aaaaaaaaaa tak mi sie przypomniało ,ze kiedyś gdzieś słyszałam,że mężczyzni srednio co 3 minuty myslą o seksie ..prawda to..? ;> czy ściema ?;P
bo ciekawa jestem
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pes. jeśli taki temat już był to soRR ofc ;]
pozdro!
Moderator: modTeam
charlie81 pisze:zapewniam Cie ze sa takie, ktore mysla, chce sie im i nie dają każdemu po koleiUnknown pisze:zastanawiam się, czy są dziewczyny, które myślą o tym i im się chce.. a jak nawet to tego nie pokazują... Albo dają kazdemu po kolei
w moim przypadku prawdaDZIEWCZYNKA pisze:mężczyzni srednio co 3 minuty myslą o seksie ..prawda to..? ;> czy ściema ?
susanne pisze:A kto powiedział, że kobiety nie myślą co 3 minuty o sexie?
susanne pisze:Mimo wszystko zależy od dziewczyny , niektóre podchodzą do tego emocjonalnie, inne wprost przeciwnie...
Andrew pisze:GDYBY TAK BYŁO ....DAŁY BY KAZDEMU PO KOLEI
Nieznajomy18 pisze:A kobiety chyba bardziej skupiają się na "duchowej" stonie sexuMogę sie mylić Jezor
czasami faktycznie skupiamy się na duchowej stronie
oleczka pisze:Andrew pisze:GDYBY TAK BYŁO ....DAŁY BY KAZDEMU PO KOLEI
- nie zgadzam się z tym. na jakiej podstawie tak myslisz? może nie miałeś okazji spotkać w swoim życiu innych dziewczyn..
szopen pisze:to moze inne pytanko, hipotetyczna sytuacja, dluga rozlaka z kobitka, chce wam sie seksic ale nie ma zkim no to pozostaje masturbacja,pytanie: czy myslicie tylko o swojej partnerce/partnerze czy nie koniecznie, i czy sie do tego przyznajecie partnerowi/partnerce?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 184 gości