Ilośc partnerów ma coś ....
Moderator: modTeam
Ilośc partnerów ma coś ....
Ilośc partnerów ma coś wspólnego z tym jak szybko kobieta dochodzi? Bo mi sie wydaje przynajmniej że jak było paru to nie powinna dochodzić szybko, bo po jakichs paru "wsadach". Czy to moze sciema ze miała wielu facetów?
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
-
- Weteran
w ogóle nie rozumiem problemu.... kobieta, ktora miala wielu partnerow, nie powinna szybko dochodzic? A co to ma wspolnego????maro pisze:Ilośc partnerów ma coś wspólnego z tym jak szybko kobieta dochodzi? Bo mi sie wydaje przynajmniej że jak było paru to nie powinna dochodzić szybko, bo po jakichs paru "wsadach". Czy to moze sciema ze miała wielu facetów?
-
- Weteran
Co ma piernik do wiatraka ? Rownie dobrze mogla by niemic zadnego partnera ... a mogla ich miec tysiac ... i tak niema to wplywu ...
A skoro szybko to sie ciesz ... niejedna by chciala kilkanascie orgazmow podczas jednego stosunku ;] A skoro ta panna taka szybka to chyba trudnosci jej to nie sprawia
A skoro szybko to sie ciesz ... niejedna by chciala kilkanascie orgazmow podczas jednego stosunku ;] A skoro ta panna taka szybka to chyba trudnosci jej to nie sprawia
maro pisze:Bo mi sie wydaje przynajmniej że jak było paru to nie powinna dochodzić szybko, bo po jakichs paru "wsadach"
nie wiem czy dobrze rozumiem, dochodzi po paru wsadach? jesteś pewien że dochodzi?
maro pisze:Ilośc partnerów ma coś wspólnego z tym jak szybko kobieta dochodzi?
wątpię
raczej znajomość swojego ciała i dojrzałość związku się tu liczy, a nie ilość partnerów
aczkolwiek z własnego doświadczenia mogę stwierdzić, że dzięki kilku partnerom mogłam spotkać takiego, z którym wreszcie zaczęłam dochodzić
sophie pisze:Ze szybko to zle? Kobieta to nie facet
No jakby kobieta dochodzila za szybko to wcale bym sie tak nie cieszyl, bo kobiety tez maja dosc po jakims czasie, a jak bedzie miala 10 orgazmow w 10 min. to padnie, a facet ktory jest dlugodystansowcem tez by chcioal dojsc chyba nie ?
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- Wstreciucha
- Weteran
maro pisze:Czy to moze sciema ze miała wielu facetów?
zaraz zaraz - kobieta przyznala Ci sie ze miala wielu facetow tak ? i mimo takiego twierdzenia , szybko dochodzi do orgazmu z Toba tak ? a Ty zastanawiasz sie czy moze sciemnia
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”