Dziendobry wszystkim, jako nowy na forum. Mam pytanie. Z dziewczyna wspolzyjemy juz od ponaed pol roku. Ostatnio kochalismy sie pod koniec jej dni nieplodnych (stosujac prezerwatywy), ja chcac "pociagnac" troche dluzej nie wyjalem czlonka z jej szparki tylko jeszcze chwile po orgazmie bylem w niej (oczywiscie, "ruszajac sie"). Bylo to moze gora 10 sekund. Nastepnego dnia, gdfy wsunalem palec do jej cipki i wyjalem go, mialem jakas w miare rzadka ciecz na palcach, barwy raczej bialej. Z tego co wiem to ona sie myla, wiec to raczej nie bylo nasienie. Poza tym pomagala rodzicom przy porzadkach, dosc intensywnie pracujac (wiec moze w jakis sposob poprzez zmeczenie pojawil sie u niej pot/sluz ktory moglby konsysytencja przypominac ta ciecz - nie bylo jej wiele, tak z pol palca wskazujacego), wiec w zwiazku z tym mam pytanie:
1. czy jest mozliwosc, zeby ta ciecz byla (jakims cudem) nasieniem?
2. czy nasienie moglo sie wydostac z prezerwatywy przez te 10 sekund?
3. czy moja dziewczyna moze byc w ciazy? (cykle ma regularne)
dziekuje za odpoweidzi i prosze o pomoc
Drobny problem
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
- Weteran
Po pierwsze ja nic nie rozumiem. Kiedy ona tym rodzicom pomagala? W trakcie aktu (w wyobrazni widze jak biedna dziewczyna schylona podloge pastuje, a ty za nia w wiadomym celu.<sex2> Nie ma co, przyjemne z pozytecznym...
) Jak cos piszesz to chronologicznie i powoli, a nie jeden wielki balagan.
Po drugie:
Zmarlam... ze smiechu oczywiscie... Teraz pisze juz jako duch. <rofl2>

Po drugie:
Gorkamorka pisze:Z tego co wiem to ona sie myla
Zmarlam... ze smiechu oczywiscie... Teraz pisze juz jako duch. <rofl2>

Ja zrozumiałem to inaczej: on włożył jej palec po stosunku, a jeszcze przed pracą. Ona nie jest w ciąży, bo z prezerwatywy sperma nie miała prawa się wydostać, jeśli oczywiście nie pękła i się nie zsunęła. Śpijcie spokojnie. Po to w końcu jest prezerwatywa żeby kończyć w środku, a to co miałeś na palcu na drugi dzień po stosunku, to nic innego jak soczek podnieconej dziewczyny.
Kochać i być kochanym
-
- Zaglądający