on tylko żąda
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
facet chce tylko sexu. nic go nie interesuje byle tylko mu było dobrze. czy to jest fair? może robić im na złośc i nie dawać tego czego oczekują?
1)ale który facet? ten Twój czy któryś z tych "pobocznych"?
2)czy on tak dobitnie dał do zrozumienia, że chce tylko seksu?
Ogólnie moim zdaniem nikt nie powinien dawać się traktować jak towar. Chyba, że sam tego chce - to już jego sprawa.
2)czy on tak dobitnie dał do zrozumienia, że chce tylko seksu?
Ogólnie moim zdaniem nikt nie powinien dawać się traktować jak towar. Chyba, że sam tego chce - to już jego sprawa.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- Wstreciucha
- Weteran
niezapominajka pisze:facet chce tylko sexu. nic go nie interesuje byle tylko mu było dobrze. czy to jest fair? może robić im na złośc i nie dawać tego czego oczekują?
Zdaje sie ze z Twoich poprzednich postow wynika, iz dajesz bez przeszkod na lewo i prawo, wiec do kogo masz pretensje

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran
Sophie zgadzam sie, ale pisze ze sie "bawi z innymi" i stwierdza ze nie moze byc wierna. Czy naprawde trzeba "wsadzic w dziure" by uwazac to za sex? Czy jesli odbywam stosunek z moim facetem , to moge uprawiac sex oralny i peting z innymi ? Jestem usprawiedliwiona? nie robie nic zlego ?
nie wydaje mi sie

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
sophie pisze:Ona w tamtym temacie, o ile sie nie myle, napisala, ze tylko ze swoim sie seksi. Z reszta nie...
owszem,tylko ze swoim sie sexi, ale wile innych rzeczy z pozostalymi.Gdybym chcial popykac sobie kogokolwiek tylko tak dla checy,to do kogo bym sie udal jak nie do takich...
Wcale sie nie dziwie-widza latwa laseczke.W dodatku mloda i wlasciwie bez wymagan,bo sama przyjemnosc z tego ze z "obcym" to robila.[glow=darkred][/glow]
sophie pisze:Ogolnie, chora sytuacja. I to juz w takim wieku.... Pijak
Ciekawe co bedzie pozniej

"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Wiesz, czym się różni szmata od Kobiety?? Tym, że Kobietę się szanuje..."
Do przemyślenia panienko...
Do przemyślenia panienko...
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Dobra teraz na poważnie ogólnie nie powienien żądać niczego no ale jak dajesz mu to co chce to chyba powinnaś mieć z tego jakaś satyswakcj. Skoro go kochasz, ale powinien odwzaajemniać się tym samym
Widze ze jesteś sfrustrowana tym faktem ze musisz ciagle się z nim kochać. Przykre ale prowadzi tylko w jednym kierunku.
Pozdro
Dobra teraz na poważnie ogólnie nie powienien żądać niczego no ale jak dajesz mu to co chce to chyba powinnaś mieć z tego jakaś satyswakcj. Skoro go kochasz, ale powinien odwzaajemniać się tym samym
Widze ze jesteś sfrustrowana tym faktem ze musisz ciagle się z nim kochać. Przykre ale prowadzi tylko w jednym kierunku.
Pozdro

H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
- ksiezycowka
- Weteran
niezapominajka pisze:acet chce tylko sexu. nic go nie interesuje byle tylko mu było dobrze. czy to jest fair? może robić im na złośc i nie dawać tego czego oczekują?
A co zawsze jak chce dajesz dupy?Ja daję kiedy ja tez chcę, ale cóż...Co dla niektórych jest normlane u drugich urasta do problemu na topic na forum

- Krzych(TenTyp)
- Weteran
NIe no tak ogónie to rób co chcesz niczego nie załuj....
Ważne jest zebyś się też dobze z tym szystkim czuła, a nie zmuszała się do czegoś. Ale nie traktuj tego aż tak poważnie, bo karać nikogo tu nie musisz. Wystarczy rozmowa
NIe no tak ogónie to rób co chcesz niczego nie załuj....
Ważne jest zebyś się też dobze z tym szystkim czuła, a nie zmuszała się do czegoś. Ale nie traktuj tego aż tak poważnie, bo karać nikogo tu nie musisz. Wystarczy rozmowa
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Re: on tylko żąda
niezapominajka pisze:facet chce tylko sexu. nic go nie interesuje byle tylko mu było dobrze. czy to jest fair? może robić im na złośc i nie dawać tego czego oczekują?
No a czego ty chcialas
niezapominajka pisze:facet chce tylko sexu. nic go nie interesuje byle tylko mu było dobrze
na to powiem ze ja bym sobie nie pozwolila. gdyby ode mnie facet zazondal czegos takiego to bym go kopnela w cztery litery i droga wolna. ale...
niezapominajka pisze:może robić im na złośc i nie dawać tego czego oczekują?
tego nie rozumiwm. najpierw mowisz o jednym facecie a potem w liczbie mnogiej? to tylko jeden chce czy wszyscy?
swoja droga jesli chcesz byc "suka" to oto twoja szansa. dawaj ile chca.
niezapominajka, ale przeciez dajesz na lewo i na prawo to dlaczego masz pretensje?
albo sie zmien albo sie przyzwyczaj. Gdy chlopak nei szanuje dziewczyny nie kocha i nie jest ona dla niego nikim wazny to nie wiesz czego bedzie chciał?

So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Księzy nie Ale gromnice ołtażowe na pewno
Hmm dziś czytałem w Angoże ze amerykański hirirg plastyczny. Zajoł sie modelowaniem vagin. Nazwał sie chirurgiem od agin i cieszy się bardzo dobrą reputacja wśród Amerykanek. Roraz wiecej ma klijentek , którym niepodoba się np wygląd warg sromowych, lub przez porody nie odczuwają przyjemnosci z sexu. Proponuja zwęzenie pochwy i takie tam....
Byłem nie lada w szoku jak to przeczytałem .....
Hmm dziś czytałem w Angoże ze amerykański hirirg plastyczny. Zajoł sie modelowaniem vagin. Nazwał sie chirurgiem od agin i cieszy się bardzo dobrą reputacja wśród Amerykanek. Roraz wiecej ma klijentek , którym niepodoba się np wygląd warg sromowych, lub przez porody nie odczuwają przyjemnosci z sexu. Proponuja zwęzenie pochwy i takie tam....
Byłem nie lada w szoku jak to przeczytałem .....

Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
kina pisze:co ta biedna dziewczyna zrobi za pare lat jak wiekszosc facetow bedzie ja mialo za taka i owaka??!!
Zerwie z przeszloscia i zacznie "nowe zycie". Zmieni miejsce zamieszkania, towarzystwo ect.-skonczy ze starymi znajomymi i znajdzie nowych, ktorzy nie maja zielonego pojecia o jej przeszlosci i przed ktorymi bedzie mogla udawac cnotke.
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”