Jęki u faceta!
Moderator: modTeam
Jęki u faceta!
Pytanie kieruje głównie do was drogie Panie
Czy lubiecie jak facet podczas sotosunku i orgazmu jęczy? Podnieca was to lub może rozśmiesza?? To że facetów podnieca gdy kobieta jęczy to wiadomo , ale jak jest z wami dziewczęta
??
cytrynko - to ma jeczec caly czas ? YYY YYYYyyyy YYYY ? mialo byc jeki podczas orgazmu a nie seksu
w czasie seksu to facet najczesciej sapie
przebiegnij sie 400m przez plotki i sproboj pojeczec w trakcie
przebiegnij sie 400m przez plotki i sproboj pojeczec w trakcie
Ostatnio zmieniony 30 lis 2004, 12:10 przez Bender, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
Fajne ? no niewiem zalezy jak w twojim slowniku definiuje sie fajne ... to po prostu wszystko komplikuje ... sprawia ze trzeba sie nawzajem poznawac... i uczyc sie siebie ... nie to dla mnie niejest fajne ... dla mnie jest to podniecajace ... i na pewno pozwala sie ludzia bardziej zblizyc do siebie.
Chyba niechcial bym zyc w swiecie gdzie zeby poderwac dziewczyne trzeba isc wedlug scisle ustalonego schamtu ... zeby doprowadzic ja do orgazmu wedlug innego zchematu ... zycie stalo by sie strassznie nudne ... A tak jest zawsze inaczej ciekawie itp ... ale czasami zle nieciakwie i bolesnie ;>.
PS. Jak zamotalem to mi wybaczcie ... dzis zyje w innym swiecie
Chyba niechcial bym zyc w swiecie gdzie zeby poderwac dziewczyne trzeba isc wedlug scisle ustalonego schamtu ... zeby doprowadzic ja do orgazmu wedlug innego zchematu ... zycie stalo by sie strassznie nudne ... A tak jest zawsze inaczej ciekawie itp ... ale czasami zle nieciakwie i bolesnie ;>.
PS. Jak zamotalem to mi wybaczcie ... dzis zyje w innym swiecie
Wzdychanie, sapanie, jęki, stękanie - to wszytko daje na nam poczucie ze tej drugiej osobie jest dobrze... a chyba to w milości zarówno fizycznej jak i psychicznej jest naważniejsze.... Odglosy nie tylko podniecają obie strony, ale takze dają pewien sygnał.... Przecież nie zawsz trzeba mowć: rób tak szybko, bo tak mi jest dobrze. Para ustala osbie swój własny język i to jest według mnie to prawdziwe "zespolenie"
pozdrowiam
pozdrowiam
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
Troszkę offtopic, ale musiałam, sorry!jęki ale takei delikatne tylko podczas orgazmu tak jest moje zdanie.mnie bardzo podnieca przyspieszony oddech mojego faceta podczas seksu to jest bardzo bardzo podniecające.
Strasznie mi się ten post z nickiem autorki rozjeżdża. Normalnie w życiu takich schizofrenicznych skojarzeń nie miałam
Pzdr
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”