Czy to możliwe, że penis może być na tyle gruby, że nie da się na niego naciągnąć prezerwatywe?
Wiem, pytanie szczeniackie, ale bardzo mnie to nurtuje. Może facet był tak zpeszony, że nie poradził sobie z kondomem.
prezerwatywa
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
- Weteran
Czesto jest tak, ze na poczatku dobrze kupic wieksza, bo sie latwiej naklada, nawet jak wielkosc czlonka nie wymaga szczegolnych rozmiarow gumek.
U nas tak bylo. Ale teraz wolimy te normalne, owszem naklada sie troche bardziej problematycznie, ale daja wiekszy komfort podczas sexu. Tez radze kupic troszke luzniejsza, a z czasem poprobowac przerzucic sie na normalne.
U nas tak bylo. Ale teraz wolimy te normalne, owszem naklada sie troche bardziej problematycznie, ale daja wiekszy komfort podczas sexu. Tez radze kupic troszke luzniejsza, a z czasem poprobowac przerzucic sie na normalne.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
- Początkujący
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
Przeciez prezerwatywa potrafi sie rozciagnac do niebotycznych rozmiarow.
Osobiscie nie widzialem modeli wiekszych i mniejszych. Conajwyzej dluzsze i krotsze, ale to nie ma specjalnego znaczenia bo chocbym uzywal gumki 21cm to i tak ja rozciagne do konca mimo ze dysponuje ledwie 16cm. I nigdy mi sie nie zsunela nawet o cm gumka.
Zas co do szerokosci, to pod warunkiem ze ktos nei ma jakiegos mikrusa 8 czy 11 cm to nie powinno byc problemu.
Osobiscie nie widzialem modeli wiekszych i mniejszych. Conajwyzej dluzsze i krotsze, ale to nie ma specjalnego znaczenia bo chocbym uzywal gumki 21cm to i tak ja rozciagne do konca mimo ze dysponuje ledwie 16cm. I nigdy mi sie nie zsunela nawet o cm gumka.
Zas co do szerokosci, to pod warunkiem ze ktos nei ma jakiegos mikrusa 8 czy 11 cm to nie powinno byc problemu.
-
- Weteran
Maverick pisze:Osobiscie nie widzialem modeli wiekszych i mniejszych.
To popatrz na kilka roznych rodzajow gumek. Zawsze podaja srednice. A tu nawet kilka mm ma ogromne znaczenie.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”