aha i czy też tak macie ,że po orgaźmie łechtaczka jest okrutnie wrażliwa na nawet najmniejszy dotyk??
Moderator: modTeam
kazda tak ma i meski czlonek tez jest wrazliwy na dotyk po stosunku czy nawet orgaznieaha i czy też tak macie ,że po orgaźmie łechtaczka jest okrutnie wrażliwa na nawet najmniejszy dotyk??
cytrynka pisze:kazda tak ma i meski czlonek tez jest wrazliwy na dotyk po stosunku czy nawet orgaznie
trzeba odczekac chwile i dalejmozna
Różnie bywa. Ale tak od 5 do 10 minut.ile czasu (liczy sie to w godzinach?minutach?sekundach) zajmuje wam dojście na szczyt podczas ,gdy facet pieści paluszkami wasze okolice intymne???
To każdy ma, ale można się przemóc i dalej.czy też tak macie ,że po orgaźmie łechtaczka jest okrutnie wrażliwa na nawet najmniejszy dotyk??
To już co kto lubi.jeszcze ja chciałbym się też dołączyć z pytaniem czy lepiej paluszkiem stymulowac czy języczkiem.
Wiertarka pisze:niedawno mój misiu draznił mój guziczk językiem jednoczesnie uzywając paluszków ehmmm myslałam ze odlece to było niezapomniane uczucie osobisice nie lubie tez jak mój guziczek jest zasysany lub nadgryzany.a najszybciej udało mi sie dojśc po jakiś 5 minutach ale to było tylko raz
Własnie chłopcy Kochani, powiedzcie mi jak ja moge nauczyc mojego boy'a dotykania...![]()
Albo coś jest ze mna nie tak skoro tak trudno jest mi osiagnac przyjemnosc albo.. sama nie wiem:(
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 269 gości