problemy przy zmianie pozycji...pomocy

Postautor: kolka » 07 maja 2006, 19:39

Za każdym razem,gdy z moim partnerem zmieniam pozcyje(na takie w ktorcyh czlonek jest "glebiej") odczuwam silne potrzeby fizjologiczne...Ostatnio specjalnie nic nie pilam i poszlam do toalety przed podjeciem stosunku,ale mimo to wciaz odczuwalam potrzebe.po zakonczeniu stosunku potrzeba ta mija.nie wiem co robic.czemu sie tak dzieje.prosze o pomoc
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 maja 2006, 19:43

Jak to co ? podłozyc recznik i zrobic to co trzeba , nie pzrejmowac sie <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 20:03

niektore kobiety tak maja ze przy orgazmie puszczaja, niektorzy myla to z kobieca ejakulacja

natomias pomoc to juz inna sprawa nie wiem czy idzie temu zaradzic nie tracac na intensywnosci doznan - jakies wstrzymywanie sie
moze jest to kwestia ze np rozpoczelas wspolzycie i strasznie mocno psychicznie to przezywasz, ja przerobilem takie momenty: jeden to wyskoczenie z lozka wlasnie z powodu tego ze partnerka czula ze za chwile sie posika, a drugi to kiedy czula ze mdleje
ale po pewnym czasie to przeszlo, a moze ja juz nie jestem taki dobry :( i nie potrafie jej doprowadzic do omdlenia :(
Cook'Year

Postautor: Cook'Year » 07 maja 2006, 20:46

A może tego nie trzeba 'mylić' za kobiecą ejakulację, tylko przyjąć że to jest (!) kobieca ejakulacja. Ostatnio oglądałem program (TVN Style chyba), gdzie pewna pani wypowiadała się o tym zjawisku. Podczas intensywnej stymulacji pewnych partii pochwy (niekoniecznie, ale głównie punkt G) w cewce moczowej zbiera się mieszanka śluzu, wody i innych lubrykatów, w których jednak nie ma miejsca na mocznik. Normalnym jest, że prędzej czy później pojawia się potrzeba wydalenia tej substancji. Dlatego niektórzy mylą to ze zwykłym sikaniem. Miałem raz taki przypadek i rzeczywiście - do niedawna myśleliśmy z moją kochaną, że zdarzyło jej się po prostu popuścić, ale nie zwróciliśmy uwagi na fakt, że to, co z niej uleciało było całkowicie bezbarwne, bezwonne, a do tego trochę gęstsze... Może kolka nie warto próbować okiełznać twoich potrzeb i na przykład sprawdzić pod prysznicem co się stanie gdy uwolnisz się od 'pełnego pęcherza'. To tym bardziej prawdopodobne, że taka sytuacja pojawia się tylko przy określonych pozycjach.
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 20:57

Cook'Year, ja nie wiem wiec pewien nie jestem jesli to jest tylko troche to dla mnie to to (życie), natomias jesli laska wywala fontanne z pol litra to juz dla mnie jest mocz (filmy)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”