Trace przytomność...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Paula
Pasjonat
Pasjonat
Trace przytomność...

Postautor: Paula » 12 gru 2005, 13:59

Dziwna sprawa! Trzeci raz zdarzyło mi się po prostu stracić przytomność po orgazmie. Przez kilka minut kompletnie nie miałam kontaktu z rzeczywistością, nie mogłam otworzyć oczu a mój partner nie mógł mnie wybudzić. Tak jak by mi się straszni chciało spać.
I mam jedno pytanko... Kurde chyba miałam wytrysk, po prostu pociekł ze mnie płyn w takiej ilości, że byliśmy cali mokrzy.. Co to jest ?
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 12 gru 2005, 14:16

To jest ejakulacja..
No wsumie nie powinnas się martwić :)

[ Dodano: 2005-12-12, 14:17 ]
Aha głębiej oddychaj podczas to niepowinno się to powtóżyć <browar>
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
cajmer

Postautor: cajmer » 12 gru 2005, 15:42

To chyba była nirwanna... Znaczy sie ze masz doskonałego kochanka za partnera : D Przyjemość była tak olbrzymia ze Twoja główka nie nadążyła jej rejesrtować i sie odłączyła ; p

Żeński wytrysk to nic złego, tylko troszke kłopotliwy ; p
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 12 gru 2005, 16:55

pewnie lepsze niz ziolo :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 12 gru 2005, 17:04

Pewnie, że lepsze, tylko ja się boję żebym przez przypadek nie zeszła z tego świata... <boje_sie>
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 12 gru 2005, 17:05

hmm..ja bym to skonsultowała z lekarzem POZ przy okazji jakiejś wizyty (ale nie ma potrzeby iść specjalnie z tym problemem) może dać jakies skierowanie do neurologa czy cuś..zdarzają ci się takie rzeczy normalnie w ciągu dnia?
a na przyszłość: spróbujcie wietrzyc pokój przed seksikiem no i nie szalec az tak bardzo ;)
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 12 gru 2005, 17:07

A ja bym mogl zejsc w ten spsob z tego siwata a co m tam, piekna smierc :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 12 gru 2005, 17:11

twój partner nie panikuje wtedy? wyobrazacie sobie? skonczyliscie seksik, oboje jestescie po ograzmie <aniolek2> a tu nagle wasz partner leży bezwładnie? :D gut shit 8)

a co do żeńskiego wytrysku, chciałabym kiedyś to doświadczyć, ale chcieć a móc to dwie różne rzeczy :D
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 12 gru 2005, 17:15

W ciagu dnia? nie nigdy nawet nie zasłabłam, mam kndycję jak koń.

[ Dodano: 2005-12-12, 17:17 ]
Ale dokładnie tak było, mój misio tak spanikował, że zaczął mnie po twarzy tłuc... a ja nic.
Awatar użytkownika
Anielica
Bywalec
Bywalec
Postautor: Anielica » 12 gru 2005, 17:35

Ja bym powiediząła, że masz jakies problemy na tle neurologicznym, idź lepiej z tym do lekarza... może to byc np. epilepsja, która na samym początku objawia się zwyczajnym brakiem przytomności. Czego oczywiscie ci nie zyczę.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 12 gru 2005, 19:14

A często miewasz orgazmy i czy zawsze przebiegają z tak dużą siłą?
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 gru 2005, 19:19

cajmer pisze:To chyba była nirwanna... Znaczy sie ze masz doskonałego kochanka za partnera : D Przyjemość była tak olbrzymia ze Twoja główka nie nadążyła jej rejesrtować i sie odłączyła ; p

Żeński wytrysk to nic złego, tylko troszke kłopotliwy ; p

Nie piszcie takich rzeczy Bo potem wieksza czy mniejsza czesc meskiej populacji , bedzie mialo problemy , które sama sobie wygeneruje !
To nie jest az tak bardzo zasługo tego ze ktos jest dobrym kochankiem , czy tez mniej !
Top w wiekszosci zalezy od samej kobiety , jedna ma orgazm po 3-5 minutach , inna po 20-40 , jeszcze inna po godzinie albo wiecej , jeszcze inna ma go raz w tygodniu albo dwa razy , a jeszce inna , 2 razy w miesiacu !
Takie są kobiety ! widać ta , jest po prostu inna ! by sprawdzic teorie o dobrym kochanku , trzeba by było by sie przespała z innym <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 12 gru 2005, 21:35

Hyhy pisze:pewnie lepsze niz ziolo Usmiechnij sie!

Pewnie tak :)
Pewnie, że lepsze, tylko ja się boję żebym przez przypadek nie zeszła z tego świata... Boje sie

Skoro niemasz epilepsji, a orgazm nie wyłaczua ci funkcji życiowych, to jest ok :)

me19 pisze:może dać jakies skierowanie do neurologa czy cuś..

I zapisze jej leki po których może niemiec w ogóle orgazmu ..
me19 pisze:a na przyszłość: spróbujcie wietrzyc pokój przed seksikiem no i nie szalec az tak bardzo Puscic oko

również tak uważam :)
Anielica pisze:może to byc np. epilepsja, która na samym początku objawia się zwyczajnym brakiem przytomności. Czego oczywiscie ci nie zyczę.

Własnie tak sie zastanawiałem czy mogło by być to ...
No ale nic nie wiadomo :)
ja bym się tym az tak na zapas nie martwił :)

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 12 gru 2005, 21:56

Facet z reguły się cieszy, jak jego kobitka odlatuje, a tutaj można niezłego STRACHA mieć. :D

To ja może taki kawał z tej okazji:
Mrówek poślubił słonicę. Podczas nocy poślubnej mrówek zamęczył swoją świeżo poślubioną małżonkę na śmierć. Wstaje rano, patrzy - martwa słonica. Bierze łopatę i mruczy do siebie "K***a, jedna noc przyjemności i całe życie kopania" :D:D:D
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 12 gru 2005, 22:06

me19 pisze:a na przyszłość: spróbujcie wietrzyc pokój przed seksikiem no i nie szalec az tak bardzo

właściwie zawsze było wietrzone bo nie zamykam okna w pokoju a w samochodzie to powietrze świerze jest zazwyczaj
natasza pisze:A często miewasz orgazmy i czy zawsze przebiegają z tak dużą siłą?
Prawie zawsze mam orgazm z moim obecnym facetem z wczesniejszymi sporadycznie, natomiast tak olbrzymie własnie powodują słabnięcie.

Andrew pisze:trzeba by było by sie przespała z innym
nie mam mowy ten jest The Best

[ Dodano: 2005-12-12, 22:09 ]
Jej jakie ja byki walę przepraszam najmocniej za błędy.....
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 12 gru 2005, 23:43

Ja bym się cieszył :) To musi być naprawdę wspaniałe uczucie, jeśli daje się kobiecie przyjemność tak wielką, że ta traci przytomność. Dawniej były pocałunki po których kobiety mdlały.Dziś w XXI w. mamy z kolei psychiczny off po orgaźmie i kobiece wytryski. Hehe :) Czad.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Anielica
Bywalec
Bywalec
Postautor: Anielica » 12 gru 2005, 23:54

faceci naprawde nie myślą trzeźwo - to nie jest normalne... ja bym sie tym martwila... to nie jest dobry objaw... i zarty zartami
Awatar użytkownika
BÓŁKA
Bywalec
Bywalec
Postautor: BÓŁKA » 13 gru 2005, 00:05

jest powiedzenie "przezorny zawsze ubezpieczony" wiec do lekarza albo sie tak ostro nie kochajcie. Pozzdrawiam
jakos leci :P
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 13 gru 2005, 00:43

I tam. Mi tez słabo najczęścniej, duszno aż do przesady. ;)
Ja bym rzekła że to z niedotlenienia. Doktorka warto spytać, bo czemu by nie? ;)

fajna82 pisze:Co to jest ?

No zapewne kobiecy wytrysk bo co innego?

[ Dodano: 2005-12-13, 00:46 ]
A epilepsja to zbyt daleko idący wniosek i dziewczynę jeszcze straszycie.
Kiedy ja jeszcze ją miałam było wykryte ponad 80 jej odmian i każda rózniąca sie od siebie objawami w jakiś sposób :]
To ze ktoś traci przytomnośc równie dobrze moze miec związek z sercem, ciśnieniem czy glukoza.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 13 gru 2005, 02:54

Już mi raz usuneli ze walnołem same emoty ... no to mówie sobie ze walnę Interpunkcję to juz nie będzie podstaw do usówania, postó na któe poświęciłem tyle mojego cennego czasu

Oólnie Przy ataku epilepsji na samym poczatku by sie tak nie wyłaczała odrazu tylko by straciła kumanie w 100% i nie odzyskała swiadomosci przez dłuzszy okres czasu.
Choć nie jestem specjalistą, to wiem ze tracenie przytomnosci przy orgaźmie, kobiety miewają ..
I niema związaego z tym mitu epilepsji ani innych <browar> pierduł :)

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 gru 2005, 08:32

Podczas sexu , to i posrac sie mozna , nie róbcie problemu tam gdzie go nie ma ! ma dziewczyna silne orgazmy ...i tyle ! Wam sie to nigdy nie zdazyło ? faceci ? Wam też nie ? zadnych przycmien ? mroków przed oczyma ! , silnych bółów głowy , po zajebistym orgazmie ? :>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 13 gru 2005, 09:51

Andrew pisze:Podczas sexu , to i posrac sie mozna , nie róbcie problemu tam gdzie go nie ma ! ma dziewczyna silne orgazmy ...i tyle ! Wam sie to nigdy nie zdazyło ? faceci ? Wam też nie ? zadnych przycmien ? mroków przed oczyma ! , silnych bółów głowy , po zajebistym orgazmie ?

kurde nie <aniolek2>

byłem w siódmym niebie - mniejszym większym ale żeby coś takiego ?? A mi sie zawsze wydawało że to "nasze" doznania są ekstremalne. Kosmos!
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 13 gru 2005, 10:45

Hyhy pisze:A ja bym mogl zejsc w ten spsob z tego siwata a co m tam, piekna smierc

Hyhy tak bardzo jeszcze się z toba nie zgadzałem :D
fajna82 pisze:Prawie zawsze mam orgazm z moim obecnym facetem z wczesniejszymi sporadycznie, natomiast tak olbrzymie własnie powodują słabnięcie.

Jesteś szczęściarą wiel dziewczyn mogło by ci pozazdrościć :D
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 13 gru 2005, 10:50

fajna82 pisze:Dziwna sprawa!

To hiperwentylacja + wstrzymanie oddechu = utrata świadomości.
Można to zrobić i bez sexu ;P
Wsio haraszo :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
cajmer

Postautor: cajmer » 13 gru 2005, 11:56

Mysiorek pisze:To hiperwentylacja + wstrzymanie oddechu = utrata świadomości.

Z tego co wiem, to hiperwentylacja to maksymalne dotlenienie organizmu, czyli taka seria pełnych wdechów i wydechów. Płócka sie dotleniają główka i w ogóle. Brak oddechu no to chyba każdy wie co to jest ; p. Suma tych zdarzeń nijak nie równa mi sie utracie śiwadomośći. Takie rónanie wychodzi jak dla mnie na zero; p

Bardziej jakby zamiast hiperwentylacji była ekstaza, orgazm, uniesienie... To już bardziej było by sesowne <banan>
Ewentualnie ograzmik plus hiperwentylacja, (większe ukrwienie i dotlenienie moze powodować zwiększenie doznań) moze być przyczyną utraty świadomośći : D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 13 gru 2005, 13:03

cajmer pisze:Płócka sie dotleniają główka i w ogóle. Brak oddechu no to chyba każdy wie co to jest ; p. Suma tych zdarzeń nijak nie równa mi sie utracie śiwadomośći.

Dobrze kombinujesz. Tylko wniosek do nosa.
Takie coś (zejście) tymi metodami robiliśmy z kumplami jak byliśmy młodzi i głupi. Każdy może to sobie zrobić. ;P

cajmer pisze:Bardziej jakby zamiast hiperwentylacji była ekstaza, orgazm, uniesienie...

Czy Ty się kiedyś stukałeś z kobietą? :|:|:|
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 13 gru 2005, 14:57

To naukowo się nazywa Efekt G
W wirówka lub w samolotach siagają go piloci.

Można tez zrobić tzw duszka , i budzisz się i musisz sobie przypomniec gdzie jesteś :)

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 13 gru 2005, 15:26

Mysiorek pisze:Takie coś (zejście) tymi metodami robiliśmy z kumplami jak byliśmy młodzi i głupi. Każdy może to sobie zrobić

ja też próbowałam. na koloniach ;-)

Andrew pisze:nie róbcie problemu tam gdzie go nie ma ! ma dziewczyna silne orgazmy ...i tyle ! Wam sie to nigdy nie zdazyło ? faceci ? Wam też nie ? zadnych przycmien ? mroków przed oczyma ! , silnych bółów głowy , po zajebistym orgazmie ?

ciemno przed oczami mi bywało, ale zemdleć - to dopiero efektowne :DDD
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 13 gru 2005, 15:29

Tak po prostu nie raz zemdlalam, ale po orgazmie nigdy.
to dopiero efektowne Usmiech

No :]
cajmer

Postautor: cajmer » 13 gru 2005, 16:06

Czy Ty się kiedyś stukałeś z kobietą?

Zdarzyło mi sie pare razy ; )

Mysiorek pisze:Takie coś (zejście) tymi metodami robiliśmy z kumplami jak byliśmy młodzi i głupi. Każdy może to sobie zrobić.

COś mi świta ze ktoś kiedyś coś takiego robił. Albo to chyło chyba hiperwentylacja połączona a gwałtownym odpłynięciem krwi z mózgu. Dotleniali sie chłopaki a potem szybko wstawali i od razu mdleli. Czy jakoś tak ; p

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”