"Suchy" seks.....
Moderator: modTeam
"Suchy" seks.....
nie bylo jeszcze takiego tematu (sprawdzilam)
cio o nim myslicie???jestem teraz z moim chlopakiem na etapie takich pieszczot....i co prawda moze jest to przyjemne ale bardziej dla niego niz dla mnie :566: znacie moze jakies ciekwe pozycje ktore dawalyby mi wiecej przyjemnosci??jakie sa wasze dowswiadczenia z suchym seksem???chyba kazdy to przechodzil w pewnym wieku 
Ja też Karol sie nie oreituje za bardzo ale podejrzewam ze chodzi o to ze niby te same ruchy i w ogóle co przy normalnym seksie tylko ze w ciuchach? Jeśli tak nie to ja na pytanie nie odpowiem o tych pozycjach, ale co jest fajnego w "udawaniu" sexu, jesli można to tak nazwać. Chyba lepsze są pieszczoty kiedy ma sie kontakt z ciałem partnera i w ogóle można sobie sprawać przyjemność. wtedy czuje sie bliskośc a chyba wszystkim o to chodzi. Jak można wymyślac pozycje dla "sexu" co sexem nie jest?
Ale czemu maja sobie nie robic dobrze( bo w jakims stopniu jest satysfakcja seksualna, oczywiscie bez porownania do pettingu czy seksu), jesli sie boja, a w ten sposob rowniez poznaja siebie i odkrywaja najczesciej nowe rzeczy(bo ktos kto odkryl petting nie przejdzie raczej na seks w ubraniach). Nie widze w tym nic zlego, zeby dwoje ludzi zaczynalo w ten sposob, lepiej tak niz w ogóle
a tak serio lepiej tak niz zmuszac do jeszcze nie gotowego na cos wiecej partnera. Ja tez tak zaczynalem i nie czuje sie ani gorszy ani niedowartosciowany ani zaden inny z tego powodu 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
posłuchaj pieszczoty to cudowna rzecz i jesli sie wstydzisz jeszcze swojej dolnej częsci to powstrzymaj sie jeszcze od petingu. Nikt Ci nie brony tego Twojego suchego sexu ale po prostu wszystkich to dziwi bo widzocznie tak jak ja czegoś takiego nie robili. Tylko ja po prostu wyśmiałm to pytanie bo co mam napisać spróbuj pozycje "od tyłu" " na pieska" w chwlili kiedy bedziesz mieć na sobie 3 pary rajstop, 5 par spodni i partner to samo. To mnie śmieszyło a nie ten suchy sex.
karol pisze:Noi własnie dlatego powinnas poczekac z zabawami zwiazanymi z sexem , dla Ciebie to jak widac po tematach i pytaniach za mało ! dla innych dawno to maja za sobą ! :547: albo sa o wiele dalej ! :547:
ale przeciez dry sex to wlasnie wstep do wspolzycia, to nic zlego wiec po co rezygnowac z "zabaw zwiazanych z sexem"?
ja tez tak zaczynalam, i jest to przyjemne na swoj sposob
- Lady_Jesika
- Uzależniony
Hyhy ale wiesz sama pisze ze góre ciała mają juz za sobą pozostał tylko dół czy wiec nie można go poznawać przez długi czas powoli ale jakoś "normalnie" bo ja nie widze sensu w oswajaniu sie psychiczkie kiedy wejdą w ciuchach na łżko i bedą symulować sex przecież poskaczą poskaczą a ona dalej nic nie pokaza no i on zapewne też nie.
Suchy seks... kto to wymyslil
No bylo czasem cos takiego, ale raczej dla zabawy niz dla osiagniecia orgazmu. Kurcze nie potrafilbym chyba dojsc ocierajc sie. A moja Dziewczyna to juz w ogóle
No tak, tylko ze my juz wtedy uprawialismy petting
A juz klasa o niebo wyzsza
Lepiej zacznijcie petting. Niech on wyjdzie z inicjatywa, bo widze ze Ty nalezysz do kobiet "chce ale sie boje"
Z czasem minie. Mozesz mu wyszeptac, powiedizec, dac jakos znak ze chcialabys cos wiecej. No i na milosc boska dotykac i masowac ptaszka jesli jeszcze tego nie robisz
Nawet nie wiesz ile to radochy facetowi sprawia
:D:D Niestety prawda taka, ze aby podniecic i rozpalic kobiete trzeba sie troszke napracowac, a faceta wystarczy cotknac w kroku 
Lepiej zacznijcie petting. Niech on wyjdzie z inicjatywa, bo widze ze Ty nalezysz do kobiet "chce ale sie boje"
"yhy" nie sluchaj tych co mowia ze dry sex to beznadzieja i cos nienormalnego bo oni kozacza ze robia lody i wala minety wiec sa normalni.ja rowniez tak zaczynalem,ba nawet teraz tak robie choc petting (z mojej strony) mam juz za soba.po prostu nie zawsze jest sytuacja zeby sie rozebrac i se chlapnac.no a ze seksu jeszcze nie ma to czekanie az moja dziewczyna bedzie gotowa musze czyms ze urozmaicic.
no ale z tymi pozycjami to troche przesadzilas
bo chyba tylko albo on na tobie albo ty na nim inne z wiadomych przyczyn nie wchodza w gre
no ale z tymi pozycjami to troche przesadzilas

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”