"Kobiecy" problem u faceta

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

matroxx
Początkujący
Początkujący
"Kobiecy" problem u faceta

Postautor: matroxx » 30 lip 2005, 00:51

Witam! mam nastepujący problem ktory z reguly dotyczy kobiet. Otóż podczas kochania się mam problemy z osiagnieciem orgazmu. Z reguly u facetów nastepuje to za szybko, a u mnie jest odwrotnie. Niedawno zacząłem współzyc ze swoja dziewczyną. Pobudzała mnie dwie godziny i nic. Co prawda mowila ze moj problem jej nawet odpowiada, ale mnie to jednak martwi. Nie wiem czy to kwestia bariery psychicznej czy cos ze mna nie tak. Z gory dziękuję za odpowiedzi!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 lip 2005, 00:54

To moze napisz:

Jakiego zabezpieczenia uzywacie
jakie masz doswiadczenie
oraz czy probowaliscie w roznych pozycjach
aha, no i czy przy oralu nie masz problemow
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 30 lip 2005, 01:08

trenuj czesto a szybko zatesknisz ze mogles kiedys 2h i nic :D
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
matroxx
Początkujący
Początkujący
odpowiedź

Postautor: matroxx » 30 lip 2005, 10:47

Używamy gumek, pobudzanie oralne jest super, ale problem pozostaje. Co do pozycji to robilismy to klasycznie i na jeżdżca. Dodam jeszcze że sam potrafię się bez problemu zaspokoić. Z góry dziękuje za odpowiedzi!
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 30 lip 2005, 10:50

matroxx, sprobuj od tylu. Wiekszosc facetow najszybciej przy tym dochodzi :).
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 30 lip 2005, 11:57

matroxx pisze:Używamy gumek, pobudzanie oralne jest super, ale problem pozostaje. Co do pozycji to robilismy to klasycznie i na jeżdżca. Dodam jeszcze że sam potrafię się bez problemu zaspokoić.

no to mnie sie wydaje ze fizycznie to z tobą wszystko jest ok a problem siedzi w twojej psychice...jakby to napisac moze "za bardzo sie starasz" moze za duzo myslisz o technicznych sprawach gdy jestescie blisko
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Re: odpowiedź

Postautor: Bender » 30 lip 2005, 13:52

matroxx pisze:Dodam jeszcze że sam potrafię się bez problemu zaspokoić.

znaczy fiutka masz przyzwyczajopnego do Rekoslawy ;)
przestan trzepac tylko bierz sie za kobiete
przejdzie - ale nie za 3 czy 4 razem po paru tygodniach moze
raczej po kilku miesiacach

a kobiete poinstruuj jak ma wspomoc lodzika reka bo ustami widac robi to ewidentnie za slabo i nie tak jak sam to robisz reka (tempo, sila ucisku palcami etc)

przewaznie dziewczyny reki uzywaja tylko kciuka i palca wskazujacego (znak OK)
ja tam wole jak uzywaja calej dloni - a one sie boja ze to bedzei niedelikatne
najlpeiej pokaz jej jak sam to robisz - po paru razach sama zalapie

pozostaje tez ewnetualnosc ze moze ci tak zostac
da sie z tym zyc
niestety okazuje sie ze brak orgazmu u faceta frustruje......kobiete i to bardziej niz brak u niej :?
tam gdzie ja nie widze problemu ze po pieszczotach i stukanku zdejmuje pusta gumke
to baby maja jakies durne poczucie ze ja tez musze - i dawaj dalej molestowac nie wiadomo po jaka cholere jak czlowiek ma ochote juz tylko polezec i moze zasnac ;)
a jaka awantura jak sie odmowi, dasy i takie tam
na szczescie w gumkach mozna wspaniale udawac orgazm heh (czasami trafi sie "zatwardzenie" i lepiej dac spokoj sobie spokoj niz walic reka do upadlego
przynajmniej fiutek nie bedzie wymaltretowany i obolaly (powiedz jej ze zle robi - to zfrustrowana brakiem orgazmu podczas stosunku tym bardziej wpadnie w histerie/desperacje/furie (wybierz sobie) (uczyc nalezy przed a nie po ;)
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 30 lip 2005, 20:34

matroxx pisze:Otóż podczas kochania się mam problemy z osiagnieciem orgazmu. Z reguly u facetów nastepuje to za szybko, a u mnie jest odwrotnie.

Staraj się podczas stosunku wykorzystywać płytkie pchnięcia, tak, żeby tylko żołądź przesywał się przez wejście do norki. Nie myśl za dużo o spełnieniu a jeżeli będziecie mieli ochotę spróbuj seksu analnego - niesamowite odczucia, zupełnie inne!!
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
aniak
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniak » 30 lip 2005, 21:00

matroxx pisze:Dodam jeszcze że sam potrafię się bez problemu zaspokoić. Z góry dziękuje za odpowiedzi!

dla mnie to masz problem następujący - przyzwyczailes się do mocniejszego uścisku dłoni i nie możesz odczuć tej samej satysfakcji przy słabszym ucisku pochwy.

moja rada - zrezygnuj na jakiś czas z rączek, pettingu - musisz przyzwyczaić się do pochwy.
...południowy temperament w północnym klimacie...
lnn
Początkujący
Początkujący
Postautor: lnn » 31 lip 2005, 01:06

dziwie sie ze Cie jeszcze z domu nie wygonila <pijak>
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 31 lip 2005, 10:08

matroxx pisze: Z reguly u facetów nastepuje to za szybko, a u mnie jest odwrotnie.

Ja bym tego nie nazwał problemem "kobiecym" i raczej powinieneś (i twoja dziewczyna) się z tego cieszyć, a nie martwić.

matroxx pisze:Dodam jeszcze że sam potrafię się bez problemu zaspokoić.

A może za często i twój penis jest przyzwyczajony do tego typu bodźców. Spróbuj to ograniczyć i będzie all ok.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 31 lip 2005, 10:20

lnn pisze:dziwie sie ze Cie jeszcze z domu nie wygonila

Niewiem czyto ironia czy nie. Ale jesli nie, no to dlaczego by go miala wyrzucac bo facet moze tak 2 godziny bez przerwy ? <pijak>
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 31 lip 2005, 10:29

Yasmine pisze:lnn napisał/a:
dziwie sie ze Cie jeszcze z domu nie wygonila

Yasmine pisze:dlaczego by go miala wyrzucac bo facet moze tak 2 godziny bez przerwy ?

Też bym się dziwił (będąc na miejscu tej i każdej innej dziewczyny).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 07 sie 2005, 11:58

moze za duzo <krzych ten typ> ?albo alkoholu?to tez przeciez wpływa na szybkość osiągania orgazmu.
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
AMON

Re: odpowiedź

Postautor: AMON » 07 sie 2005, 13:18

matroxx pisze:Dodam jeszcze że sam potrafię się bez problemu zaspokoić. Z góry dziękuje za odpowiedzi!

Zupelnie zgadzam sie z @aniak mysle ze przyzwyczailes sie do swojej dloni :P

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”