Nietypowy problem
Moderator: modTeam
Nietypowy problem
Mam bardzo nietypowy, wręcz niespotykany problem. Otóż, mam chłopaka i zdecydowaliśmy się współżyć. Bardzo tego chcę, ale jest jedno "ale".... Moje wewnętrzne wargi sromowe są większe od zewnętrznych... to bardzo krępująca sprawa tym bardziej, że jest to bardzo widoczne. Nie wiem co zrobić. Obawiam się, że może to w jakiś sposób utrudnić nam pierwszy kontakt... Doradzcie co robić?? Czy ten defekt jest chorobą?
zdarza sie. to jak najbardziej normalne. a przeszkadzac nie bedzie 
Ostatnio zmieniony 05 lip 2005, 00:32 przez tika, łącznie zmieniany 1 raz.
.-- .. . -.-. / -- .- ... --.. / ..-. .- .--- -. .- / -.-. .. .--. -.- . / .. / - -.-- .-.. . .-.-.- / -. .- ..- -.-. --.. / ... .. . / .--. .. ... .- -.-. / - .-. . ... -.-. / - . -- .- - ..- / .-- / - . -- .- -.-. .. . / -.- .-. --- .--. -.- .. / --.. .- -- .. .- ... - / - . -- .- - ..- / ... --- -... .. . / .-- / -.. ..- .--. . / .-- ... .- -.. --.. / .. / .--. .- .-.. -.-. . -- / .--. --- .--. -.-. .... .- .--- / -....- / - --- / .-- -.- ..- .-. --.. .- .--- .- -.-. . / .. / --- --.. -. .- -.- .- / -... .-. .- -.- ..- / ... --.. .- -.-. ..- -. -.- ..- / -.. --- / .. -. -. -.-- -.-. ....
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Bender pisze:.-- .. . -.-. / -- .- ... --.. / ..-. .- .--- -. .- / -.-. .. .--. -.- . / .. / - -.-- .-.. . .-.-.- / -. .- ..- -.-. --.. / ... .. . / .--. .. ... .- -.-. / - .-. . ... -.-. / - . -- .- - ..- / .-- / - . -- .- -.-. .. . / -.- .-. --- .--. -.- .. / --.. .- -- .. .- ... - / - . -- .- - ..- / ... --- -... .. . / .-- / -.. ..- .--. . / .-- ... .- -.. --.. / .. / .--. .- .-.. -.-. . -- / .--. --- .--. -.-. .... .- .--- / -....- / - --- / .-- -.- ..- .-. --.. .- .--- .- -.-. . / .. / --- --.. -. .- -.- .- / -... .-. .- -.- ..- / ... --.. .- -.-. ..- -. -.- ..- / -.. --- / .. -. -. -.-- -.-. ....
Hmmm, albo mi na oczka padło, albo cos sie spsuło
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- ksiezycowka
- Weteran
Nobody pisze:Mam bardzo nietypowy, wręcz niespotykany problem. Otóż, mam chłopaka i zdecydowaliśmy się współżyć. Bardzo tego chcę, ale jest jedno "ale".... Moje wewnętrzne wargi sromowe są większe od zewnętrznych... to bardzo krępująca sprawa tym bardziej, że jest to bardzo widoczne. Nie wiem co zrobić. Obawiam się, że może to w jakiś sposób utrudnić nam pierwszy kontakt... Doradzcie co robić?? Czy ten defekt jest chorobą?
Wystające wargi mniejsze to na prawde normalna sprawa. Wiele dziewczyn takie ma! Moja też :-) I w niczym to nie preszkadza! I jeszcze jedno - mnie takie wystające wargi podniecają <aniolek2> Nie masz sie czym przejmować!!!!
Re: Nietypowy problem
Nobody pisze:Mam bardzo nietypowy, wręcz niespotykany problem. Otóż, mam chłopaka i zdecydowaliśmy się współżyć. Bardzo tego chcę, ale jest jedno "ale".... Moje wewnętrzne wargi sromowe są większe od zewnętrznych... to bardzo krępująca sprawa tym bardziej, że jest to bardzo widoczne. Nie wiem co zrobić. Obawiam się, że może to w jakiś sposób utrudnić nam pierwszy kontakt... Doradzcie co robić?? Czy ten defekt jest chorobą?
ja naprzykład uwielbiam tego typu konstrukcje ! i to mówie całkiem na powaznie

Bender ...nie chwal sie ze znasz alfabet morsa <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Znaczy wiesz, mężczyźni mają różne upodobania..Czytałam kiedys artykuł o takich przypadkach. Wypowiadali się przeróżni faceci w wieku 19-30 (około).Jedni mówili, że to im ganz egal, a jedni, że dla nich to ważne, tak samo jak wygląd twarzy, że nie mógłby sie kochać z dziewczyną o brzydkim dla niego oczywiście wyglądzie damskich narządów. Tylko prosze mnie nie ochrzaniać, bo to ich były wypowiedzi , a nie moje
Heh mój wygląd tam jest bardzo satysfakcjonujący dla obu stron, więc nie wiem, jak rozwiązać Twój problem. Jeśli Twój chłopak będzie miał luźne podejście do Ciebie z pełną tolerancją, to problem sam zniknie. Ja bym się nie martwiła 
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
zaqqaz pisze:gosia napisał/a:
więc nie wiem, jak rozwiązać Twój problem
odpowiedź jest prosta: to nie jest żaden problem
Dla Ciebie może nie jest problem, może dla reszty męskiej części forum też nie, ale pewności nie ma, że jej facet będzie zachwycony jej wyglądem tam. Heh ale nie straszę
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
i tam, faceci chyba inaczej do tego podczodza. dla dziewczyny, ktora nie rozpoczela wspolzycia kazde "odstepstwo od normy" [w jej mniemaniu oczywiscie] to tragedia, powod do wstydu etc. A facet pewnie nawet nie zauwazy:)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
e tam nie penwie ze musi sie podobac, sam kiedys zakladalem pewien topic i sie wcale nie podobały te cipki zaprezentowane zrestza go tu przytocze...
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... sc&start=0
a ja tam uwazam ze powinny sie podobac tak smao piersi sluza do czego innego ale musza byc ladne nie moga zwisiac czy byc szpiczaste nie podoba mi sie t o wtedy
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... sc&start=0
a ja tam uwazam ze powinny sie podobac tak smao piersi sluza do czego innego ale musza byc ladne nie moga zwisiac czy byc szpiczaste nie podoba mi sie t o wtedy
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”